local-stats-pixel fb-conv-api

Senās Ēģiptes lielākās mistērijas7

89 0

Lai arī Senā Ēģipte pastāvēja pirms gadu tūkstošiem, tā vēl joprojām spēj pārsteigt ar neticamiem atklājumiem un dārgumiem. Šī zelta zeme glabā vairākus noslēpumus no tālās pagātnes, liekot ieplest acis, uzkurinot interesi un radot jautājumus, uz kuriem atbildes nav rastas pat vēl mūsdienās.

No karaļa Tutanhamona kapenēm un Rozetas akmens vēstījumiem, līdz pasaulslavenajām piramīdām - Senā Ēģipte pie Nīlas upes ir mistērijām, unikāliem cilvēkiem un tradīcijām bagāta.

Ilgu laiku eiropiešiem tā bija sveša un neizpētīta civilizācija, kas attīstīja jaunu zinātņu nozari – eģiptoloģiju. Mūsdienās eģiptologi savos atklājumos apvieno pētniecību, modernās tehnoloģijas un vēsturi, veidojot jaunus pieņēmumus un apgāžot arī sen pieņemtas teorijas.

Ja vēlies uzzināt vairāk, skaties raidījumu ciklu “Ēģiptes senie noslēpumi” kanālā “National Geographic” jau no svētdienas, 4. jūlija, plkst. 18.00, lai iepazītu skaisto zemi un senās civilizācijas dzīvi.

Tikmēr aicinām ielūkoties aizraujošākajās Senās Ēģiptes mistērijās, kas pat vēl mūsdienās ir neatrisinātas.

89 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Ēģiptes labirints?

Havarā -? izmeklēju visu par turienes "brīnumiem" .. neko tādu neatradu..

Toties zinu ka senajā Krētā gan ir atrastas pils paliekas, kur teorētiski varētu būt pāri par tūkstots telpām... - bet tā ir Mīnojiešu civilizācija, ar Ēģipti nekāda sakara...

- šobrīd tiek domāts ka tā varētu būt Mīnoja pils.... - tur tad arī esot mitis briesmonis Minotaurs... ...... un pats vārds "labirints", ir cēlies tieši no turienes...

--

Varbūt ir arī tāds Ēģiptes labirints- bet tad lūdzu linku studijā...

-------------

P.S. uz “National Geographic”- lūdzu nenorādīt... viņi tik daudz reižu ir "nolaiduši lažu", ka maz neliekas... šobrīd viņiem daži raidījumi ir vienādas kvalitātes kā RENT TV ...

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Ēģipte--gadsimtiem ilgi angļi ,spāņi ,fraņči tika laupījuši viņu kapenes un Ēģiptes bagātības .Un ar iemeslu""zinātnes ""vārdā--loti lielas vērtības tika nolaupītas un izvestas no Ēģiptes.

Un izvedot Ēģiptes bagātības ,pati Ēģipte jau zaudēja ļoti lielu daļas savas pašas varenību---mistika??Nebūt ne>>> Izvedot ,nolaupot ,izzogot kādas valsts bagātības ,tiek zaudēta pašas valsts enerģija..un otrādi--vairojas to valstu varenība un enerģija ,kuras izzog citas valstis --piemērs--Anglija ,ASV ...

taču pēdējos gados no Ēģiptes NEKO nedrīkst izvest un bez Kairas atļaujas NEKO nedrīkst ne rakt ,ne meklēt....visam jāpaliek Ēģiptē .

2 0 atbildēt

O, šitas man pirms miega būs jāizlasa! Jauki sapņi rādīsies arī!

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 1 atbildēt