local-stats-pixel fb-conv-api

Kleopatra - 10 fakti7

441 0

Vai zināji, ka Kleopatrai bija savs dzeršanas klubiņš?

441 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

5. Kleopatra un Antonijs bija tikushies ari agrak,kad pie varas bija Cezars ,jo Antonijs pavadija Cezaru uz Egipti  . Kad pec Cezara naves Roma varu sanjema ta sauktais otrais Triumvirats-Oktavians ,Antonijs ,Lepids,  Antonijs prasija sev Egipti ,acimredzot jau cereja nodibinat attiecibas ar Kleopatru .Savukart ari Kleopatra bija ieintereseta nostiprinat savu varu ar Antonija legionu palidzibu ,visticamak ,abiem jau no pirmas tikshanas bija abpuseja interese vienam par otru.

4 0 atbildēt

Kartē ir atzīmēta nepareizā Maķedonija. Thessaloniki apkārtne ir maķedonija. Valdnieces sauca par Kleopatrām, valdniekus par Ptolemejiem. Visdrīzāk cieta no kaut kādām ģenētiskām slimībām, tādēļ tuvradnieciskās laulības ir pat ļoti nevēlamas...

3 0 atbildēt

1. Tā gan nav tieši tā Maķedonija, kas šodien. Vairāk Grieķijas pusē.

2., 3., Un tieši tāpēc bija paskatā nevisai. Gluži pretēji, Kleopatra esot bijusi visai nesmuka. Acīmredzot, makijāža darīja brīnumus arī toreiz.

4. Tas nav daudz.

5. Visas sievietes māk pārliecināt, ja izmanto attiecīgu vietu emotion

6. Bet tas noteikti nebija ne iemesls, ne sakars ar viņa slepkavību. Tas nodoms brieda jau krietni pirms tam.

7. Vait' viņi jau zināja, ko alkohols dara ar aknām? Diez vai emotion

8. Bilde nu absolūti neiederas!

1 0 atbildēt

Normāls cecis!!!

0 0 atbildēt

Tas viss ir pupu mizas ,un uzskatu ka lielādaļā arī izdomājumi .Vienīgais ko es gribu zināt  vai Jēzus tiešām pirms 2000 gadu ir staigājis pa zemi , vai ari tā ir pasaka .Tas daudz ko varētu mainīt.

0 0 atbildēt