local-stats-pixel fb-conv-api

Autovadīšanas eksāmenu nokārto 951. reizē, citam tik 100 metri jānobrauc93

1580 1

Autovadīšanas teorētisko eksāmenu nokārto 951 reizē, citam tik 100 metri jānobrauc un tiesības jau ir rokā. Citā valstī 3 gadi autoskolā !

Dažiem cilvēkiem autovadītaja apliecības iegūšana sagādā lielas mokas.Savukārt dažās valstīs vadītajā apliecību iegūt ir neticami viegli un citās atkal tas ir ļoti sarežģīti.

Elektroautomobīļu vēsture 1835. - 2013. !!!

1580 1 93 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 93

0/2000

 Tu ko nopietni ? Tu laikam viņiem ļoti patīc ,jo tie nav iemesli ,lai tevi izgāstu exāmena apskati to lapu ,kur viņš uzskaita tos punktus par kļudām un ar tēvu izbrauciet un patrenējieties. Pārāk uzmanīga braukšana ja tu brauc uz 50km/h tad, lai viņš iet ieskrieties un vel pa ziemu ?! 

0 0 atbildēt

 

Tavs stāsts man atgādināja manu eksāmenu. Paldies visiem augstākajiem spēkiem, jo noliku ar pirmo reizi. Varu teikt, ka eksāmenu ņem no rīta ap kādiem 10 - 11. Tad to tantuku un mazo bērnu nav tik daudz, kas nevar izdomāt, iet vai neiet pāri ielai :D Bet eksāmenā mn salika ma pieļaujamo kļūdu skaitu, jo redz es braucot pārāk lēni. Tas jau nekas, ka visur braucu uz maksimālajiem pieļaujamajiem ātrumiem. Un beigās vēl sāka lasīt morāli, jo es pārāk teatrāli uzvedoties :D Nu ok, es vispār neko viņam neteicu, tikai dažreiz pajautāju, kur mēs brauksim un klusēju :D Vēlu Tev vislielāko veiksmi un dzirdēt vārdus - eksāmens ieskaitīts emotion

0 0 atbildēt

10. Izklausās interesanti, man tā liekas, ka ir tā vērts Somija likt autovadītāja tiesības emotion

0 0 atbildēt

Labs :D

0 0 atbildēt

Tagad visās mašīnās ir kameras. Ja vēlies vari oponēt. Nav tādā jēdziena pārāk uzmanīgi, ja tu dari visu pēc likuma.  Ja tev liekas ka visu izdarīji pareizi, saki to instruktoram un skatieties video. Tās kameras ir tieši tāpēc, lai tas kurš kārto varētu pierādīt savu taisnību. 

0 0 atbildēt

Nav jau nemaz tik gruti....

0 0 atbildēt

Nekāda veiksme nav vajadzīgi. Ja zini teoriju un proti braukt, tad nav problēmu. Ja zini +/- teoriju un braukt neproti, tad netērē savu naudu un mācies ar vecāku auto braukt.

1 1 atbildēt

Labs raksts. Diemžēl man tas viss vēl stāv priekšā...emotion

0 0 atbildēt

Cerams, ka man nebūs vairāk. emotion

0 0 atbildēt

emotion  :)) 

0 0 atbildēt

Mums nav par ko uztraukties!emotion

0 0 atbildēt

Somi malači!

0 0 atbildēt

Mani instruktors vairāk kā pusgadu 2x nedēļā dzenāja... sākumā, lai atradinātu braukt kā Polijā, pēc tam, lai pieradinātu braukt kā eksāmenā... principā - līdz es varēju divas dienas pēc kārtas pa 3h nobraukt bez neviena aizrādījuma emotion Bet vismaz kad pielaida pie eksāmena, noliku ar pirmo reizi un nebija nekas kur piesieties emotion

0 0 atbildēt

1."  Kāds anglis autovadīšanas eksāmenu kārtoja 38 reizes, nokārtoja eksāmenu 39 reizē." sanāk ka 39. reizē viņš nekārtoja ??

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Manuprāt, labākā vieta, kur kārtot A2 kategoriju: www.krustojumi.lv/a2-kategorija

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nu paga, man pašam ir 16 un vecais šogad vasarā iedeva (pirmo reizi) izbraukt valmiera-Cēsis, un lieki piebilst, ka vienīgā instrukcija bija- kā pārslēgt ātrumu un kur ir pa labi/kreisi rādītājs. Kādā līmenī tad jābūt tavām prasmēm, ja jau pat man toreiz izdevās uz 50-80 aizbraukt nepārkāpjot noteikumus un nobiedējot tikai 2 kaķus?

0 2 atbildēt
« 1  2  3 »