local-stats-pixel fb-conv-api

Hitlers, visapmelotākā Persona cilvēces Vēsturē (1.Daļa)29

577 12

Sveiki Latvieši, kamēr ir brīvdienas gribējas uzrakstīt rakstiņu, un izdomāju kaut ko visiem šokējošu, ko nevisi zin, un daži kuri pat negrib uzzināt vai uzklausīt patiesību.

577 12 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Nebūtu Hitlers uzbrucis Padomju savienībai pirmais, tad arī šodien Parīzē stāvētu "hruščovkas". Jo uzbrūkot Hitlers noķēra Staļinu uz kreisās kājas. 

Staļinam bija vis sagatavots uzbrukumam. Pie robežas bija Savilkti tanki(Kara sakumā Hitleram bija 3000 tanki, neviens no tiem nebija smagais, Staļinam 15 000, tai skaitā KV 1 un T 34). Staļinam pie robežas bija mežos noslēpti 50 000 izpletņi !!! Kam izpletņi, desantu neizmanto aizsardzībai. Un izpletņus nedrīkst ilgi turēt mitrumā.  Staļinam bija labāka artilērija pasaulē. Tikai ta bija bezspēcīga, jo nebija artilēristiem Krievijas kartes. Toties bija liels daudzums Eiropas kartes. Tai skaitā Parīzes. Tādas noliktavas ar kartēm atrada vācieši arī Latvijā. Atkapāties arī nevarēja, jo dzelzceļa līnijas bija noslogotas, ar pilniem ešeloniem. Kuros atradās ļoti daudz munīcijas, tanku u.t.t. Staļina līnija arī bija demontēta, jo traucētu paredzētajām piegāde frontei; Varu vēl daudz ko par šo tēmu uzrakstīt. 

Bet fakts ka tāds. Hitlers izglāba Eiropu paliek. Lai arī kādi viņām bija mērķi...  Bet ja Staļina kara mašinērija būtu iegriezusies. Neviens nevarētu viņus apturēt. Jo Eiropa bija jau novājināta. Un Staļins bija jau sagatavojis miljoniem zaldātu, kuri bija paredzēti nāvei. Jo bija veidoti no gulaga ieslodzītajiem. 

43 1 atbildēt

Man patika, izlasīju visu, ķer +

18 0 atbildēt

Nemaz tik sūdigs viņš, nebija tīri latviešu tautai neko neizdarija briesmigu, tikai ar tiem ēbrējiem, butu paņemis tos ebrejus armija, butu valdijs pa visu eiropu! emotion

17 3 atbildēt
Būtu interesanti uzzināt avotu šim visam, jo šķiet ka tu ej no viena grāvja otrā izmantojot nevis sabiedroto bet gan nacistu propagandu.
12 0 atbildēt
Tiešām interesanti lasīt. Ķer +
10 0 atbildēt
Pag,tu tagad stāsti patiesību,vai vienkārši citē,to ko nacisti kādreiz teica?
8 1 atbildēt

Mums bus jaiet un jadara ar ebrejiem tiesi tas pats ko vini darija Prize u.c.v.

Ja iesim 10 vai 100 tad protams varas iestades mus aptures , bet ja kaut 1000 - viniem  emotion

6 1 atbildēt

Man nepatīk piesieties sīkumiem, bet te jau ir dažas pērles.  

Attēlā Redzams suns kuru Hitlers uzzīmēja izrakumos.

suņu draugs, kamēr cīnijās Frontē viņš vienu arī adoptēja.

Hitlers pieteicās ēlitārajā pašā Karaļa pulkā (vai tad Hitlers turku armijā pieteicās?)

Artilērijas lādiņš trāpija teltī, un dēļ varonīgās cīnīšanās šijā pulkā Hitlers tika dekorēts ar otrās pakāpes Bruņinieka krustu (dekorēts, nu c`mon)

Un "viss beidzot"   emotion   zionisti     emotion 

Bet kopumā raksts interesants.

5 1 atbildēt
Atvainojos par kludam, 5 gadus nedzivoju Latvija, sajaucu ar citas valodas gramatiku.
2 0 atbildēt
Spicik,nu tad pierādi,ka mūsdienu vēsturnieki sameloja!man ,nopietni,interesanti uzzināt,kāpēc tev tādi uzksatiemotion
3 1 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Uzrakstits savdabigi.Raibi gajis Adolfam 1.PK.,gan izrakumos piedalijies,gan vinja dargo piedurkni noshava,gan dekorets ar krustu tika.Un pat sanjema ,,lielo durienu mugura,, no Ebreju Zionistiem...   Vienigi nav skaidrs,ka tika pie augstas JEFREITORA pakapes.

1 0 atbildēt
Nezinu cik taisnība, bet intresanti vienalga! +
1 0 atbildēt
*Visapmelotākā- viens vārds
1 0 atbildēt

Palasiet krievu saitus, tur slavē Staļinu- te jau Hitleru sākuši. Ļautiņi, ko jūs, karu gribat? Sīrijā šauj, kaut kur Āfrikā arī, bl, stājieties kādā Vāgnera grupējumā un laidiet uz turieni, es te vecumdienas gribu mierīgi nodzīvot.

0 0 atbildēt

Ta vien liekas, ka sis raksts ir balstits uz google translate.

2 2 atbildēt

Es neko neteikšu par rakstu... bet šķiet, ka izmantots automātisks tulkotājs un cilvēks pat nav pacenties izlabot stila, gramatikas, utt kļūdas. Piemēram ar ordeni neviens netiek dekorēts, arī piedurknes nošaušana ir interesanta parādība... Viss jau būtu labi ir vienkārši grūti, ko tādu ieteikt izlasīt pārējiem. Atvainojos par aizrādījumu...

2 2 atbildēt
+
0 0 atbildēt

Pretīgi lasīt, ka tu runā par Hitleru kā par varoni. Tu meklē attaisnojumu cilvēkam kurš nogalināja miljoniem nevainīgu cilvēku. Un starp citu, Hitlers ienīda ne tikai ēbrejus, bet arī melnādainos, čigānus, garīgi atpalikušus cilvēkus, bet tu jau drošvien kā Āriešu rases pārstāvis simpatizē viņa uzskatiem.

4 6 atbildēt
1 3 atbildēt