local-stats-pixel fb-conv-api

Terminatori no PSRS73

1579 14

CCCP, pirmskara laiks, 1936- 1941 gads. . Notiek intensīvs darbs pie īpaši slepena projekta- radīt sarkanarmiešus ar bioprotēzēm, kuri būtu nejūtīgi pret sāpēm. Eksperimentā piedalījās 300 komjauniešu vecuma brīvprātīgo. Tas atgādina fantastiskas filmas sižetu.



1579 14 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

nū bļin. visu cieņu++

60 2 atbildēt

Ļoti interesants raksts emotion

42 0 atbildēt

Friči ar strādāja pie visādām tehnoloģijām un domāju ka viņi neatpalika tehnoloģiju un zinatnes ziņā. Labāk būtu piestrādājuši pie žiguļiem un moskvičiem emotion

41 2 atbildēt

Kādus tik eksperimentus nev veikuši militārie manjaki emotion  Šāds fakts gan nebija dzirdēts, interesanti emotion

  

23 0 atbildēt

Vairāk šādus rakstus.Ķer plusuemotion

21 1 atbildēt

Afigeķ jau, bet pazīstot padomju ražojumus, šādam Terminatoram kaujas laikā noteikti atklātos, ka puse iebūvēto sistēmu ir brāķi, a otra puse slikti izplānota.

Kas tas tāds - izteikti jūt sāpes, lauž protēzes, un nespēj karot? Padomju savienības terminators, laikam rados ar dirsā bāžamo bubinātāju. emotion

Un vēl kaut kas - kā no cilvēka var iztaisīt punduri?

11 0 atbildēt

Nav jau brīnums, ka Konovaļenko neatrada nākamajā dienā - to nodeva metāllūžņos... emotion

10 0 atbildēt

Es pieļauju, ka neveiksmīgs mēģinājums no sērijas "mēģināsim ielikt titāna kaulu un paskatīsimies, kas notiks" ir bijis un tagad tas ir apaudzis ar mītiem līdz šādai pakāpei. Ar zinātni tam tikpat maz sakara, kā friču eksperimentiem, kuros žīdiem špricēja vēnās apelsīnu sulu, lai redzētu, kas ar viņiem notiks un cik ilgi viņi izdzīvos.

10 0 atbildēt

Vajag jaunu sadaļu spokos - Autoru fantastika :D Jo šitas ir labi izdomāts,cilvēki kas nedraudzējas ar tehniku,medicīnu,vēsturi noteikti notic un brīnās,šausminās :)

9 0 atbildēt
Šo nezināju, paldies tev!
9 0 atbildēt

Bija kautkāds zinātnieks (arī PSRS) kas gribēja sapārot cilvēku ar pērtiķi. Doma bija, ka sapārojot cilvēku ar pērtiķi šim radijumam piemitīs cilvēka intelekts un pērtiķa fiziskās spējas - atkal super armija.Tika veikti dažādi baismīgi eksperimenti, bet beigu beigās nekā un projektu atcēla. Tad viņš devās uz Parīzi, kur arī nekas neizdevās !

8 0 atbildēt

Šādi ekspermenti ir notikuši visās pasauls lielākajās valstīs arī ASV... un tapēc mūsdienās ir veikt gūžas protēzes ievietošanu utt...

7 0 atbildēt

Nepaliek izslēgts fakts, ka arī mūsdienās notiek līdzīgi eksperimenti, jo ir daudz liecības par to!

7 1 atbildēt

Baigais superkareivis ar titāna kauliem un bez sāpju jušanas spējām. Tāpat viņam var izdurt acis, pārgriezt rīkli, pārdurt plaušu, pārgriezt vēderu, sadurt sirdi.

Bez tam - pics or didn`t happen.

 

Par to, ka kāds eksperimentēja, pārojot cilvēkus ar pērtiķiem - vai tad tur neviens par hromosomām un nesaderību nezināja?

6 0 atbildēt

avots?Savādāk neticēšu.

4 0 atbildēt

ja man nebutu pagitas tad izlasitu emotion

4 0 atbildēt

++++

4 1 atbildēt

Nu kaut kā neleikas īpaši ticami, ka 39tajā gadā tik tālu bija attīstīta medīcīna, lai varētu veikt tāda veida operācijas. Un kā to saprast - 1945 gadā amerikāņu sabiedrotie atklāja slepenu medicīnisku centru? Es nedomāju, ka amerikāņi bija savu kāju spēruši Padomju savienības centrā. Un cik vispār ir sena protezēšanas prakse? Es ticu, ka viņi bija mēģinājuši, bet vai kāda operācija bija veiksmīga?

Bet nu iespējams, ka manas zināšanas ir par īsu un es kļūdos.

2 0 atbildēt

Tomēr līdz galam neticu, ka tāds organisms būtu dzīvotspējīgs pat mūsdienās. Kauli nav gluži tikai cieti ķermeņa karkasa elementi, tiem ir arī bioloģiska nozīme. Līdz ar to spriežu, ka ķermenis, kurā liela daļa kaulu aizstāta ar metālu, diez vai spētu reāli funkcionēt, nemaz nerunājot par tādu operāciju sarežģītību, pēc kurām "pacients" visdrīzāk nepamostos, un, protams, izmaksām.

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »