local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu nozagtās idejas.101

1038 17

Visas lietas kas ir šajā rakstā , tu domāji, ka ir krievu izgudrojums? Nekā! Visas idejas ir nospertas!

1038 17 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000
Daudzi ieroci ir lidzigi ak-47 bet tas nenozīme ka ak-47 ir to kopija stulbais raksta autor
3 2 atbildēt

njaa

1 0 atbildēt

.... jocīgi man likās ka krievi tomēr žigulīti uztaisīja...

1 0 atbildēt

Kurš teica ka godāju jeņķus?

Tici man es par jeņķiem arī neko labu nedomāju

1 0 atbildēt

Palasi nedaudz un tad runā...

1 0 atbildēt

Siks esi-jja

0 0 atbildēt

un kluda ir starp palaidejmehmanismu un laidni

0 0 atbildēt

Noteikti liec otro daļu emotion emotion Patika - + tev

0 0 atbildēt

5. zināms arī kā MP44 (un 43) 

1 1 atbildēt

Raksts labs - par AK tiešām nezināju. Vēl jau ir daudz, ko rakstīt, piemēram, par Volgu 21, kas ir kopija no ASV kaut kāda spēkrata (Buick vai???), bet tikai motors spoguļskatā (viss uz otru pusi, piemēram starteris otrā pusē utt.), jo nabaga krievu speciālisti bija mokrofilmu otrādāk nolasījuši.

Tā tik turpini! T.i. nākamo rakstu...

1 1 atbildēt

autors idiots. Galvenais jau ir apdirst krievus, vai ne? Krievi FIAT pārpirka. Domā ka ASV kosmosa programma nav zagta? To izveidoja nacistu zinātnieki pēc OPK un ASV izveidē gandrīz nepiedalījās. Un par AK47 un Šturmgevēru nemaz nerunā ja ne sūda nesaproti no ieročiem. Esmu redzējis gan AK, gan Stg mehānismus un droši varu teikt, ka tās ir divas dažādas lietas. Tur nav nekā līdzīga. Pietam Mihails Kalašņikovs jau pirms gandrīz 70 gadiem ir teicis, ka konstruējot AK, iedvesmu smēla no Stg efektivitātes ( t.i. efektīvais attālums, precizitāte un šaušanas ātrums) un tas ir viss.

2 2 atbildēt

pirms saukt kādu par idiotu paņem plinti rokās. mēģināt Tavs sencis varēja bet diez vai izdevās, ja saka ka izdevās tad apsveicu, Tavs sencis muld. Kāda jēga pieminēt 1947 gada kalašu, jaudīgāks bija? emotion Kalašs nav nekāds prettanku ierocis, kas izies cauri ~3.5cm biezam tēraudam. jaudīgāki kalibri neiet pat ~2-2.5cm biezam bleķim cauri http://i61.tinypic.com/2i92esm.jpg http://i58.tinypic.com/a0l1dt.jpg

P.S. ar dzelzs kodolu noteikti šim bleķim izies cauri. un var salīdzināt, ko dara 30.06 (augšējais un lejā zemākais), 7x64 (4x pa vidu) ja paskatās uz koka gabalu aizmugurē, jo tur ir 12kal caurums. 

0 0 atbildēt

Raksts - tira naida kurinašana !

Minus !

Un minus adminastratoriem par pirma komentara dzešanu !

0 0 atbildēt

Ja gribi zināt,tad Žiguļu rūpnīcu cēla Itāļu speciālisti,un sākumā pat motorus ieveda,līdz izveidoja savu versiju Krievijā.Pasaulē rūpnieciskā spiegošana pastāvēja,pastāv un pastāvēs,iet sacensība par labāko izlūkdienestu.

0 0 atbildēt

Itāļi notirgoja krieviem rūpnīcu un pirmos gadus tur pat paši strādāja un mācija krievus taisīt pirmos žiguļus, kas starp citu bija cinkoti.

0 0 atbildēt

Zinu, ka PSRS pastāvēja institūti (nu, slepeni, protams), kuru vienīgais uzdevums bija izpētīt rietumu tehnoloģijas, piemēram, "ēvelēja" mikroshēmas, bet tālāk par i386 procesoru netika. Par iPhonu līmeņa procesoru "izpētīšanu" jau var nerunāt...🙂))

0 0 atbildēt

Žigulis nav nozagts, Fiat pārdeva to krieviem - visu rūpnīcu, dokumentāciju, un ļoti daudz pusgatavām detaļām.. - pie tam uzstādot virkni nosacījumu- teiksim ka visā PSRS jāizveido apkopes centri - Rīgā to izveidoja - Berģos..

Mig-15 .. un F-86 .. ļoti līdzīgas.. bet ne viens ne otrs nav pat tuvu līdzīgs Me262- kuram ir divi dzinēji zem spārniem, nevis viens- uz kura uztupināts pilots..

pirmie reāktīvie dzinēji bija Anglijā ražoti - gan krieviem gan amerikāņiem .. joprojām nav īsti skaidrs vai Vācieši paši radīja reāktīvo dzinēju, vai tomēr nozaga ideju no Angļiem .. (personīgi pats neesmu īsti ticis skaidrībā)

Tu144 un Concorde - ļoti līdzīgas, bet reizē atšķirīgas.. - arī grūti pateikt kurš kuram ideju nozaga .. Tupaļeva konstruktoru birojs bija ļoti produktīvs- un radīja daudz inovatīvu ideju..

Burāna rasējumus krievi reāli zaga, pie tam amerikāņi to uzzināja- un izspēlēja ļoti ļaunu joku .. nelika šķēršļus rasējumu kopēšanai, tikai tajos izdarīja pāris - itkā nebūtiskas, izmaiņas.. - izmaīnija termo izolācijas stiprināšanas metodi ..

- termo plāksnes uz Šatla nav savstarpēji salīmētas, uz Burāna ir - tās sakūst kopā, un "planieris" vairs nav izmantojams - ko mēs visi arī zinām - 1 lidojums- un viss

AK-47 .. tur daudz ideju no citiem ieročiem, bet tā tas ir pilnībā ar visiem ieročiem- nav tāda šaujamā, kur kāda ideja nebūtu paņemta no kāda cita.. - atšķirības ir niansēs, un iekšējā konstrukcijā, pat ražošanas tehnoloģijās..

0 0 atbildēt

👍👍👍

0 0 atbildēt

👍👍👍

0 0 atbildēt

Muļķīgs raksts.Virskaņas lidmašīnu izgurdoja krievs,tas,ka AK-47 ir līdzīgs kkādam sūdam nenozīmē,ka ir nošpikots,mehāisms AK-47 nav tāds kā Stg-44,Žigulis nekādīgi nevar būt špikots,jo,ja tu zini bija aukstais karš un dzelzs priekškars,ka nevarēja ļoti špikot.

Rakst muļķigs,jo ne tikai krievi ir,kā tu raksti ir zagļi,bet citi arī. Raksts muļķīgs,naidu kurinošs pret krieviem. Un jā,mūsdienās vēl tadag valstis viena no otras zog kara tehnikas skices.

6 7 atbildēt
« 1  2  3  4 »