Manuprāt, nav neviena cilvēka, kam negaršotu šokolāde.
Šis kārums nav nemaz tik kaitīgs, kā citi runā (vismaz saprāta robežās). Apkopoju dažas no šokolādes labajām īpašībām.
copy-paste
Manuprāt, nav neviena cilvēka, kam negaršotu šokolāde.
Šis kārums nav nemaz tik kaitīgs, kā citi runā (vismaz saprāta robežās). Apkopoju dažas no šokolādes labajām īpašībām.
copy-paste
Lol trīs reizes mēnesī jāēd šōkolāde, lai dzīvotu vienu gadu ilgāk !!! I'am immortal...
Tikai aizmirsi pateikt, ka visas šīs labās īpašības ir īstajai šokolādei, nevis "šokolādei" ko vairumā mums pārdod veikalos!
He he, esmu laikam viens no imaginārajiem, jo man negaršo šokolāde, it īpaši Laimas. No tās man pat šķērmi metās.
Bet runājot par pašu šokolādi - jā, kvalitatīvās ir vērtīgas un barojošas, ja ēd ar mēru. Varēji pielikt arī negatīvo īpašību klāt, tādu, ka dzīvniekus ar šokolādi kategoriski nedrīkst barot, jo šokolāde satur daudz teobromīna (sevišķi melnā šok.), kas dzīvniekiem ir nāvējošs.
VIsas šīs labās īpašības nepiemīt šokolādei kā tādai, tie ir kakao (nesaldināta, tīra kakao pulvera, nevis kakao dzērienu maisījumu u.tml.) plusi, tieši tāpēc krietni labāka ir tumšā šokolāde ar lielu kakao procentu tajā. Vislabākais variants ir ēst drupinātas kakao pupiņas, nevis šokolādes tāfelītes u.t.t.
Mm, tagad ēdu šokolādi ar 85% kakao. Nevaru ieēst tās piena šokolādes, reāli slikti no viņām paliek.
Patika faktiņi! +
"Manuprāt, nav neviena cilvēka, kam negaršotu šokolāde."
Manai omei negaršo šokolāde
9. Par veselībai noderīgu uzskata melno šokolādi, tā spēj pasargāt sirdi un smadzenes no brīvo radikāļu izraisītajiem bojājumiem. Citiem šokolādes veidiem šī īpašība nepiemīt, to likvidē piens.
Kā var piens kaut ko likvidēt? vai tad piens ir tik kaitīgs??
Jā, bet redz kā ir, galvenais atrast tiešām īstu šokolādi no visa plašā piedāvājuma.