local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu nozagtās idejas.101

1038 17

Visas lietas kas ir šajā rakstā , tu domāji, ka ir krievu izgudrojums? Nekā! Visas idejas ir nospertas!

1038 17 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000
Nerunāsim arī par amerikāņiem, kuri arī daudz ko nošpikoja no vācu inženieriem. Vācijas dēļ militārā tehnika uzlabojas divkārši.
4 0 atbildēt
AK47 izskatās pēc pārveidota STG44, bet vai STG44 var izšaut cauri dzelzsceļa sliedei?
4 0 atbildēt

AK-47 stabili ir Stg-44 pārveidota kopija. Ir daudz faktu, kas pierāda, ka darbības principā tas ir viens un tas pats ierocis, vienīgi izskats un uzbūve ir pārveidota, lai palielinātu ieroča efektivitāti kaujas laikā.

8 4 atbildēt

Kāds vēl Aleksandrs K? emotion

Pie AK47 autora "Es domāju" mani bļ* tik ļoti pārliecināja, ka tas ir neapgāžams fakts emotion

un par Vaz 2101 arī esi sapisies meistarībā (kā jau iepriekš tika minēts)

Es nezinu ko autors ir mēģinājis pateikt ar šo TIEŠĀM kļūdaino rakstu, bet tas tas ir jēli. Nu c'on papēti faktus un avotus nevis ķērc zooog zooog...

Un es neaizstāvu vienus vai otrus, bet šī ož pēc jēlas propogandas emotion

4 0 atbildēt

Akdievs, pus pasaule 2tra pasaules kara laika pizgija skices viens otram, jo tad kara tehnika nebija tik loti atistita. dat logic.

4 0 atbildēt

pirka, nozagam nošpikoja, kāda tam visam starpība, viens gan ir skaidrs, krievam nav tā intelekta tik augsta, lai pats kaut ko izgudrotu un bieži vien rokas aug no Dē, joneprot pat kvalitatīvi atdarināt... AK-47 ir špikojums, un Kalašņikovam tur tikai bija vārds, uzkonstruēja vācu inženieri pēc 2. kara, kuri bija pārņemti krievu pusē spaidu kārtā, un ko tur brīnīties, ka šauj smiltis un udenī, ja uz meh. daļām visur ir brīvgaita dēļ tā, ka metāla detaļas bija ražotas no nekvalitatīva tērauda emotion

4 1 atbildēt

1. Zigulis tika nopirkts no Fiata, un vietām ir dažādi.

3.Mig jā ir kopēts, un to neviens nekad nav slēpis, ASV arī tajā laikā bija tādi pati lidmašīna un arī kopēta. 

2.TU144 un Konkorde ir tikai vizuāli līdzīgi, tehniski ir dažādi. Vizuāli ir līdzīgi tikai bildēs un pēc siluēta, un tas arī viss. 

3.Par Buran un Space shutle vispār ir smieklīgi. Pilnībā dažādas ierīces. Jā vizuāli kārtējo reizi līdzīgi, bet tehniski pilnībā atšķirīgi. Buran bija spējīgs pats lidot bez cilvēkiem, un vēl ar daudz ko ir pilnībā dažādi. 

4. Arī murgs, kārtējo reizi autors spriež pēc vizuālās līdzības. Aizej uz okupācijas muzeju tur tev pāstāstīs ar ko atšķiras AK 47 no vācu šautenes.

Jā Krievi daudz ko kopēja vizuālo, bet tehniski gandriz viss tika taisīts savadāk. Pirms rakstīt murgojumus varbūt vajag uzzināt tuvak, neviss spriest no vizuālā aspekta un savas iekšējās pārliecības. 

Vai nu autors turās līdzi tendencei apdirst Krievus un uz šī pamata cenšās nopelnīt sev cepumus, tad tas ir nožēlpjami un zemiski. Vēl būtu taisnību rakstijis, tad būtu normāli, bet murgojumu izvēmis arā un sēž priecīgs. Saprotams ka mūsdienu jaunatne tic gandrīz visiem murgiem ko raksta intertetā jo paši gandrīz neko nejēdz un nezin.

3 0 atbildēt

Krievi varbūt nokopēja, bet lielāko daļu uztaisija labāku!

6 3 atbildēt
Krievi = Lohi, paši nemāk neko izdomāt!
7 4 atbildēt

262 Mesers ir divu turbīnu lidaparāts, kam dzinēji ir pie spārniem, 9. un 15. Migs vienas turbīnas, uz kuras sēž pilots. Atšķirība tāda pati kā starp Kukuruzņiku un Cessnu. T.i., nekā kopīga.

2 0 atbildēt

Mjā ! Raksts - tira naida kurinašana !

Tehnoloģijas ir zagušas visas valstis un vienmer !

2 0 atbildēt

Bet vai Stg-44 ir tik labs kā ak47?

3 1 atbildēt

Tas pats būtu ar chevrolet avalanche un cadillac ext

2 0 atbildēt

jaa

2 0 atbildēt

Migs īstenībā sākotnēji tika būvēts pēc vācu skicēm, tikai tam tika uzstādīt pēcāk Disku kompresora reaktīvais dzinējas tapēc tas sanāca slaidāks nekā Vāciešu projektā..

2 0 atbildēt

AK-47 Dizains ir daudz parocīgāks. STG ir jātur aiz magazīnas , kas padara to par daudz neprecīzāku ieroci. Kā arī AK ir spēcīgāks un ja nemaldos ,tad arī kalibrs atškirās.

3 1 atbildēt

njaa

1 0 atbildēt

Palasi nedaudz un tad runā...

1 0 atbildēt
Daudzi ieroci ir lidzigi ak-47 bet tas nenozīme ka ak-47 ir to kopija stulbais raksta autor
3 2 atbildēt

Kurš teica ka godāju jeņķus?

Tici man es par jeņķiem arī neko labu nedomāju

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »