local-stats-pixel fb-conv-api

Masoni Latvijā14

Tas nebija tik ļoti sen atpakaļ, kad mans draugs sāka stāstīt par brīvmūrnieku ložu, kurā viņš, kā izrādās bija iesaistīts. Pēc kāda laika man pienāca ielūgums, skaistā aploksnē un nodrukāts ar zelta dekorējumiem gar malām, kuri saturēja brīvmūrnieku simboliku, un uzaicinājumu uz pusdienām. Mani māca šaubas, taču ziņkārība bija lielāka par tām...

« 1  2  3  4 »
240 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Saskana ar sazverestibas teorijam,autoram tagad butu japazud un nekadi turpinajumi nesekos....

12 0 atbildēt

viņi nav reliģiska ogranizācija,un neņem kuru katru,vini pieņem īpaši izvēlētus cilvēkus augstos amatos..kurus vini varēs izmantos savām vajadzībām un ļoti bieži piedalās masīvās orģijās,kurās netikkai maina partnerus,bet tarī lieto stiprās narkotikas(metamfetatmīns,kreks,lsd,koks utt)

4 0 atbildēt
Kad kaķim nav ko darīt šis olas laiza.To pašu varu pateikt par šiem kungiem ja tādi ir,veči bērna prātiņā pa kluso dara nerātnības,pārsvarā tādi kuri bērnībā ir apbižoti un ar smagām veselā saprāta problēmām,kuri nav beiguši dzīvot kā bērni.
3 0 atbildēt

nelikās, ka viņi ir tik reliģiska organizācija..

2 0 atbildēt

Izcili. Gaidīšu turpinājumu emotion

3 2 atbildēt
Lai izmanto VPN un TOR ;-)
0 0 atbildēt
Būtu raksts par Masonu agrīno vesturi,par musdienām viss zināms tapat
0 0 atbildēt
kas ir apgastais krusts?
0 0 atbildēt
Viņi ir pedofili un ir spiesti nogalināt,izvarot un liet nevainīgu bērnu asinis, jo tic, ka tajās slēpjas vislielākais spēks. Seko Alistera Kroulija un Alinas Blovatskas macibam,dzīvības koks, ezoteriskajam sudam, kad viss patiesībā ir tīra tumsas spēku pielūgsme, kas cilvēkus aizvelk pēc nāves mūžīgās ciešanās un pazušanā.
0 0 atbildēt