local-stats-pixel fb-conv-api

Ja Krievija nebūtu izpletusies95

2529 19

Šajā rakstā varat izlasīt, kas būtu noticis, ja dažādi notikumi būtu risinājušies savādāk, vai nebūtu notikuši vispār...

2529 19 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000
17 avatars17

emotion 

7 1 atbildēt

nu vispār jau interesanti emotion  emotion  Ja tante būtu tramvajs, tad tantei būtu riteņiemotion Ja Jēkabs nevazātos uz Tobāgo, bet tepat kautko muhļītu....

4 0 atbildēt

diezgan interesants un pamācošš raksts!

4 0 atbildēt
slimiķīgas domas un idejas... ja būtu , ja nebūtu . .... vienam jau savulaiku pusgadsimtu atpakaļ tāda ideja arī bija.
3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Starp citu, pie 2. līvu apdzīvotie apgabali nav vienmēr bijuši tādi. Cik zinu, daļu laika zemgaļi dzīvoja virs Rīgas arī Vidzēmē, bet līvi tos "nospieda lejā". Tāds teritorijas sadalījums bija aptuveni ap 1200. gadu. Taču pēc vēstures zinu, ka Kurši vienu brīdi ņēma un izdzina gandrīz visus līvus no Kurzemes. Tā kā jebkurā gadījumā "Līvijas" teritorija nebūtu tāda pati, jo no dienvidiem visu laiku uzbruka Balti. Faktiski krustneši apstādināja Baltu ekspansiju līvu un igauņu teritorijās. Ja nebūtu iejaukušies krustneši, tad varbūt visa Igaunija būtu latviešu apdzīvotais areāls.

4 1 atbildēt
Lithulatvia
2 0 atbildēt

Vispirms ir jāzin,ka Eirāzijas Baltu tauta apdzīvoja šīs zemesvienmēr no aizlaikiem,jo šeit radās un veidojās.Pārējās tautas ir ienākušas vai veidojušās ienākšanas procesā.Tātad,ja būtu tā kā būtu,tad Balti-latvieši pēc vajadzības apdzīvotu visas šīs zemes,ne ar vienu nedaloties.Mūs pievīla mūsu kultūra,kura nepazina vardarbību.

2 0 atbildēt

Kāpēc 3.kartē Baltijas valstis pievienotas Lielvācijai? Pēc M-R pakta tām jābūt PSRS sastāvā...

2 0 atbildēt

Pilnīgs murgs, sevišķi par XX gs. Nekāds status quo nebūtu iespējams. ja Norvēģijā neieietu vācieši, tur būtu angļi. Utt. valstīs Grieķijā uc. Ja tur ir angļu karaspēks , tā nav okupācija? Varbūt Grieķijā bija referendums par angļu bāzi Krētā?

2 0 atbildēt
Kāda savienība??? Vēl smadzenes nav sapratušas ka esam poligons!!!emotion))) piemēram poligons 707emotion))). Latvija, Baltija????? Tas pagātnē!!!
2 0 atbildēt
Galīgākais sūds.... Napoleona un Hitlera sapnis....
2 0 atbildēt

Labs rakst  ,lai gan paslinkoju  un pusi gandrīz neizlasīju ,bet + pelnīts  emotion (Šādi rasti no tevis man patīk lasīt un skatīties (tā ir tikai mana gaume,par gaumi nestrīdās )).

3 1 atbildēt

Laikam  A.Eglītim  ir grāmata -No zobena saule lec.    Tur līdzīgs scenārijs ir apspēlēts.

2 0 atbildēt

Sen ko tik interesantu neesmu lasījis

3 1 atbildēt

Vairāk !!

3 1 atbildēt

Zajebenčo.!

3 1 atbildēt

Gribu vēl 

3 1 atbildēt

es, kad bērnībā fantazēju un savas kartes zīmēju ar utopiskiem notikumiem, es arī detaļas smalki sazīmēju un visus apzīmējumus. un man toreiz nebija datora.

1 0 atbildēt
Lietvala...
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »