local-stats-pixel fb-conv-api

Autovadīšanas eksāmenu nokārto 951. reizē, citam tik 100 metri jānobrauc93

1580 1

Autovadīšanas teorētisko eksāmenu nokārto 951 reizē, citam tik 100 metri jānobrauc un tiesības jau ir rokā. Citā valstī 3 gadi autoskolā !

Dažiem cilvēkiem autovadītaja apliecības iegūšana sagādā lielas mokas.Savukārt dažās valstīs vadītajā apliecību iegūt ir neticami viegli un citās atkal tas ir ļoti sarežģīti.

Elektroautomobīļu vēsture 1835. - 2013. !!!

1580 1 93 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 93

0/2000

"Tiesības keloksu pakā atradis" /Rei***/

2 0 atbildēt

Tad jau Latvijā nav tik traki kā citur.

2 0 atbildēt

Te vēl varēja pieminēt Singapūru, kur noliekot tiesības pēc gada izlozes kārtībā viņas atņem, un tad katru gadu atkal izlozes kārtībā piešķir atpakaļ

2 0 atbildēt

Kāpēc man ir smaga nojauta, ka esmu jau ko šādu lasījis spokos?

2 0 atbildēt
GAY avatarsGAY

TIkai nevajag, Latvijā ir salīdzinoši viegli iegūt autovadītāja apliecību. Vienkārši autovadīšana ir tāda lieta, kas nav visiem vajadzīga un ne visi to var, ne visi spēj spēlēt klavieres, ne visi spēj vadīt auto. Ir atsevišķa indivīdu grupiņa, kas arī ar mokām iegūstot tiesības vadīt auto, vēlāk visu mūžu ir milzīgs drauds satiksmei! Piedod, bet teikšu kā ir, pēc tava teiktā, pieņemu, ka tu ietilpsti šajā grupiņā. Par visiem izsūdzējies, bet pati sevī kļūdas nemeklē. Gājēji neskrien uz pārejām, to visu var redzēt iepriekš un paredzēt, kamēr tu to neiemācīsies, uz tiesībām vari necerēt.

2 0 atbildēt

un es biju domājusi, ka man tgiesības nāk grūti :D izrādās - citiem iet trakāk. es braucu GADU ar instruktoru un beigās uz CSDD exi gāju jo vnk gads pēc teorijas tuvojās beigam un tad teorija būtu jāliek vēlreiz. Instruktors uzskatīja, ka neesmu gatava exim. knapi 2 ned pirms gada termiņa beigām izspiedu lai paraksta to papīru, ka varu iet un likt. aizgāju uz izmēģinājuma exi, gāja traki, trāpījas examinarorE - vienīgā sieviete Rīgas CSDD :D traki stingra meiča. bet liekot pa īstam bij vecis, trenkāja pilnas 45 min pa Rīgu, vairākās vietās likās, ka savārīju ziepes, bet beigās izrādījās - esmu nolikusi. exis tiešām jākarto 10-11 no rīta, ielas tukšākas un, kas ir Rīgā vissvarīgāk - Mūkusalas aplis tukšs a tur dzen vienmēr un tas aplis šausmina pat pieredzējušus braucējus.

2 0 atbildēt

Cik esmu dzirdējis ka pirms csdd braukšanas eksēmena jāpaņem tas ''eksāmena izmēģinājuma brauciens''.Un tad kad ir īstais eksāmens instruktors paskatās-aha izmēģinājuma eksāmenu esi ņēmis savu ''lieku''naudas artavu csdd jau esi atdevis.Tad nevērtē tik baigi.Par šo daudzi Rīgā autoskolās runāja.Bet galvenais braukt mierīgi un pārliecināti,man pirms eksāmena palīdzēja zaļā tēja,melnā šokolāde un Latviešu šlāģerīši.emotion

2 0 atbildēt

Man gan nebija problēmu. Arī esmu no mazpilsētas kur nav dizi lielas izvēles iespējas. Bet vienu gan atceros,ko man instruktors pateica - CSDD eksāmens sakas un var beigties jav paša sākuma pie figūrām. Ja tu neņuņāsies un brauksi normāli, parādīsi jav sākumā ka māki braukt, viņš nedzīšot caur grūtajam vietām, kas tomer arī dzen stresu un nekasīsies pie katra sīkuma. Bet tas jav katra pilsētā individuāli, i guess.  

2 0 atbildēt

Nez, manuprāt, ja Tu brauc droši un instruktors redz, ka Tu pilnībā saproti ko dari, problēmu nav. Noliku visus 4 eksāmenus ar pirmo (2 teorijas, 2 braukšanas) un abi braukšanu instruktori teica, ka braucu droši un dinamiski. Ja redz, ka Tu streso un brauc kā burta kalps, Tevi tiešām izčakarēs.

2 0 atbildēt

NAv tā kā saki, esmu kārtojis A1, A, B. C1, C, CE kategorijas, katru reizi pa jaunam brauksana un teorija, visu ar pirmo vienmēr. Un jā, ja pārāk uzmanīga flegma esi uz ceļa, tad apdraudi satiksmi vairāk kā agresīvi šoferi.

1 0 atbildēt

Šoziem braucot pa ceļu es ļoti vēlējos, lai pie mums būtu Somijas tipa eksāmeni, jo uz ielām ir ļoti švaki sagatavoti braucēji, kuriem sniegs ir kaut kas balts līdzīgs biezai miglai, priekšā izbrauc it kā būtu vasara un gan jau tur tas džips sabremzēsies, pa divu joslu ielu brauc pa vidu, lai neviens nevar apdzīt, jo tikko mašīna nomazgāta, un vēl visādi prikoli.

Bet kad tādam pasaka (viena dura no stāvietas izbrauca man priekšā, reti kurš noticēs, ka no 40kmh sabremzējos nepilnos 10 metros, neizturēju, man krustojumā izdevās izraut atslēgas viņai no aizdedzes, jo teica, ka viņa bija ieslēgusi pagrieziena rādītāju, tātad, viņai ir priekšroka), lai aizbrauc kaut vai uz kādu trasi un patrenējas, lai saprot, ka ziemā ir mazliet citāda braukšana, uz manīm paskatās kā uz dinozauru.

Ja man kāds prasīs, cik reizes es esmu bijis trenēties, tad varu atbildēt, ka katru dienu, jo dzīvoju mazā ciemā, uz kuru ejošais ceļš ātrāk tiek nobraukāts nekā notīrīts, no rītu 10km sniegs un ledus, vakarā 10km sniegs un ledus, uz ceļa ledus pat 30cm biezs, nokūst kaut kad maijā, un tur var katru vakaru patrenēties gan pabremzēt, gan saulīti uzmest, gan vēl kaut ko, jo grāvju nav, ja slīdēsi nost no ceļa, sniega valnis aizturēs, un koki ir patālu no ceļa malas, tātad, mašīnu nošķilt ir minimāls risks, dienā 10 mašīnas uz rīgu, vakarā 10 atpakaļ uz mājām.

1 0 atbildēt

Viss ir atkarīgs kāds tev ir eksāmena instruktors, ja tāds mierīgs kuram var vnk. visu var pajautāt tad ir vieglāk!

1 0 atbildēt

Vēlu veiksmi , lai Tev šoreiz izdodas  emotion , bet ja godīgi pirmo reizi dzirdu ka kādam iet tik grūti piemēram es  nemācoties visu nokārtoju ar pirmo reizi. Nezinu ka tas nākas, bet pirmajā reizē ar instruktoru ( pirms CSDD braucot obligātās stundas  ) viņš bija šokēts neticēja, ka es vispār neēsmu braucis ar auto  emotion Neaizmirsti skatīties spoguļos un rādīt ''pavarotus'' emotion

1 0 atbildēt

666+ emotion

2 1 atbildēt

Kurā pilsētā liec CSDD? Man pašam tulīt autoskolas braukšana būs pabeigta, un nezinu kā būs ar CSDD, saka ,ka jau nav nekas traks galvenais visus noteikumus ievērot un visur to galvu pagriezt kur to vajag... tad būs ok, bet tiešām ir tik traki? Kā vispār var piesieties par to ,ka brauc pārāk droši vai arī palaist mašīnu pie "dodiet ceļu" zīmes ,ja viņa bija nedaudz patālāk? Man vismaz saka ,ka labāk ir palaist nevis izbraukt priekšā un likt viņai samazināt kautvai nedaudz ātrumu vai mainīt braukšanas virzienu...

1 0 atbildēt
He, šogad plānoju likt UK tiesības... teorija nau tik traka, tikai daudz kas jāatceras... P.S. par 3000 mārciņām var nopirkt diezgan normālu lietotu mašīnu, ne mazu!
1 0 atbildēt

Cerams, ka man nebūs vairāk. emotion

0 0 atbildēt

Labs raksts. Diemžēl man tas viss vēl stāv priekšā...emotion

0 0 atbildēt

Tagad visās mašīnās ir kameras. Ja vēlies vari oponēt. Nav tādā jēdziena pārāk uzmanīgi, ja tu dari visu pēc likuma.  Ja tev liekas ka visu izdarīji pareizi, saki to instruktoram un skatieties video. Tās kameras ir tieši tāpēc, lai tas kurš kārto varētu pierādīt savu taisnību. 

0 0 atbildēt

Labs :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »