local-stats-pixel fb-conv-api

Par hidžābu un citām galvassegām 🧕🏼14

93 1
Musulmaņu sieviete izskaidro, kas ir patiesībā minēts Korānā attiecībā uz hidžābu.
93 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Latviešu meiču "hidžābs" ir īsie džinsu šortiņi un apspīlēta balta maiciņa!!!emotion
4 0 atbildēt

+, jau pirmkārt par Tavu viedoklu, laikam es Tev arī piekrītu.  emotion    emotion , bet katram ir savs skatījums uz dzīvi.Galvenais, lai Tu varētu dzīvot pēc saviem principiem, neaizskarot citu (līdzcilvēku) jūtām un neapvainojot citus.

1 0 atbildēt
Nu nezinu. Es nenesatu. Iedomajaties +30 in zem ta paltraka tak IR vel drebes ... Interesanti nav statistika cik nomirusas No parkarsanas
0 0 atbildēt

"Džordanas Karaliene Ranija" ??!! Vai autors skolā nemaz nav gājis?? Kas tā par valsti emotion emotion Par Jordāniju laikam nemaz nav neko dzirdējis! 

0 0 atbildēt

Manuprāt diezgan muļķīgi ir kaut ko aizliekt velkāt sievietēm - vai tas būtu tā pat kā aizliegt nēsāt lakatu vai šalli. Skolās gan varētu noteikt, ka bērniem jāģērbjas atbilstoši noteiktam tonim. Vai neuzskatu, ka bērnus vajadzētu priekšlaicīgi izcelt kā vīriešus vai sievietes, liekot viņiem meklēt savu seksualitāti vai seksualitāte ir normāla parādība pēc aprecēšanās. Mūsdienās diezgan bieži tiek izplatīti maldi, ka seksualitāte ir kkas izzināms pirms aprecēšanās, kas nedod iespēju pietiekamā mērā izprast savu lalāto draugu, apdalot viņu ar dalītām vai nepilnīgām seksuālajām izpausmēm. emotion

0 0 atbildēt

3. apakšējā bildē meitene no Buzzfeed video, kur meitenes valkā hidžābu 1 dienu, (soc. eksperiments) nevis kkda feministe.

0 0 atbildēt

Lai, katra nēsā, ko grib, tikai, lai citām netiek uzspiesti hidžābi un vainaspaziņa par to, ka kkādam random čalim uz tevi sacēlās. 

0 0 atbildēt
Jordāna, nevis Džordāna! Libāna, nevis Lebanona! Ja grib kaut ko rakstīt, vispirms būtu jaizkopj valoda un pareizrakstība.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt