local-stats-pixel fb-conv-api

Mārupes bunkurs (PSRS)18

252 1

Čau!
Vakardien biju Zepā un kā jau soliju, būs arī kaut kas no Mārupes bunkura,ja to tā mūsdienās var nosaukt. Esmu jau šeit bijis pāris reižu un esmu iepazinis vidi. Celts apmēram ap 1970 gadu. Cik zināms, šeit ir liela radiācija. Šis bunkurs ir sens un palikušas ir tikai niecīgas mājiņas. Neviens šo teritoriju neapsaimnieko. Ieteiktu arī paņemt garās bikses un kādu džemperi, jo te ir kā džungļos un ērces te ir daudz. Teritorija nav nemaz tik niecīga un nav arī liela. Viss, kas šajos attēlos ir, tas arī ir. Dažas bildes ir miglainas vai arī tumšas, tas tādēl, ka bildētas tumsā un zibspuldze neuztver tik lielu attālumu. Atradām arī dažas cigarešu paciņas, kuras tajos laikos maksāja tikai 0,39 santīmi. Atradām arī 2005. gada avīzi, kā arī, uz sienas gadskaitli (1986). Ir arī daži teksti Krieviski, būs kāda informācija. Nekādu sprāgstvielu līdz šim nav atrastu, neskaitot, ka klasesbiedrs sen atpakaļ sev uzacis nosvilināja ar kaut kādu uzliesmojošu šķirdumu. Atrodas http://maps.google.lv/?ll=56.884266,24.016757&spn=0.002535,0.008256&t=h&z=18 . Īsti te nav ko redzēt, bet ir doma nākamo rakstu taisīt Aurorā. ;)
Ceru, ka patiks.

« 1  2  3  4  5 »
252 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

VEL,VEL,VEL!!!!! VAIRĀK ŠĀDUS RAKSTUS!!! emotion

19 0 atbildēt

Vai man vienam liekas, ka 73. bildee ir celta jaunaka siena?

Bet kopuma paldies Tev par ekskursiju.emotion Ja kadu dienu nebushu ljoti slinks, tad pats aizbrauktu labprat. Ta ka, varbut, taisisi vel kadas daljas es tev sekoshu. Raksts super+++.emotion

6 0 atbildēt

Plusietis tev, Mans Draugs, jo man pašam patīk tādi raksti, kur retais var ieiet, kaut arī tur var kkas uzkrist uz galvas vai urāli uzbrukt, bet tas tā, pusiņš ;)

5 0 atbildēt

Es vienīgais bildēs kur tumsa centos saskatīt kko spocīgu?  emotion

4 0 atbildēt

Malacis . Labs raksts +++emotion

3 0 atbildēt

6. bildē labs kurpju pāris, būs ko vilkt uz 1. septembri...  emotion emotion

3 0 atbildēt

pa šitādām vietam labak nevazāties, ja tās ir tās telpas par kuram es domāju (nevis mārupē, bet skultē), tad tur nevajadzētu savu kāju spert. Padomju armijas gados turļoti indīgas vielas glabāja. (raķešdegvielas. fugasu un citus sūdus) Pat pēcpadomju laikos, tos ķieģeļus izmantot nevarēja, gudrie veči teica ka pa tiem gadiem kamēr tās tus stāvējušas ķieģēļi piesūkušies tās ķimiskas vielas, un lēnām izgarojot cilvēki var saelpoties un atdot galus.

3 0 atbildēt

I like it :) + but can I ask better quality of pictures next time :)

2 0 atbildēt

Daba pamazām paņem savu. 

2 0 atbildēt

Gaidu nākamo rakstu!!! emotion

2 0 atbildēt

Neapnika rozā skeitiņu staipīt līdzi, vai kkur atstāji? emotion

2 0 atbildēt

Pluss. Vēlos redzēt no tevis vēl rakstus.

1 0 atbildēt

Nekas nav labāks par tumsu un bezmargu trepēm :D

0 0 atbildēt

Bunkurs ir milzīgs un bildēs nav viss parādīts. Pats ar viņiem tur biju un staigāju. visiem iesaku tur aizbraukt, un neaztikt sienas :)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

😆

0 0 atbildēt