local-stats-pixel fb-conv-api

Evolūcijas kļūdas.125

2399 8

Evolūcijas kļūdas, kas atspoguļojušās cilvēka attīstībā.

Neliels ieskats mūsu anatomijā. Pastāv viedoklis, ka cilvēka ķermenis ir nevainojami uzbūvēta bioloģiska mašīna, kurai daba visas "detaļas" rūpīgi un gudri sakārtojusi savās vietās, tā, lai tā darbotos ar maksimālu efektivitāti. Taču, ja paskatamies tuvāk un uzmanīgāk, viegli pārliecināmies, ka tā nebūt nav.

2399 8 125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 125

0/2000

Tas teikums - " Aterieties dāmas , no priekšas uz aizmuguri . " emotion

99 0 atbildēt

Aizmirsi aklās zarnas piedēkli. Mazais mūdzis, kas mēdz salasīt apēsto drazu un iekaist, novedot mūs uz operāciju galda, ir mantojums no laika, kad primātu senčiem zarnu trakts bija garāks.

Dzimumorgānu un izvadorgānu atrašanās vieta no evolūcijas viedokļa ir pilnīgi loģiska. Tur pie vainas ir gravitācija un nekas cits. Tās iespaidā visi šķidrumi un mīkstumi, kas necirkulē, pārvietojas uz leju, sakrājoties ķermeņa apakšā. Tāpēc evolūcija "atrada" tam visam izeju tieši tur. No otras puses iznāca arī kosmētiskais efekts - diez vai klātesošie vēlētos, piemēram, peni deguna vietā ;)

Par zobiem gan skāde. Cerams, ka zinātnes attīstība šo lietu kaut kā labos.

64 4 atbildēt

Pārsteidzoši sakarīgs raksts  - me impressed. 

Par zobiem absolūti piekrītu - it īpaši tādēļ, ka bieži jādodas pie dokoratōra savu "jauko" gēnu dēļ. Kaut arī rūpējos par zobiem kā psihiska nūtrija - diegi, beršana pēc katras ēdienreizes, košļenes, skalojamie, ik gadu higiēna - still that bitch gets "dirty" :@

41 0 atbildēt

Nu kāpēc? kāpēc es pārslēdzu uz 2 lapu!!emotion

40 3 atbildēt

emotionAr laiku tāpat kāds izgudros, ka kautkam nevajag pastāvēt :D Evolucijas kļūda ir pats cilvēks, un smadzenes, jo pārāk daudz domā. Un nekas nav pa tukšo :D

27 2 atbildēt

,,cilvēku stādāmkociņa funkcija"- labi izdomāts emotion

24 0 atbildēt

Man likās, ka šis raksts būs par urlām... emotion 

17 0 atbildēt

2. Tauta runā,ka smejoties,tiek saražots C vitamīns..  emotion

13 0 atbildēt

tādi nu mēs esam

12 1 atbildēt

Ar evolūcijas teoriju ir lielas problēmas. Pēc šīs teorijas ir jābūt kaudzēm starpproduktiem starp dažādām formām, taču nav ne vienas. Ja pieņem lēcienveidīgu teoriju, tad atkal ir problēmas. bija jābūt kaudzei ar neveiksmīgiem evolucionēšanas paraugiem, taču tādi arī nekur nav atrodami. Un vēl kas - evolūcijas teorija tiek uzspiesta kā aksiomātiska, līdzīgi kā tas ir ar speciālo relativitātes teoriju.Šīs teorijas nav pārbaudāmas zinātniskā ceļā un arī šo teoriju izveidošanās ir savāda. Ja visas teorijas sākas ar teorētisku pamatojumu, tad šīs abas faktiski balstās uz postulātiem, kas nav teorētiski pamatojami.

līdzība - civēki izdomā doties ceļojumā ar mašīnu. visi sakāpj mašīnā, paiž kruīza kontroli, "noliek" tā,lai tā "turās" savā joslā, tad postulē: "ceļš ir taisns un līkumi nav iespējami.." un tālāk atstāj autiņu braukt pilnīgā pašplūsmā.. tikai viens jautājums - vai postulāts padara to ceļu par pilnīgi taisnu?

10 0 atbildēt

Par pēdējo attēlu- skāde sportistēm. Foršs,vingrs augums, bet līdz ar roku ar krūšu muskuļu trenēšanu sadeg krūšu taukaudi,apjoms mazinās, jāiztiek ar pieticīgu B vai jāliek basketbola bumbas.

6 0 atbildēt

Pilnīgi raudāt gribas.

6 2 atbildēt

Daudzas no šīm problēmām sāk izpausties vecumā. Un kā zināms, evolūcijai ir svarīgs tieši reproduktīvais vecums. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc evolūcijas gaitā cilvēkiem nav pazudusi tendence uz audzējiem. Ja audzēji izpaustos agrākā vecumā, tad slimības skartie nespētu radīt tik daudz pēcnācēju, cik veselie un šādi gēni tiktu nodoti tālāk arvien mazāk.

3 0 atbildēt

Tas viss tāpec, ka daba te ne ko nav radijusi. Cilvēks ir ģenetiski konstruets citās civilizācijas labaratorijās.

3 0 atbildēt

Vismaz ir pareizāk par bībeli un dieviem!

3 0 atbildēt
Paldies par "cilvēku stādamkociņu" emotion emotion
3 0 atbildēt

emotion 

3 0 atbildēt

tads nu ir tas cilvēks ar saviem +un -

2 0 atbildēt

nav par gudrības zobiem,- tie arī nafig nav vajadzīgi, rada vairāk problēmu nekā jēgas no viņiem!

2 0 atbildēt

interesants skatījums uz jautājumiem, bet, ja būtu citādi, arī varētu atrast vājās vietas. man gan vairāk gribētos domāt, ka daba zina ko dara un savus trūkumus ātri kompensē. problēma tik tāda, ka daba netiek līdz cilvēka tehnoloģiskajam progresam, kas maina cilvēka dzīvesveidu līdz ar ko organisms netiek ekspluatēts tā kā daba to paredzējusi.

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »