local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā atgriežas LATI?116

1360 74

Latvijas oficiālā valūta ir Eiro , es ļoti ceru kad tas kādu dienu izmainīsiess. Kas zin kas mūs sagaida tālāk ? Jauns karogs vai himna? Un ko mēs darīsim tad?

1360 74 116 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 116

0/2000

Rēcīgs video, bet par to eiro - samierinaties, nekas jau tik traks nav noticis - Latvija ir Latvija, latvieši ir latvieši. Protams, trieciens ir, bet nevajag uztaisīt tādu brēku, itkā krievi Latviju būtu ieņēmuši.

94 16 atbildēt

Šeit nav izņirgāta Latvija bet gan Latvijas politiķu rīcība.

30 3 atbildēt

beigas labas  :D  bet patiesība jau ir tāda, ka mūsu karogs un himna, tas ir vienīgais kas ir palicis...  viss pārējais jau ir izpārdots, mums nekas nepieder, nekā  emotion

40 13 atbildēt

Video gana rēcīgs, bet patiesība ir diezgan skumja. 

23 2 atbildēt
JR avatarsJR

Nezinu kā tur citi,bet es personīgi biju par Eiro.

44 29 atbildēt

eiro pat ir izdevīgāks , dēļ bankas konvertēšanas no latiem uz eiro no eiro uz latiem, reali zaudēja piķi.emotion

nev ko celt te brēku par nekoemotion

un pluss tikai tāpec ka tagad pliki sitam plaukstas :D:D:D

25 10 atbildēt

Sanāca visusskolēni, pirmā kursa studenti un bezdarbnieki spokos, lai gudri paspriestu par eiro, latiem, ekonomiku, starptautiskajām attiecībām, politiku ignorējot jebkādus loģikas, veselā saprāta, inteliģences un latviešu valodas gramatikas pamatprincipus. Lēti.

16 6 atbildēt

Nekas traks nav noticis ar to eiro ieviešanu. Nauda ir tikai metāla un papīra vienības, tās nekādā mērā neietekmē mūsu identitāti. Latviskumu var saglabāt ar valodu un tradīcijām, nevis ar monētām mūsu makos.

12 4 atbildēt

Palasot to žulti, ko jūs komentāros rakstāt, man aizvien vairāk liekas, ka šai valstij vnk nav nākotnes. Līdz tādam līmenim kā Dānijai vai Luksemburgai vēl ir brutāli tālu. Beidziet visu laiku čīkstēt un kko ņemties. Ejiet un dariet. Neviens jūsu vietā maizi neceps un neliks uz šķīvja. 

7 0 atbildēt

Es arī situ plaukstas... :D

5 0 atbildēt

Un, lai kā mēs gribētu... mēs tur neko vairs nevaram darīt.

5 1 atbildēt

lašaras. čīkst, ņaud un gaida brīnumus. LV nākotne ir nožēlojama, jo tāda tauta aug.

3 0 atbildēt

Nu ko var ņemties ap to valūtu... Tā ir tikai nauda, kas ir izgudrota, lai būtu vieglāk norēķināties... Mūsu seņči savulaik maksāja ar precēm. Kā samaksas līdzeklis tika lietots piens, medus, sviests un daudz kas cits. Vajag uztvert valūtu tikai un vienīgi kā norēķinu līdzekli un viss būs kārtībā. Nevajag pūst no mušām ziloņus emotion

6 4 atbildēt

Tev gan laba valoda.  Izņirgāta tiek nevis Latvija, bet tās valdība un tās tauta, ņirgājas par tevi, par mani un par pārējiem, kuri sēž pie saviem PC un neko nedara, tik klusē, vot tā tas ir. To pat par izņirgāšanu nevar nosaukt, bet gan par patiesības parādīšanu. 

2 0 atbildēt

sekli, video autoram deretu vairak palasit gramatas... bus noderigak....

5 3 atbildēt

Labāk euro nekā rubļi!

5 3 atbildēt
Un tagad visi pliki sitam plaukstas :D
2 0 atbildēt

smiekligs video. Beigās man patika ka viņi saka plaukšķināt ar rokām tas bija recīgs moments.

2 0 atbildēt

Jautājums visiem eiro un Eiropas skeptiķiem- vai jūs tiešām vēlaties smelt krējumu no valstu savienības lielās kannas, neko nedodot pretī un neatsakoties no varbūt līdz šim mīļām lietām? 

Dzīvē tā ir iekārtots- lai kaut ko saņemtu, kaut kas arī pretī ir jādod. Ja mēs vēlamies dzīvot tā, kā valstīs, kuras parasti ņemam par piemēru, tad arī ir jāsaprot, ka nāksies nest zināmu upuri tik slavētās un mīlētās labklājības dēļ. 

Protams, arī man lata ir nedaudz žēl, bet es apzinos, ka lata neesamība nemazina manu latvietību. Varbūt tagad, kad valdība ir pierādījusi, ka spēj turēt finanses sakārtotas, ka ir cerība uz gaišāku nākotni, es sākšu kalt nākotnes plānus tepat, Latvijā, tā vietā, lai domātu, kā šampinjonus griezt "laimes zemēs".  Valūta ir tikai maksāšanas līdzeklis. Manis pēc, lai uz naudas ir kaut plika pēcpuse- svarīgākais, lai cilvēkiem ir iespēja naudu nopelnīt un par to spēt cienīgi dzīvot. Piedodiet, bet lielākā daļa eiro-skeptiķu nespēj pamatot, kāpēc ir pret, bet eiro atbalstītāji savu viedokli var argumentēt. 

Viela pārdomām. 

2 1 atbildēt

pilnigi mulki ja jus ticat sitam suudam?!

ticiet un talu tiksiet

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »