local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinošākās lietas izlaidumā127

1716 78

Tagad ir izlaidumu laiks - 9. un 12.tie savējo jau tikpat kā nosvinējuši, bet augstskolu absolventiem vēl viss priekšā. Tā kā arī es esmu absolventu pulkā, izveidoju aprakstu par viskaitinošākajām un nervus bendējošākajām lietām, kas sagaidāmas oficiālājā pasākuma daļā.

1716 78 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 127

0/2000

par bērniem jāpiekrīt. vecāki nepadomā cik grūti bērnam ir, jo tomēr tas ir pasākums kurā 3h jāsēž, bērniem tur tik ilgi nav ko darīt..tpc arī bērni kļūst niķīgi un raudulīgi.

3 0 atbildēt

Pašam rakstam nepiekrītu, bet esi loti labi uzrakstijis!

3 0 atbildēt

Izlaidums ir tas brīdis, kad tu atvadies no skolas, skolotājiem, klasesbiedriem utt. Nu un, ka zālē ir karsti, nu un, ka nāk daudz sveicēji, nu un, ka kori dzied? Tas viss ir domāts priekš absolventiem, lai būtu prieks, ka beidzot tas ir izdarīts, pabeigta skola. Domāju, ka 3h no savas dzīves var ziedot dažām neērtībām!

3 0 atbildēt

īstenībā es neizprotu kāpēc par visu to ir jāburkšķ. tas taču ir izlaidums! ir jādomā pozitīvi, jo otreiz tā vairs nebūs un jāizbauda viss!

3 0 atbildēt

te vienam nepatiik vispaar viss sviniigais:D

3 0 atbildēt

Tas viss ir sīkums!Viss sāksies otrpuss durvīm. emotion

3 0 atbildēt
Skolu beidzot gan 9 un 12.klasē es negāju uz izlaidumu, tieši gandrīz visu šo iemeslu dēļ, tad kad manējiem bij izlaidums es aizbraucu sauļoties ar ģimeni 😃
3 0 atbildēt

Viss ir paciešams izņemot tas KARSTUMS. Savā izlaidumā gandrī iztecēju:D

Bet ja godīgi, katros svētkos ir savi plusi un mīnusi.

3 0 atbildēt

Ir lietas, kas tevi nekaitina?

3 0 atbildēt
Brrrr 😂😂😂😂
3 0 atbildēt

nu tā viņš ir :D trīs reizes jau to izcietusi esmu (viena no tām bija aizvakar :D ) bet nu, tas tomēr ir to vērts :)

3 0 atbildēt

OI, labāk nerunā emotion es tam esmu gājusi cauri veselas trīs reizes - pamatene, tehnikums, un augstskola... mani vēl tracina tie entie simti PALDIES tam, tam, tam, ak, jā, un tam un vēl sazin kam... 

Vēl viena lieta mani tracināja, ka nevarēja normāli visi nobildēties, jo kāds purns parasti ieklīda aizkadrā, visi drūzmējas pie viena koka vai krūma...

Jā, un sīkie bebuki mani nenormāli tracina izlaidumos... vai tad tik grūti uz pāris stundām sarunāt kādu radu vai draugu aukli, lai pieskata un lai sīkais nebrēc pa visu zāli. 

3 0 atbildēt

Nu viss skaidrs kad man buus izlaidums es stingri piekodinaašu saviem radiniekiem, NEKAADU BUČOŠANOS MANU KLASES BIEDRU KLAATBUUTNEE!!!!emotionemotion  emotion

3 0 atbildēt
Stulbāks raksts nav redzēts. Kā var nepatikt izlaidumi? Tas patīk ģimenei,kur nu vēl pašam audzēknim. Mīnuss. Nepatīk - neej.
3 0 atbildēt
Nu neej!
3 0 atbildēt

Atceros kad manam braalim bija izlaidums bija jaseez 4 stundas un jaaskataas kaa vecaaki kauc par to ka beerns izaug. Muguru lauza like fuck no seedeeshanas. Un paelpot tur vsp nav iespeejams. + Veel tad ja blakus apseezas kkada veca ome kas visu laiku runaa,knipsee un paksta ar saviem ziedu kaatiem.

3 0 atbildēt

Kaitina vai nekaitina tas ,bet tā ir bijis un būs visu laiku

3 0 atbildēt

Uz manu izlaidumu neatnāks neviens... man laikam jāpriecājas. 

3 0 atbildēt

baac labi ka man tas ir galā! emotion

3 0 atbildēt
na*uj tos izlaidumus.
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »