local-stats-pixel fb-conv-api

Trīs intriģējoši un neatrisināti senās pasaules noslēpumi...8

64 0

Neskatoties uz modernajām tehnoloģijām, ne viens vien senās pagātnes noslēpums vēl nav atrisināts. Izrādās, to atklāšanā nejaušībām ir tikpat liela nozīme kā rūpīgi plānotiem pētījumiem. «National Geographic» raidījumu cikls «Senās pasaules noslēpumi», kas skatāms no 5. februāra, ieskatās notikumos, kas ļāvuši paplašināt zināšanas par senajām civilizācijām. Pirms tam «National Geographic» ir izveidojis apkopojumu par intriģējošiem senās pasaules noslēpumiem, kuri vēl nav līdz galam atminēti.

64 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Par Damaskas tēraudu - tas viss ir blefs.. mūsdienu sakausējumi sit pušu visus viduslaiku darinājumus.... nevajag aizmirst ka vidējas klases zobens bija no varen dranķīga metāla, mūsdienās pat lētākajiem kitojozu ražojumiem ir labāks metāls

Un recepte zināma, un to rakstu var atkārtot... - tur nav nekāda noslēpuma ..

Savstarpēji, dažādas cietības dzelzs, saliek kārtās 10, tad kaļot tos savstarpēji sametina, pārgriež, saliek kārtām, procesu atkārto.. tā vairākas reizes kamēr kārtu skaits sasniedz daudzus simtus vai pat tūkstošus - izveido zobenu nazi etc... - uzasina, un tad uz brīdi skābē... - parādās tas raksts... nopulē un viss ..

KĀDS TUR NOSLĒPUMS?

Pievienojot augus, nu mūsdienās metalurģījā arī to dara - tika tie augi tādi seni - kokss saucās... 😉

(augiem sadegot rodas ogleklis - tērauds patiesībā ir dzels + ogleklis ../ un arī leģējošie metāli - bet tas jau leģētais tērauds )

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍👏

0 0 atbildēt