local-stats-pixel fb-conv-api

Evolūcijas kļūdas.125

2399 8

Evolūcijas kļūdas, kas atspoguļojušās cilvēka attīstībā.

Neliels ieskats mūsu anatomijā. Pastāv viedoklis, ka cilvēka ķermenis ir nevainojami uzbūvēta bioloģiska mašīna, kurai daba visas "detaļas" rūpīgi un gudri sakārtojusi savās vietās, tā, lai tā darbotos ar maksimālu efektivitāti. Taču, ja paskatamies tuvāk un uzmanīgāk, viegli pārliecināmies, ka tā nebūt nav.

2399 8 125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 125

0/2000

Vispār jau visas tās saites un locītavas pēdā ir vajadzīgas, lai veiktu labāku atspērienu ejot un skrienot.

0 0 atbildēt

par pēdām, nu nez vai viss ir evolucijas fail, nu labi dala ir gan, bet vai savadak cilveki spetu izdarit, to ko varam? nu labi man personigi besi manas pedas, taas ir parak milzigas... kaitina mekleet piemerota izmera apavus, piemeram shausmigi besii, ka lielakoties visiem modeleim tiek taisiti max42izmeraa, protams te var teikt, kaa tad vai tad nevar atrast arii augstakus, protams var, bet gruti atrast smukus, sitligus un ertus reizee, parasti ir vai nu super tizli, vai uber mega tizli un neerti, dahzreiz smuki un neerti, ljoti gruti atrast smukus, ertus un stiligus- pacik liela peeda nozimee, ka ikshkjis ir milzigs arii, tad tas ir vnk chau... butu velejies, kaut nebutu tik liela auguma, ko man augums devis? S veida mugurkaulu, lol- problemas apgerbu izvelee, problemas izkapt no vecaa tramvaja nedabuunot ar shtangu pa galvu, lol, un veel daudz citu problemu, aks mazaka garuma cilvekiem nav un tie sazin kapec gribetu buut gari, lol, nedod dievs vinjiem kluut garakiem, tas nav to verts, es atdotu iepsjeams visu lai izaugtu savlaik par 20-30cm isaks.

0 0 atbildēt

Tieši tā - cilvēks nekam neder...

0 0 atbildēt

Man patika teikums: "Cilvēku mātītes... " :D Nu kāpēc vienkārši nevarēja būt sievietes? :)

Bet raksts tiešām ļoti labs, es uzzināju daudz ko jaunu, ko es nemaz īsti nezināju vai vismaz nebiju nekad par to aizdomājusies. "+" no manis. :)

0 0 atbildēt

ja butu vairaki zobu komplekti, zobarstnieciba bankrotetu

1 1 atbildēt

Liels + ļoti interesanti   emotion

  Par tiem zobiem - lasīju, ka mūsdienās ar vien mazāk cilvēkiem izaug gudrības zobi, jo mēs ēdam vairāk mīkstu pārtiku, nekā cietu, un neesot vajadzības pēc ekstra zobiem + žoklis paliekot šaurāks, neesot vairs īsti vietas. Un melnādainajiem, vēl vairāk, ne tikai šie zobi neizaugot, parasti, bet arī acu zobi nav tik smaili kā ziemeļos dzīvojošajiem. Tas esot tāpēc, ka mēs ēdot vairāk gaļas, un evolūcijas kārtā, mums šādi zobi esot radušies...  emotion  

0 0 atbildēt
Diezgan muļķīga teorija, ņemot vērā, ka ir pierādījumi cilvēku pastāvēšanai līdzās dinozauriem. Kā arī - ir atrasts arī 7 miljonus gadus sens cilvēka skelets, kas norāda uz to, ka cilvēks ir pastāvējis jau pirms visām 'attīstības' stadijām. Un tas, savukārt, liecina par evolūcijas teorijas nepatiesumu. Starp citu - ņemot vērā evolūcijas teoriju, cilvēkpērtiķiem nebūtu jāpastāv - viņu vietā vajadzētu būt visām homo attīsti stadijām.
4 7 atbildēt
« 1  2  3 »