local-stats-pixel fb-conv-api

Latvietis, kurš šokē pasauli!164

2839 20

Nav vajadzīgi miljoni, lai dzīvē paveiktu ko īpašu. Labs piemērs tam ir šis vīrietis, kurš tiešā nozīmē gāza kalnus mīlestības vārdā...

Visi ir dzirdējuši par Ēģiptes piramīdām, par to, ka tiek apgalvots, ka lielos akmens, granīta bluķus, kuru svars sasniedz pat vairākus desmitus tonnas, ir apstrādājuši un pārvietojuši cilvēki, lai gan visiem ir skaidri zināms, ka tādus darbus paveikt būtu grūti pat mūsdienās ar mums pieejamajām tehnoloģijām.

Bet vai daudzi ir dzirdējuši arī to, ka ne mazāk mistiskā veidā, kā ir piramīdu būvētāji, pasaulē ir slavens arī kāds latvietis, kurš ir paveicis ko tādu, ko cilvēks teorētiski nespēj un vēl joprojām tā paliek kā mīkla visiem?


2839 20 164 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 164

0/2000

Kurš gan cits to spētu, ja ne latvietis!

393 2 atbildēt

žēl, ka latviešu tauta maz ko dzirdējusi par viņu un reti kurš viņu zina.

192 3 atbildēt
Es tur esmu bijis un ta tiesam ir iespaidiga vieta. Vislabak man patika un shokeja tas , ka vartus , kuri sver tonnas , var ar pirkstu atvert pat berns. Gribetos uzzinat vina noslepumu. :)
125 1 atbildēt

Milzīga apņemšanās vīriņam  emotion

Lai kautko tādu uzsāktu mūsdienās, tur būtu gadu gadiem liela plānošana, kaudze naudas izdevumu, un to darītu cilvēku jūra, bet viņiem trūktu motivācija uz tik smagu darbu, ja vien nemaksās baigo algu.

96 12 atbildēt

žēl, ka viņš savas zināšanas nenodeva tālāk. 

75 4 atbildēt
Plusu noteikti ieliks latvieši. Šis ir interesants raksts. +++ :)
54 0 atbildēt

+ Vēl viens fakts!

''Billy Idol filmed a video featuring "Sweet Sixteen" (which he also wrote) in Florida's Coral Castle. The song was inspired by the story of Edward Leedskalnin's former love, Agnes Scuffs, who was the main reason Leedskalnin built the structure over a period of decades, starting years after she jilted him the day before their scheduled wedding in their native Latvia. ''

http://www.youtube.com/watch?v=ClxXDfvtoj0

 

29 0 atbildēt

Labs raksts. Par šo gribētos zināt ar vien vairāk, bet tā informācija ,kas pieejama ir visai skopa.

Ja šo noslēpumu atminētu, tad mums pazistamā pasaule stipri mainītos.

Interesanti ir tas, ka to varēja izdarīt cilvēki pirms daudziem tukstošiem gadu ,bet nespēj šodien.

Katrā ziņā šis ir aizmirsts cilvēces noslēpums.

19 0 atbildēt

Respekt čalim

18 1 atbildēt

Lielisks raksts!

Starp citu, kādu labu laiku atpakaļ pats vandoties pa internetu biju ļoti, ļoti daudz informācijas par viņu salasījies un arī visādas idejas par to kā viņš varētu būt uzcēlis savu Koraļļu Pili. Kā arī, ja paskatīsities Billy Idol - Sweet Sixteen dziesmas videoklipu tad videoklipa pašā sākumā redzama Liedskalniņa bilde. Tā dziesma varētu teikt, gandrīz par godu viņam :D Vai arī Billy Idol vienkārši iedvesmojies no Liedskalniņa dižā darba. Ja tā padomā tad dziesmas vārdi arī nedaudz apraksta to ko Liedskalniņš darījis - būvējis visas tās lietas priekš saviem ''saldajiem sešpadsmit''. Iespējams tie viņa ''saldie sešpadsmit''  ir bijusi kāda viņa mīkla, varbūt vienkārši patiess stāsts. Par šo varat uzzināt vairāk paši paurķējoties internetā.

17 0 atbildēt
jā, tieši par šo redzěju raidījumu dvus gadus atpakaļ Ltv7 .. O_o iespaidīgi vispār. Labs raksts
16 0 atbildēt
Raksts labs,bet spriezot pec video,vins mira no bada,nepietiekama uztura..
13 0 atbildēt

kaads kaut reizi ir iedomaajies, kas notiks ar pasauli, ja nosleepumu atklaas?

12 0 atbildēt

 Varēja kaut ko uzrakstīt vēl par viņu pašu, ko viņs ir mācījies/studējis, kā viņs vispār nonācis Floridā. gribētu zināt, kā viņš nonāca līdz tam. :) + 

10 0 atbildēt

Sitais mums bija geografijas gramata 8. klase nezinu ka tagat vai vel ir?

10 0 atbildēt

Un lūk, arī normāls raksts, ar >1000 plusiem!emotion

9 0 atbildēt
Es eamu no Gulbenes un esmu lepna :)
8 1 atbildēt
Es savai princesītei arī gribētu tādu māju uzcelt!emotion
7 0 atbildēt
ir filma par šo vīru, un viņš ir dzimis nevis Rīgā, bet Gulbenes novadā, Stāmerienā. un to pili viņš cēla savai mūža mīlestībai, kuru viņa pameta, jau pirms tika būvēta pils.
7 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »