local-stats-pixel fb-conv-api

Ziemas karš14

115 0

Tātad, beidzot sadūšojos un uztaisīju savu pirmo rakstu. Raksts ir par karu starp Somiju un Padomju Savienību. Ceru, ka patiks. Varbūt vēl izveidošu, kādu šāda veida vēstures rakstu.

Reklāma
Reklāma
115 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Ļoti interesanti, godam pelnīts 20+ no manis.

61 0 atbildēt

patīk šādi raksti [: +

5 0 atbildēt

Tu raksti, ka latviešu karavīrs no okupētās Latvijas sniedz slepenu informāciju par PSRS uzbrukuma plāniem. Padomā vēlreiz, kad Latvija tiek okupēta un kad notiek Ziemas karš.

5 0 atbildēt

ui par to vaajo aizsardziibas sisteemu gan piekriitu tkikai daljeeji, lai arii tur bija saliidzinoshi maz dotu, artileerijas atbalsta utt, pluss bija taads, ka aizsardziiba bija ljoti gudri izstraadaata vairaaku desmitu km dziljumaa (ja par M. liiniju runaajam). ir reaali staasti, kur aprakstiits kaa Padomju karaspeeka pulku (!) uz visu dienu liidz tumsai pie zemes nospiedis viens pats lozjmeteejs, jo Padomju puse bija paarliecinaata, ka visa taa liinija ir noklaata ar lozjmeteeju ligzdaam.

4 0 atbildēt

900 gadu karš ? emotion

2 0 atbildēt

eu pa latišu gan nebiju dzirdējis,pipec.

2 1 atbildēt

Par šito var strīdēties. Daudzi saka, ka krievi uzbruka Somija, daudzi, ka somi krieviem, jo 26. Novembrī somi sāka uzbrukumu Ļeningradas pusē. Arī rezultāts mirošajos ir dažāds no dažādiem avotiem, piemēram, somu vēsturnieks Hakala, teica, ka 1940. gada Martā, somiem nebija vispār gandrīz vairs karaspēka. Somiem beigās bija 90000 mirušo, krieviem 95000. Un somi pieprasīja kapitulāciju.

2 2 atbildēt