local-stats-pixel fb-conv-api

Holokausts... tiešām?64

783 13

Sveiciens latviešiem

Daži jau zin, ka man patīk rakstīt pretrunīgus rakstus, kādam arī ir tas jādara. Bet šoreiz jūs varat paši lemt, ticēt vai neticēt. Es nevēlos glorificēt nacionālsocialismu vai fašismu, es esmu par taisnību,.

« 1  2  3 »
783 13 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

ebreji ir gudri, tāpēc arī izdomā tās basņas lai sev labumu gūtu, tagad viņi kontrolē pasauli, 90% no visām pasaules bagātībām

67 3 atbildēt
Vēsturi raksta kara uzvarētājs. Ka holokausts nekad nav eksistējis, par to varētu strīdēties, bet, ka skaitļi ir pārspīlēti - tā ir patiesība.
59 0 atbildēt
Mēs vēsturē tieši par to pašu runājam.Tas holokausts diezgan lielā mērā ir uzpūsts un "reklamēts".
38 0 atbildēt

Vēlviens dīvains fakts-Kāpēc šis ir VIENĪGAIS vēsturiskais notikums, kurš tiek regulēts ar likumu?

33 0 atbildēt

Neesi ieverojis ka vesturi raksta uzverataji. Ari uzvaretājvalstis darija daudzas "labas" lietas kara laika bet tās nekad nebus officiali nosoditas. Tas pats jau ir ar komunismu jo nacisms ir officiali nosodits ka noziegums pret cilveci, bet komunisms ne, jo PSRS tacu ir uzveretaj valsts

19 0 atbildēt

Sen jau zināms, ka rokefellerīši valda pār pasauli emotion !

18 0 atbildēt

UN JA Šī TE VISA IR PATIESĪBA, KO MUMS TE SKOLĀS SKALO, KAPĒC TĀLĀKA IZPĒTE IR NELEGĀLA 14 EIROPAS VALTSĪS, TAI SKAITĀ POLIJĀ!? emotion 

16 0 atbildēt

man principā vienalga kā to visu sauc, bet ar kādām tiesībām viņi tika iedzīti tajās koncentrācijas nometnēs (un man būtu vienalga, vai man ieslodzījuma vietā ir baseins vai teātris, tā ir un paliek NEBRĪVE).Tērēja naudu kafeinīcās? kāpēc tad mira bada nāvē?  nav nekādas nozīmes viņus tur masveidā galināja nost vai gaidīja kad paši apmirs, manās acīs tas ir un paliek KARA NOZIEGUMS!  un arī bojā gājušo skaits te nespēlē lielu lomu.  kāpēc par citiem holokaustiem maz zināms? nu jo ebreji ir tāda tauta, kas skaļi prot kliegt. 

15 0 atbildēt

Pa lielam no otrā kara ieguva ASV un jūdi - diezgan nedalāmi jēdzieni. Starpcitu ASV jau arī pamatā genofonds veidojies no eiropas pabirām un Afrikas vergiem. Un šobrīd pasaule ir tāda kāda ir ar tādām vērtībām kādu mēs to pazīstam. Fīrers zināja ko dara.

14 0 atbildēt
Par aušvici runājot. Ja nemaldos, pēc kara aušvice nokļuva psrs pusē. Un tu domā ,ka viņi uz tās plāksnes rakstīs patiesību? Viņiem ar miljonu bija pa maz,tapēc uzlika 4milj. Un,es domāju ka liela daļa nemaz negāja cauri tām krāsnim. Un 2-3 cilvēki ,manuprāt, varētu ielikt tajā krāsnī,jo cilvēkiem tur vairāk par kauliem nekas nebija. Tie skaitļi ,visticamāk būs lielāki,lai vēl vairak nomelnotu vāciešus.Bet fakts paliek fakts- nomira miljoniem ebreju,ja ne 6milj,tad varbūt nedaudz mazāk.Miljoniem ebreju tiešām pēc kara neizdzīvoja,nomira. Ja tie skaitļi bija mazāki,tas nenozīmē,ka holokausts nebija. Bet + par rakstu,vismaz kautkas interesants
13 0 atbildēt

Kara uzvarētāji sarakstīja vēsturi.

13 0 atbildēt

Tā pasaulē iekārtots, no gudrajiem mēģina atbrīvoties.

10 0 atbildēt

Paldies par rakstu! Jau sen meklēju normālus argumentus pret ''holokaustu''.

14 4 atbildēt

To, ka cipari tur ir uzpūsti, to jau pat vairs paši ebreji nenoliedz. Bet vienalga tas bija zvērīgi, briesmīgi un nedrīkst NEKAD atkārtoties.

Ebreji vispār ir dīvaina nācija...jau palasot to viņu pasaku grāmatu - Mozus ar visiem ebrejiem 20 gadus pa tuksnesi vazājās, jo Ēģiptei un tās tautai jau bija ZB tie ebreji un viņus gribēja nogalināt, bet Mozus izmantoja savus "galus" pie faraona un viņiem visiem ļāva doties prom. Manuprāt vēstures atkārtošanās 2000 gadus vēlāk liecina, ka problēma ir EBREJOS nevis visos pārējos.

Bet ebreji šo kara ārprātu izmantoja savā labā - dabūja atļauju dibināt savu valsti (tas arī ir visai dīvaini, ka visas citas tautas bija spējušas nodibināt savas valstis, bet žīdi bija izklīduši pa visu pasauli gluži kā čigāni un bija bez savas dzimtenes), kura tagad kaut dzīvo kara stāvoklī ar Palestīnu (kuru ar var saprast - viņiem rupji atņēma teritoriju un nodibināja Izraēlu viņiem neko neprasot), bet dzīvo labi, jo ebreji māk saimniekot un viņiem ir nauda.

Par rakstu +

9 0 atbildēt

Nē tu ākst, ir intevijas kur paši žīdi apstiprina šos te faktus!

8 0 atbildēt

Man ir jautājums autoram -

Ja tiešām holokausts nenotika un nacisti izveidoja darba nometni, kurā pat eksistēja peldbaseins un teātris, kāpēc neviens no tūkstošiem sagūstīto nacistu pēc kara tā arī neteica? Kāda viņiem bija motivācija nenoliegt šos melus? Pat esot pie karātavām? Tātad holokausts notika ne tikai ebreju, bet arī nacistu galvās? Vai arī pilnīgi visa dokumentācija no Nirnbergas tiesas ir falsificēta? Pilnīgi visa? Pat Rūdolfa Hossa memuāri, kur viņš sīki apraksta notikumus?

Esmu diezgan drošs, ka meklējot pierādījumus holokausta neesamībai esi uzdūries arī šādam pretjautājumam (tas ir diezgan tipisks šāda veida diskusijās). Soo, ko tu par to domā? Kā tas iekļaujas ar pārējiem faktiem?

7 0 atbildēt

Nu tas ka ēbreji, vienmēr sevi nostādijuši cietēju lomā,  un labākus par visiem citiem, ir zināms vēsturisks fakts!

bīble, tas jau ir viens, palasiet- ēbreji, cietēji, kā gan svādāk...

Tas ka friči židus apšva- arī fakts..  

bet intresantāki ir citi skaitļi, procentiāli, kura tauta vairāk cieta 2WW tā NOTEIKTI  nav ēbreji.. tas nu ir viennozīmigi, Latvieši procentāli zaudēja krietni vairāk.. tāpēc uz visu holahaustu skatos BEZ rozā brillēm..

un vell intresants novērojums - papētiet paši..

----------

pēc 2ww ēbrejiem izdalija seno Persiešu teritoriju, kuru viņi veiksmīgi paplašina joprojām ..(po..x raķetes utt)

/ paņemiet kartes - izrēla 1949 un izrēla 2000 / 

fakti paši runā par sevi

ebreji - tas ir mantojums,(cenšos būt poletkorekts)  Latviešiem vienmēr bijuši žīdi un ŽĪDI  tās ir atšķirīgas kategorijas..

ir tie kas ir dzīvojuši šeit, un veiksmīgi sadzīvojuši.. un tie kas ievazājās.. nu tos neviens nemīl  

Nevēlos aizstāvēt nācistu zvērības, tāpat kā komunistu - abi tos ēbrejus sita.. 

bet manuprāt ir vienkārš secinājums - kāpēc viņus nemīl !

NU nepaceliet savu tautu dieva ādā.. 2WW cieta VISAS tautas.. kamēr raudāsiet kā nabaga cietušie - jūs neviens nemīlēs.. pasakiet patiesību = protams tad vairs nevarēs tirgoties..

un visam fināls holohausts bija, vienkārši jautājums cik daudz..

Par krāsnīm nebija pareizi aprēķi.. tās bija krāsnis ar leilo burtu, tas ir ļoti lielas.. pat 10 uz reiz..  un sundas.. nu negaidija kamēr pilnīgi pelni.. lika tik malku/ ogles klāt..

Bet jā - skaitļi ir pārspīlēti.. un vismaz 10 X ...

Katrā nometnē bija vieta aptuveni 50K .. un pusi aizsūtija darbos, pārsvarā klintīs tuneļus cirst.. piedevām, tur bija VISU tautību cilvēki ( ebreji atkal sevi dieva kārtā ceļ)... tā kā...

P.S. man bija labi draugs kas teica ES NĒMU ĒBREJS!! Esmu parasts Latvijas Žīdiņs ..

Un viņam bija taisnība .. 

 

7 0 atbildēt
Staļinam krāsnis nevajadzēja tāpat paši savējos apglabāja.
6 0 atbildēt
mēs darbā pa dienu maucam 4000 cūkas pa dienu.... un tagad arī ir gāzes kamera emotion
5 0 atbildēt

Holokaustam ir dziļi politiskas sekas mūsdienu sociālajā un politiskajā iekārtā. Pēc otrā pasaules kara viena tauta iegūst kauna traipu, otra neaizskaramā statusu. Ne velti saka uzzini ko nedrīkst lamāt un Tu uzzināsi kas valda .

5 0 atbildēt
« 1  2  3 »