local-stats-pixel fb-conv-api

Nežēlīgākie noziedznieki Latvijas vēsturē21

273 2

Raksts par zināmākajiem un nežēlīgākajiem noziedzniekiem Latvijā.

Brīdinu, ka daudziem var būt nepatīkami lasīt šo rakstu!

Daudzi nežēlīgākie noziedznieki nāk tieši no pārticīgām ģimenēm, jo no bērnības ir piradināti pie visatļautības vecāku varas ēnā, bet ir arī tādi kuri to ir darījuši dēļ psihiskām novirzēm.

Kaut arī nesaprotamu iemeslu dēļ par pasaules pazīstamāko maniaku joprojām tiek uzskatīts Džeks Uzšķērdējs, kurš 1888. gadā Londonā nogalināja piecas prostitūtas un tā arī netika notverts, noziegumu apmēros viņš sen jau ir pārspēts.

Sērijveida slepkavas, kuru upuru skaits pārsniedz piecdesmit, vairs diemžēl nav nekāds retums — tādi ir bijuši:

Čikatilo Krievijā (60),

Onoprijenko Ukrainā (62),

Dakteris Nāve Anglijā (ap 100).

273 2 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000
Dusošie no 90iem,gnjau slēpj vēl baisākus notikumus ,rip.
28 0 atbildēt

Un cik neatklāto? Varu derēt, ir bijuši nežēlīgāki un neatklāti noziedzinieki.   emotion  

21 0 atbildēt

vajadzētu visiem šiem nāves sodu vai mokošus eksperimentus uz viņiem nevis uz nabaga dzīvnieciņiem emotionemotionemotion

20 0 atbildēt

Nežēlīgākos parasti pat neatklāj... Nebrīnos, ka kāds slimais vēl staigā uz brīvām kājām... emotion 

15 0 atbildēt

Kur tādi kropļi rodās? Visi mēs piedzimstam, kā nevainīgi zīdaiņi. Kāda vide viņus izveido par mežoņiem? Jautājums, vai viņi ir vainīgi, vai sabiedrība, kura viņus tādus izveido? emotion 

12 0 atbildēt

Riebiga kompanija.Vienigi J.Ustimenko te nekadi neiederas.Kopa ar Dmitriju Medvedjevu abi krievu armijas dezertieri bija izversushi banditisko darbibu Igaunijas teritorijaa ,uz kurieni aizbegushi no Sanktpeterburgas apgabala.Abi bija filmu Bralis un Bralis 2 fani (Brat ,Brat2),sauca viens otru par plesonjam un pat veda dienasgramatu ar ielimetiem izgriezumiem no avizem,kuras mineti vinju ,,varonjdarbi,, ...Savam darbibam Igaunija abi debiliki meginaja piedot patriotisku nokrasu ,sak sit fashistus.Kopuma Igaunija pastradatas 4 slepkavibas ,viena gadijuma upuris -sieviete pardeveja izdzivoja pec shaviena galva un velak atpazina Ustimenko.Juzdami ,ka igaunju policija nopietni pieversusies abu banditu vajashanai , tie atmuka uz Valgu un gatavojas pariet robezu ,lai turpinatu darbibu Latvija.Igaunijas policija jau bija bridinajusi kolegjus no Latvijas par iespejamo banditu meginajumu pariet robezu(tad vel bija robezas)un jau tika gaiditi.Iznaca ta ,ka abi ,,plesonjas,, uz Valkas galvenas ielas,ap150 metru no policijasnodaljas,satikas ar Valkas policijas automashinu un tulit atklaja uguni.Noshava vienu un ievainoja otru policistu ,bet treshais ,apsargs noshava Medvedjevu.Ustimenko izmantoja izdevibu un ,,varonigi ,, notinas... Velak ar stopiem aizbrauca lidz Polijai un tika savakts .Praktiski arLatvijas,,vesture nezeligakajiem noziedzniekiem,,shiem diviem nav sakara, bet varetu but ,ja ne tie divi musu policisti un apsargs .Palicis pieminjas akmens ar kritusha policista Aigara Kurpnieka vardu,netalu no baznicas uz Rigas ielas,kur ari viss notika.

9 0 atbildēt

9. - Valdība emotion 

9 0 atbildēt
Jā, Rogoļevs slēpās pamestā mājā, kur tagad Ulbrokā ir autobusa galapunkts. Mana tēva māja bija netālu, viņš redzēja kā miliči sabrauc un nožogojumu pat uzlikuši bij.
8 0 atbildēt

7 - tad Jurijs Ustimenko vai Kaspars Petrovs? Sākas ar pirmo, beidzas ar otro...

8 0 atbildēt
Interesanti!😄
7 0 atbildēt

Varēji pieminēt kuru pilsētu Kaupēns turēja šausmās   Un otrs- šķiet viņš nevis demobilizējās, bet bija dezertieris. Pietrūkst arī tāda "zvaigzne" kā Ivars Grantiņš,kurš nomušīja gan sievu, gan meitu. Iespējams, vajadzēja pieminēt arī kara laika "varoņus"-Kononovu un Arāju,kurš gan  vairāk "stažējās" baltkrievijā. Bet raksts ir labs!

8 1 atbildēt

Varonīgā padomju milicija ļoti centās atrast Rogoļevu , un rezultātā tika arestēti un piespiesti "atzīties" slepkavībās vairāki puiši kuri nebija vainīgi . Kādā rakstā lasīju ka vienam no viņiem tika izpildīts nāvessods un vairāki notiesāti .

8 2 atbildēt

3. Vai tad vārds netika izplatīts? Kaut kur vecākā rakstā lasīju šo pašu bet tur bija viņa vārds.

5 0 atbildēt
Interesanti,lielākai daļai slepkavu, tādi slāviski vārdi uzvārdi...
3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Kā reiz lasu "Maniaks" un iedomājos vai tad Spokos neuzpeldēs neviens raksts par Rogoļevu. Un Gulbenes čali ja nemaldos sauca Aleksandrs Korajkovs.

6 3 atbildēt

Šausminoši, bet ļoti interesanti!  emotion 

2 0 atbildēt

Par Kasparu Petrovu ne vārda emotion 

3 2 atbildēt
Korjakovs jau drīz būs ārā!!!
0 0 atbildēt

Tu piemirsi, pieminēt kādu no Imantas, kas turēja šausmās vai pus Rīgas, vairāk kā gadu. 

Lai gan viņa nodarītais nelīdzinās apjomā tevis minētajiem, taču tuvāk mūsdienām. 

0 0 atbildēt