local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā atgriežas LATI?116

1360 74

Latvijas oficiālā valūta ir Eiro , es ļoti ceru kad tas kādu dienu izmainīsiess. Kas zin kas mūs sagaida tālāk ? Jauns karogs vai himna? Un ko mēs darīsim tad?

1360 74 116 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 116

0/2000
Jāa, tas tiešām ir dīvaini, īsti mūsu dabā - pa visu papīkstēt, paraudāt un iedirst savu sāpi smirdīgos komentāros un pēctam apklust.... Es personīgi esmu par eiro, un nevajag te dirst kad mums to uzspiež bla bla bla un mēs nebijām informēti, tak paskataties kaut ko no "jauno dalībvalstu pievienošanās kārtības", kur skaidri gaiši rakstīts, ka katrai jaunai dalībvalstij iestāšanās ES nozīmē arī vienotas valūtas [eiro] ieviešanu.......... Bet tas tā, ienāca prātā N. Ušakovs, ap kuru saceltā brēka jau ir norimusies.... pārāk kūtri esam, nespējam paust savu viedokli noteiktāk.....(varētu teikt "1905. gadā gan bija savādāk", un pilnīgi nopietni [1905. gada 13. Janvāris])
1 0 atbildēt

Jautājums visiem eiro un Eiropas skeptiķiem- vai jūs tiešām vēlaties smelt krējumu no valstu savienības lielās kannas, neko nedodot pretī un neatsakoties no varbūt līdz šim mīļām lietām? 

Dzīvē tā ir iekārtots- lai kaut ko saņemtu, kaut kas arī pretī ir jādod. Ja mēs vēlamies dzīvot tā, kā valstīs, kuras parasti ņemam par piemēru, tad arī ir jāsaprot, ka nāksies nest zināmu upuri tik slavētās un mīlētās labklājības dēļ. 

Protams, arī man lata ir nedaudz žēl, bet es apzinos, ka lata neesamība nemazina manu latvietību. Varbūt tagad, kad valdība ir pierādījusi, ka spēj turēt finanses sakārtotas, ka ir cerība uz gaišāku nākotni, es sākšu kalt nākotnes plānus tepat, Latvijā, tā vietā, lai domātu, kā šampinjonus griezt "laimes zemēs".  Valūta ir tikai maksāšanas līdzeklis. Manis pēc, lai uz naudas ir kaut plika pēcpuse- svarīgākais, lai cilvēkiem ir iespēja naudu nopelnīt un par to spēt cienīgi dzīvot. Piedodiet, bet lielākā daļa eiro-skeptiķu nespēj pamatot, kāpēc ir pret, bet eiro atbalstītāji savu viedokli var argumentēt. 

Viela pārdomām. 

2 1 atbildēt

pilnigi mulki ja jus ticat sitam suudam?!

ticiet un talu tiksiet

1 0 atbildēt

Visa līdzība ar politiskajiem spēkiem ir tikai sakritība!

1 0 atbildēt

nu cik var cepties, pasi vien gribejam bus ES, nju ta pienem valutu ar., tag vajadzes menesi klausities sitaja cinkstesana, un pectam atkal visiem bus pie vienas vietas bija tie lati vai ne.

5 4 atbildēt

Es arī par eiro. emotion

8 7 atbildēt

Varenais patriots... Tik jēlu komentāru tu varēji paturēt pie sevis...

2 1 atbildēt

Cepums.

3 2 atbildēt

LATIEM JĀATGRIEŽAS!!!! emotion

4 3 atbildēt

Jo katrs domā tikai par sevi , bet aplausi labi emotion

1 0 atbildēt

Izvelciet savu dirsu no pakaļas, mēs esam 18. valsts ar eiro! Ar to būtu jālepojas nevis jāraud!

8 8 atbildēt

Nu nezinu kapēc visi te vēl cepjās par šo tematu? ir jau pagājušas 4 dienas kopš mums ir Eiro un neko tur mainīt vairs nevar.

1 1 atbildēt

Talants veidotajam ir

0 0 atbildēt

hehe

0 0 atbildēt

Šo parādit pa Tv vajag! 

0 0 atbildēt

Vai tad Krievija ietilpst ES?

0 0 atbildēt
Butu ideali ja vel butu tas eee pirms katra varda! :D
0 0 atbildēt
Nu tak neņemiet šito nopietni!
0 0 atbildēt

Video autoram kādus 8 gadus dotu maximums... Aizej palasi, dēliņ avīzes vai paskaties ziņas! 

3 3 atbildēt

Kautko tik stulbu biju gaidījis tikai no LVMOG. emotion

2 2 atbildēt
« 1  2  3 »