local-stats-pixel fb-conv-api

Kā svinam Ziemassvētkus24

182 0

Laika gaitā katrā ģimenē izveidojušies kādi paradumi, kas bieži vien kļuvuši par tradīciju, kā pavadām šos svētkus. Man tie ir izveidojušies par tīri ģimeniskiem svētkiem. Kad bērni bija vēl mazi un dzīvoja pie mums, gan tad, kad izauga un katrs aizgāja savā dzīvē. Arī Ziemassvētku vecītis vienmēr bija nemanāmi ienācis un salicis dāvanas zem eglītes jau 24. decembrī. Tad parasti iededzām arī bērnu izgreznoto eglīti.

Pirmā mazmeita piedzima 25. decembrī un ienesa korekcijas. Ja līdz šim 25. decembris tika atzīmēts brīvā režīmā, tagad katru gadu šajā dienā visi pulcējamies tur, kur dzīvo mazmeita. Sākumā Pārdaugavā, tad Ropažu ielā, bet tagad , kad pati jau liela un dzīvo savā Rīgas miteklī - pulcējamies pie viņas. Tā bija arī vakar.

Man par tradīciju ir kļuvis uz katru mazmeitas dzimšanas dienu izcept kādu kūku. Pagaidām nav izlaista neviena reize, kaut pēdējos gadus vienmēr šķiet, ka tā jau mana pēdējā reize.

Šis nebūs mans ierastais recepšu raksts, bet epizodes bildēs no maniem Ziemassvētkiem.

182 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Hapī Hanukas emotion 

Svinam, svinam; lai plumbumam, sudrabam un svinam ilgs mūžs! emotion 

5 0 atbildēt

nesvinam...nav ne velmes,ne iedvesmas .

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Oh, kā tu lutini savu mazmeitiņu!emotion Žēl, ka man nav tik mīļa omīte kā tu!emotion Es diemžēl savas omītes un opīšus nepiedzīvoju, jo mammai piedzimu 42 gados! Tāpēc biju mīlēts un lolots kā kartupelīts gulaga nometnē!emotion Lai Dieva svētība tavai burvīgajai ģimenei!emotion Es vienmēr būšu kopā ar jums!emotion
2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt
10.Iespaidīga kolekcija!emotionNeesmu nevienā Latvijas rotaļlietu veikalā tās lellītes redzējis!emotionEs krāju mazās Hot Wheel mašīnītes, kas man mājās ir ĻOTI daudz!
0 0 atbildēt
10.Tās ir Funko Pop lellītes!emotionNez vai es viņas sākšu krāt, jo man jau tā ir pilns dzīvoklis piebāzts ar mantām!emotion
0 0 atbildēt

Ļoti ģimeniski un mīļi!

0 0 atbildēt