local-stats-pixel fb-conv-api

20 fotogrāfijas ar iemūžinātu vēsturisku mirkli11

259 0

Dažus vēsturiskus mirkļus ir vieglāk uztvert, ja ir pagājis zināms laiks. Tas, piemēram, attiektos uz 1. un 2. pasaules karu. Tie varētu likties haotiski un neprognozējami, bet mums ir diezgan labs priekšstats par to, kā tie sākās, eskalējās un beidzās. Mēs varam noslīkt informācijā, ja izdomāsim tos papētīt tuvāk. Tomēr tas nenozīmē, ka vēsturiska fotogrāfija mūs var pārsteigt. Turklāt, atklājot stāstu aiz tās, tas mums sniedz jaunu perspektīvu.

259 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Laba izlase...

Par to pirmo bildi.. tobrīd uzskatīja ka sievietes organisms ir mazliet savādāks (neskaitot zināmas detaļas), un neviens negribēja riskēt , izņemot krievus, kam vajadzēja vienmēr būt pirmajiem -- pirmais pavadonis, pirmais cilvēks, pirmais atklātā kosmosā, pirmā sieviete kosmosā..

5 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Iedomājos, kāds aplauziens bija pēdējā bildē redzamajam fotogrāfam - būt notikumu vietā, bet neuztaisīt patiešām unikālu kadru..

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

Mira Zigrina un Georgs Skrigins izskātās stāvā sajūsmā no otrā randiņa 😄

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Interesanti👍

0 0 atbildēt

2. Bildē ir redzams Vladimirs Uļjānovs, par par Ļeninu viņš kluva daudz vēlak. Ko

4. Bilde, kā var " sākties masveida produkcija" ? Var sākties produkcijas ražošana, piemēram. 7. Tanks izskatas nepabeigts, jo brauc 😁 bet vispar brauc uzstadit lielgabalu nevis tikai stobru.....vardusakot google tulkotājs + autors ar sliktam zināšanam = nekvalitatīvs raksts

0 0 atbildēt