local-stats-pixel fb-conv-api

Valstis, kurām vajadzētu pastāvēt.139

1328 23

Čavas emotion
Šis raksts ir par valstīm, kurām vajadzētu pastāvēt.
Mūsdienās pastāv ap 200 valstīm ar neatkarīgiem iedzīvotājiem, BET tautas, kas gribētu neatkarību ir pie 500. Tāpēc šis raksts ir veltīts šīm tautām.
Piedodiet par manām pareizrakstības kļūdām ;)

Valstis, kurām vajadzētu pastāvēt 3

Valstis, kurām vajadzētu pastāvēt 2

P.s. Raksts nav aicinājums uz naida kurināšanu!

Rakstā ieguldīts ļoti daudz laika, tāpēc palūgšu būt atsaucīgiem par šo manu rakstiņu ;)

1328 23 139 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 139

0/2000

Tā skatos, ka krievi te baigi piesūkušies citas zemes. Raksts ļoti interesants emotion Domāju taisi jau otro daļu! Prieks, ka Latvija ar saviem 2.3 miljoniem ir brīva :) Esam tomēr baigie malači! 

127 5 atbildēt

6.diez vai iegūs no Krievijas , raksts labs ++

29 0 atbildēt

Labs raksts. Varēji vēl pieminēt basku zemi un Palestīnu. emotion

26 0 atbildēt

sakarā ar 9. Skotija jau taisās atdalīties no lielbritānijas un pret to īpaši neviens no valstvīriem neiebilst un pat atļāva Šogad rīkot par to balsošanu Skotijā vai viņi grib atdalīties vai nē ,bet viņi atteicās no šīs iespējas ,jo viens no Skotijas galvām grib nogaidīt līdz 2014 gadam un tad rīkot balsošanu ,jo tad apritēs hz cik apaļi gadi kopš kautkāda ļoti svarīga Skotijas notikuma, un cerot uz tā gada patriotismu iegūt vairāk balsojumus.

11 0 atbildēt

Ļoti interesanti, taisi vēl tādus rakstus! 10+ tev!

7 0 atbildēt

Nu baigi nosacīti. Bieži tie iedzīvotāji nepadomās, ko tad viņi iesāks neatkarīgi? Ja nav naudas, uz tās zemes nav resursu un nav arī baigi advancētie cilvēki, kur visiem būtu kruta izglītība IT, tad tāda valsts vienkārši ir lemta nabadzībai.

6 0 atbildēt

Par Padomju savienību republiku skaitu izsaka parastākās monētas. Ģērbonī tik jāsaskaita lentītes. Man reiz bija nonākusi rokā pieckapeika ar 16 lentītēm. Visu laiku domāju kas ir tā 16. republika? Vēlāk manās rokās nonāca Padomju savienības ģeogrāfija sgrāmata izdota 1949.g Rīgā, atbildi atradu tur. Karēļu-Somu PSR kas kautkādā gadā tika ieķlauta KrievijasFederācijā kā autonomais apgabals.

6 0 atbildēt

Un kur Prūsija?

6 0 atbildēt

Paldies, tiešām interesanti. Viennozīmīgi + :)

5 0 atbildēt

Dzīvoju Velsā pašlaik, un jā - velsieši nenormāli ienīst angļus, nedod dievs nosauksi kādu velsieti par angli.. koledžā man mācīja mazliet par viņu vēsturi, un jā, saprotu kāpēc tāds naids. kādu labu laiku atpakaļ skolās aizliedza runāt velsiski, un ja kāds kko pateica velsiski, tad viņu publiski pazemoja un sita. wtf, bērnus, iedomājies. vispār visi cilveki tika pazemoti un viņiem borēja iekšā angļu valodu. :/

 

Bet raksts super, interesants. emotion pluss no manis emotion

5 0 atbildēt

Ir jau vēl viena valsts. Tepat netālu- Latgolija.

4 0 atbildēt

Un atkal lielākā daļa ir "buļļa kaka".... Pie 4. kartē Karēlija ir atzīmēta kā karēļu apdzīvota teritorija pie 5. ka tā ir mordviešu, kuri nekad nav apdzīvojuši tādu teritoriju, kas ir atzīmēta. 

Jā un Somija Ziemas karā nezaudēja PSRS visu Karēliju, bet tikai daļu tās.

Par apspiestajiem bretoņiem Francijā atļaušos vienkārši pasmieties...

4 0 atbildēt

Starpcitu nav tādas ''Mordvijas'' ir Mordovija! emotion

4 0 atbildēt

A kur indiāņi?

3 0 atbildēt

Čigāni?

3 0 atbildēt

interesanti. paldies! ;) 

3 0 atbildēt

Bretaņai seksīgs karogs.

3 0 atbildēt

Skotiem, starp citu, ir paredzēts referendums par neatkarību 2014. gadā. Bet pagaidām aptaujas liecina, ka tikai ~40% skotu grib neatkarīgu Skotiju.

2 0 atbildēt

Ja nemaldos Skotija pieder Anglijai jo 18 gs . par anglijas karali kļuva skotijas karalis 

2 0 atbildēt

2.Es biju Katalonijā viņi runā savādāk nekā Spāņi un vēl kas viņiem ir nedaudz savādāāks karogs un tradīcijas un ja Katalonis sāk Spānijā runāt kataloniski viņi sāk skatīties uz viņu ar naidu

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »