local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā atgriežas LATI?116

1360 74

Latvijas oficiālā valūta ir Eiro , es ļoti ceru kad tas kādu dienu izmainīsiess. Kas zin kas mūs sagaida tālāk ? Jauns karogs vai himna? Un ko mēs darīsim tad?

1360 74 116 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 116

0/2000

hehe

0 0 atbildēt

Talants veidotajam ir

0 0 atbildēt

 Tā psrs himna ir  ka eiropas pielīdzinājums PSRS?  Un šo video veido cilvēks kas par PSRS zin tikpat daudz cik no raķešbūves emotion tāds līmenis kāds ir eiropā NEKAD nebūs pielīdzināms PSRS. Reāli mums eiropiešiem ir ir viss.  PSRS laikā cilvēki bija tumsoņi kas dzīvoja atpalicībā un nabadzībā - darbs bija, kāda kapeika arī, bet nebija ko par to pirkt jo visi veikali bij tukši. bij daudz aizliegumu cilvēkiem. reāli ja eiropa mūs okupetu (kas nekad nenotiks jo eiropa NAV VALSTS) bet pieņemam ja būtu, tas būtu 1000x labāk nekā kad latvija bija zem urlandijas CCCP logo.

Un vispār nah jus pis tā nauda tik ļoti? TĀ IR TIKAI NAUDA! kāda šķirba kādus dzelzsgabalus vi papira gabalus tu atdod bankā? Es esmu par parmaiņam un par eiro. Man tie lati bijuši, nebijuši. Un vēl fakts - eiro ieviešana latvijā ir solis tālāk no krievijas.  Jo vairāk mes iesaistisimies taja eiropā jo nepieejamāki mēs būsim urlandijai.

1 2 atbildēt

Kāda nākotne vat būt tautai, kura ņirgājas par pašu ievēlētu valdību. Ja valdība neapmierina, vispirms izanalizē paša rīcību , tad vaino citus.

0 1 atbildēt

Ak Dievs, nu cik var cepties par tiem eiro!? Latvijai tā būs labāk! Nu kāda starpība, ka eiro ir uz parāda balstīta valūta bez jebkāda īsta seguma, nu kāda starpība, ka eiropas centrālā banka var drukāt eiro no zila gaisa cik tik grib un Latvijai un citām valstīm tur nekādas teikšana! Galvenais, ka Laitvijai tā būs labāk, jo tā teica televīzijā!

0 1 atbildēt

reāli,kāda starpība kādā valūtā tev nav naudas.

1 2 atbildēt
Nice!!!!!!! Labs video +++++++++++++
1 2 atbildēt

:D sexīgi 

 

nekad nebiju redzējis tik foršu video :D ja nu vienīgi to reizi kad es skatijos video kur kaķis brauca ar riteni :D emotion

0 1 atbildēt

Tev vajadzētu izņirgāt seju

0 1 atbildēt

hehe

0 2 atbildēt

Eiro ir sūdīgi

2 5 atbildēt

ibio....shito suuda naudu pat rokaas negribas tureet..draņķi un....

2 9 atbildēt
« 1  2  3 »