local-stats-pixel fb-conv-api

Piemineklis nezināmajam izvarotājam68

1207 4

Piemineklim nezināmajam padomju kareivim Berlīnes centrā ir otrs nosaukums, kuru nekad, nekad nemin oficiālajā vācu presē- bet tautā vēl arvien šis piemineklis tiek saukts par "Pieminekli nezināmajam izvarotājam" II Pasules kara beigas .tieši ar ko tadu ir palikusas Berlīnes iedzīvotāju atmiņā...

1207 4 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

suuda krievu pidarasi, sheize uber fucking biatches

7 2 atbildēt

"Meitenīte, padarīta par sievieti, sieviete, pārvērsta par līķi."

3 0 atbildēt

Un šeit atklājās komunistu patiesā seja. Lasiet šito - http://www.lffb.lv/tulkojumi/komunisms-%E2%80%94-nekromantu-religija.-nobeigums.html

3 0 atbildēt
To ko vācieši Krievijā darīja laikam pēc jūsu domām ir normāli?
3 1 atbildēt

Laus komentārus un man asaras birst: CILVĒCĪBA! Kur tā ir palikusi? Kāda starpība, kas, kuram un pie kādas tautības piederēja? Cieta cilvēki - bērni, sievietes!!! Ne jau nu tie, kas radīja kara situāciju un iedvesmoja savu tautu uz naidu pret kādu citu tautu, - gāja paši zem lodēm...  Kāda nafig starpība, kas kuram kādu smilšu spainīti bija atņēmis, ar lāpstiņu iemestis vai ko nu tur: iet un tā izturēties pret neaizsargātākajiem, - tas ir... Nav vārdu manā leksikā... Es lieliski spēju izsekot tai ķēdītei, domu ķēdītei, kas radīja iedvesmu visiem tiem, kuri zvērības pastrādāja, bet tas neattaisno, neattaisno un vēlreiz neattaisno! Ne velti ir teiciens: gudrākais paklusē! Tas nozīmē - lai izbeigtu vardarbību, kādam jābeidz uz to ir atbildēt. Nu, ej, karo, bet liec mieru civiliedzīvotājiem.  Ir skumji iedomāties, ka agrāk brāli pret brāli nostādīja. Mēs visi varam te gudri spriest: kurš ko vairāk kādam ir nodarījis. Bet - par to var spriest un arī tikai no savas pozīvijas tikai tas cilvēks, kurš tajā visā piedalījās. Tajā laikā, tajos notikumso konkrētajos.   

1 0 atbildēt

Paziņas stāstīja, ka vectēvi līdz Berlīnei nonākuši ļoti novārguši, blakšu apsēsti un zaudējuši visus zobus. Nekādi seksa giganti viņi droši vien nevarēja būt.

Manīm šķiet, ka tās vācu meitas pa lielam no bada un karadarbības nomira.

2 1 atbildēt

nē nu ja godīgi esmu daudz lasījis par padomju laikiem,tomēr par tādu emotionman ir pirmā dzirdēšana!

1 0 atbildēt

Fegots?

0 0 atbildēt
Da abi labi...kādi vieni tādi otri....
1 1 atbildēt
Nu, nav uz pasaules tādas " taisnības" ! ! !
0 0 atbildēt

Tāds bija karš tur nav attaisnojumu nevienam... bet vainot arī nav ko...

Cilvēki kļūst truli lopi..

0 0 atbildēt

Vispār liela daļa to cilvēku jau ir miruši. Un Mirušos vajadzētu beidzot likt mierā no jebkuras frontes. Cik var vārīties par to 2.psk. Kad sāksim dzīvot šodienai? Vāroties nonstopā par pagātni var tikai pieļaut tās pašas kļūdas, jo es neredzu, ka būtu analīze un plānošana, lai tagadējās paaudzes nenonāk uz kara sliekšņa, bet viena žults mešana no abām frontēm, kurš bijis lielāks izvarotajs vai slepkava. Tas ir karš un karā notiek jebkādas zvērības pat mūsdienās.

0 0 atbildēt
lipke
0 0 atbildēt

abi viena bedree metami .kurs kuru varoja un dr.za dir.aa nu jau ir pie vienas vietas 

 

0 4 atbildēt

Aaam...tas pieder pie vācu porņuha kategorijas or rus? emotion

0 6 atbildēt

Es uzskatu ka šis tumšais vēstures posms ir jāaizmirst un nav pieminēšanas vērts tā pat kā jebkurš cits karš kurš ir bijis, daudzi it īpaši krievi un vācieši to ir ļoti ieņēmuši galvā. Savu senču priekštatus un zināšanas, man pašam pāris gadus atpakaļ ir nācies saskarties ar krieviem, kuri ir tādi. Es to noskatijos no malas, kā krievs runā ar latvieti, bet latvietis saka ka nemāk pa krieviski, krievs uzreiz sāka dusmīgi uz viņu kliegt, ka viņš esot fāšists un vācietis. Un sāka kauties ar viņu. Es esmu pamanijis, ka daudzi krievi tādi ir, protams nesaku ka visi, ir arī nācies saskarties ar civilizētiem un izglītotiem ļaudīm.

1 7 atbildēt

Toties pabriesmīgajām vācietēm pēc tam dzima slāviski skaisti bērni. Savādāk vācu porno būtu ar tuklām, strāšnām vācu freilenēm.

1 9 atbildēt

labak pasaki savam vectevam paldies par uzvaru un ka tu sedi seit nevis raksti stulbus rakstus

0 9 atbildēt

Vēstures paŗskatīšanas pēc vairākiem gadu desmitiem utt. jebkurā gadījumā ir "variācija par tēmu", kur katrs var izvērsties atkarībā no tā ko uzskata par vajadzīgu parādīt.

Objektīvi tas tāpat netiks parādīts, nav arī šeit. 

 

Protams, daudz var rakstīt par to, kas notika pēc uzvaras utt., bet tajā pašā laikā ir jāatceras ko vācieši darīja. Man liekas, ka nemaz tik tālu nav jāiet un jāmeklē liecības... tepat Latvijā ir bijuši vairāki nodedzināti ciemi (ar dzīvi sadegušiem cilvēkiem), kuru vienīgais noziegums, atsaukšos uz šo tekstu, bija tas, ka viņi vienkārši bija.

 

Kad PSRS armija pietuvojās Berlīnei, daudzi tās iedzīvotāji vienkārši bēga no pilsētas. Protams, ka bēga, jo negribēja iekļūt kara centrā, bet tāpat viņi ļoti labi zināja, ko paši (ar domu - vācieši, ne konkrētie cilvēki) ir darījuši Krievijā un pa ceļam uz to, kādos apmēros ir darījuši un kāda atmaksa viņus var sagaidīt. 

 

Es jau saprotu, ka Latvijā ir nemoderni un pat nepieklājīgi "nefanot" par vāciešiem un vismaz kaut cik objektīvi censties apskatīt šī laika notikumus, taču tāpēc nevajag ražot absolūti tendenciozus rakstus. 

6 17 atbildēt