local-stats-pixel fb-conv-api

10 fakti par SAPŅIEM!173

1770 6

Piedāvāju 10 interesantus faktus par mūsu sapņiem. Dažim gan fakti ir labi zināmi, bet tēma, nenoliedzami, ir interesanta! Fakts – krākšanas laikā cilvēki nesapņo.

1770 6 173 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 173

0/2000

man tādas lietas arī ļoti interesē, bet nekad nebija izdevies kontrolēt savu sapni, ar šo man izdevās -> http://www.spoki.lv/izgudrojumi/Sapno-ko-velies/536300 es ar jetpack lidinājos un viss likās reāls, tagad daudz interesantāk ir gulēt, if you know what i mean emotion

0 0 atbildēt

biezi sapni redzu nepazistamus cilvekus-kurus tiesam nekur nesu redzejusi. 5.6 rakstits ka tas iespejams ir kads cilveks kuru esu redzejusi berniba! Ko tad sanak kad redzu kads vins tagad pieaudzis izskatas vai? 

bet ta bij intresanti palasit ++

0 0 atbildēt
Man vienreiz bija tā ka es sapnī redzēju sevi raudot es vnk nevarēju pamosties bija tāda sajūta ka mana dvēsele ir ārpus mana ķermeņa... Tas ir baisi!
0 0 atbildēt

Es savus sapņus atceros visu cauru dienu gandrīz līdz viss sīkākajai detaļai

0 0 atbildēt
xd avatarsxd

Tu aizmirsti 90% no saviem sapņiem. Tam es pilnībā piekrītu xD

0 0 atbildēt

Num, pec atmašenas, ganrīz katru nakti sapnī smēķēju. :D Bet kkā galīgi nejūtos vainīga. :D

0 0 atbildēt

Ja sapnī redzi Leonardo di Kaprio, tad zini, ka tas maita tevi ievilci Inception'ā :D

0 0 atbildēt

0WO ++ jauki

0 0 atbildēt

Piekrītu par to, ka mazi bērni redz vairāk murgu. Pirms daudziem gadiem man citreiz bija tiešām biedējoši murgi, kas mēdza arī atkārtoties. Tagad drīzāk ir kādi satraucoši sapņi, ja gaidāms kaut kas svarīgs, par ko ļoti jāsatraucas. 

0 0 atbildēt

es personiigi atceros labi ja 1% no sapnjiem peec pamoshanaas xD

peedeejo reizi pat neatceros kad buutu ko atcereejies :(

0 0 atbildēt

man arī ir gadījies, kas es sapnī pati pasaku ka tas ir tikai sapnis - es tad lidinos sapnī, jo zinu ka sapnī to varu izdarīt. :D

ir vēl gadījies, kad šausmīgs sapnis, tad es sapnī saku sev ka vajag ātrāk pamosties, lai aizbēgtu no sapņa - un tiešām pamostos.

0 0 atbildēt

Es arii atmetu smeekeeshanu pirms paaris gadiem, un tagad mans launaakais murgs ir, redzeet sevi atkal smeekeejot. Uhh. +

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

10 ir vairaak par astral shiet and stuff

0 0 atbildēt

Es ar dalīšos pieredzē. :D

Man bieži ir tādi sapņi, kuros liekas, ka es jūtu visu kas notiek, vienreiz, sapnī, man iedūra kājā un es bija tāda sajūta, ka es reāli jūtu tās sāpes, kas ir sapnī.

0 0 atbildēt

Es par saviem sapņiem un murgiem varētu grāmatas sarakstīt un trillerus vai šausmenes taisīt. Es atceros gana daudzus sapņus. Ir tādi kas atkārtojas atkal un atkal. Vai arī norisinās vienā konkrētā vietā. Un ticiet man, neesmu bijis ne pusē to vietu, ko redzu. Un tādas vietas nav bijušas ne bildēs, ne dzīvē, ne datorspēlēs.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

+ par rakstuemotion

0 1 atbildēt

Forši zagt raxtu, ja??

 

0 2 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »