local-stats-pixel fb-conv-api

Vardarbībai pret sievieti «NĒ» un viendzimuma laulībām «JĀ»?!138

147 18

Latvija ir viena no pēdējām valstīm Eiropas Savienībā, kas vēl nav pievienojusies Eiropas Padomes Konvencijai par vardarbības pret sievietēm un vardarbību ģimenē novēršanu un apkarošanu jeb gudrā valodā tā saucās Stambulas konvencija.

147 18 138 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 138

0/2000
Kādā sakarā nevar būt viendzimuma laulības? Kas jums tas traucē? Paši jūs esat pretīgi un nepareizi. Pilnīgi nožēlojami.
5 3 atbildēt
Pret sievieti vispār nedīkst celt roku.
4 2 atbildēt

Viss tas tiek dalīts lai uzspiestu mums Gejus, jeb Latviski runajot Pederastus, kā normu,,,

3 1 atbildēt

Ak nē, nabaga latvieši, sātaniskie homoseksuāļi pārņem pasauli, ne? Tas tak ir tik ļoti nepareizi, ne? Tas tak ir nedabiski, ne?

Un izrādās ka nē, starp dzīvniekiem homoseksuālisms nav nekas rets, neticiet man, pārbaudiet netā. Par delfīniem jau diezgan daudzi zin, bet tie galīgi nav vienīgie, pašam ir 2 kuces (suņi) kuras mēdz darīt "lietas" viena ar otru. Tad vēl paskaties uz cietumniekiem, šaubos ka neesat dzirdējuši par ziepju nomešanu, un tad vēl zilīši stāsta ka tas neskaitās un ka viņi ir hetroseksuāli as fuck.  emotion  Tāpat arī liela daļa šito visu nīdēju raud ka viss ir tik nepareizi lai tik pašu fantāzijas neuzķer. Bet ziniet kas ir vissmieklīgākā lieta? Tas ka daudziem tik ļoti uztrauc, ar ko tas calis ņemas. Es nezinu, bet man kautkā dīvaini šķiet ka tik daudziem uztrauc tas, ko citi dara ar saviem krāniem vai caurumiem. Nezinu kā Jums, bet man tie homoseksuāļi pilnībā netraucē, pat konkurenci samazina. Redzot geju zils nepaliksi, tavi bērni arī ne, un tiem kas raud par bērniem, neuztraucaties, par zilu nekļūst, par tādu piedzimst, un zilie neņems viens otru ielas vidū, visiem likums viens, homoseksuāļi vai hetroseksuāļi, publiskā vietā drāžoties tiks sodīti atbilstoši likumam. 

4 2 atbildēt

Ja tie pi*ari tā nekrāsotos un citas huņas nedarītu tad man pret viņiem nebūtu nekādu pretenziju. Un meitenei var sist tikai pa dupsi seksa laikā. emotion

3 1 atbildēt

«Ja Latvija pievienosies Stambulas konvencijai, tad likumdevējs būs atcēlis vienu no svarīgākajām pamattiesībām Latvijā - vienlīdzību likuma priekšā -, «a priori» padarot vīriešu diskrimināciju - tātad diskrimināciju pēc bioloģiskā dzimuma - par leģitīmu, turklāt bez jebkāda racionāla pamata,» pausts vienā no analīzes tēzēm.

Kā paš juristi pēc tam atzina, tas pamatojums ir ļoti vājš. Saprotu, ka ir izdevīgi izraut dažas tēzes no konvencijas un mētāties ar to kā veiktu analīzi.

2 1 atbildēt

 emotion 

2 1 atbildēt

es pats esu homofobs pēc definīcijas jo man pediņi nepatīk utt, bet kāpēc neatļaut viņiem kāzas lai visi aizverās par to vienu reizi? ir taču sen jau 2016 gads, come on

3 2 atbildēt

Cerēju, ka nekļūsim tik gejiski kā rietumi, bet nu uz to pusi jau iet.  emotion 

5 4 atbildēt

 emotion 

3 2 atbildēt

What the fuck, tagad nožēloju savu iesniegto atbildi aptaujā.

1 0 atbildēt

tā konvencija ir trojas zirgs, ja to mēslu ratificēs, vecākiem samazināsies ietekme uz bērniem, visas bērnu vērtības un morāles noteiks valsts kuru vada arī homoseksuāļi

1 0 atbildēt

Nu tur jau ta lieta-ja esi piedzimis par geju vai lezbieti-ko var darit-atrodi partneri un nemies pa gulamistabu 24/7,miliet viens otru-bet nevajag to popularizet-prieks kam?Ar tiem praidiem jau ari sakas neiecietiba,jo grozi ka gribi-Latvijaa tomer vairakums ir pret tiem.Un ja nepatik ka Latvijaa ir tadi likumi-tagad nav PSRS laiki-pasaule valaa-pilns ar praidiem,var oficiali preceties un ja esi tik skaists ka Eltons Dzons-pat adoptet bernus.

Bet Latvija ir Latvija-un Satversmi neviens nav mainijis.

1 0 atbildēt

WTF?????????????? emotion 

1 0 atbildēt

dāmas un kungi, lūk, kur viens spilgts aprobežotības eksemplārs 

2 2 atbildēt

nav tik demogrāfiski bagāta, lai atļautos šos "Stambulas konvencijas" dzimumattiecību izkropļojumus emotion

0 0 atbildēt

saprot, ka homo attiecības ir sugas strupceļš. Tad, kāpēc "Stambulas konvencija" mums cenšas to uztiept ???

0 0 atbildēt

kāpēc radies apzīmējums "seksuālā minoritāte". Tā ir minoritāte - novirze, kas ir mazākumā. Tad, kāpēc ar "Stambulas konvenciju" to grib padarīt par normālo...?

0 0 atbildēt

neiet gājienos ,bet rīko publisko bara onanēšanu utt..lai izradītu savu seksualitāti vai ko tur..nesen bija viens raksts emotion bet uz sitienu neatradīšu to grupveida izgājienu.. emotion 

0 0 atbildēt

Visos komentāros, kur raksta, ka aizstāv viendzimuma laulības, kāds admins - peģiks dod apbalvojumu par labu komentāru emotion emotion emotion pi*ari savairojušies.

Viendzimuma laulībam - NĒ!

5 5 atbildēt
« 1  2  3 »