local-stats-pixel fb-conv-api

Vardarbībai pret sievieti «NĒ» un viendzimuma laulībām «JĀ»?!138

147 18

Latvija ir viena no pēdējām valstīm Eiropas Savienībā, kas vēl nav pievienojusies Eiropas Padomes Konvencijai par vardarbības pret sievietēm un vardarbību ģimenē novēršanu un apkarošanu jeb gudrā valodā tā saucās Stambulas konvencija.

147 18 138 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 138

0/2000

Viss jau ir pieņemts, lai izskaustu vardarbību, nevajag vairs nekādas starptaustiskas konvencijas šajā jautājumā

5 0 atbildēt
Sievietes ir domātas lai ar viņām izbaudītu kopā pavadīto laiku , bet katrs pa savam emotion
5 0 atbildēt
Ļoti daudzi vīrieši, cik esmu pamanījusi, piekrīt, ka sievieti var sist, ja viņa sit vīrieti vai vnk to ir pelnījusi( pati izprašņāju) ... no malas spriežot, pie visa ir vainīgs feminisms , ar ko daudzas sievietes lepojas. Tātad ir ok sist feministes? Un tagad katram 2. vīrietim būs jāsaka, ka neesmu feministe? Confused.
8 3 atbildēt

Pajāt... Antonam Mazpisānos, kad viņš klapē savu sievu un bērnus vai Jūlijai Zolitūdē, kad viņa spārda savu vīru - alkoholiķi. Likumus zin tikai tie, kuri ar to nopelna naudu. Sexuālās minoritātes? Pilnīgi vienalga, precas,šķiras kaut lai četrrāpus lien.

5 0 atbildēt

Par viendzimuma laulībām kaut kā vienalga, man viņi netraucē, lai laulājas. Nav jau tā, ka homoseksualitāte ir kaut kāda lipīga slimība, tā vnk ir vai nav. Ja ir, tad kaut kādas aizliegšanas tāpat neko nemainīs, tikai padara dzīvi grūtāku tiem, kas tādi ir. 

Par vardarbību pret sievietēm, protams, tas nav labi, bet pēc šīs konvencijas tad sanāk, ka vardarbība pret sievieti ir slikta, bet vardarbība pret vīrieti ir ok? Kaut kā neliekas pareizi, ne?

6 1 atbildēt

Tās konvencijas pamatā ir "Gender role ideology" > kustība, kas cēlusies no postmodernā feminisma (1990-tie gadi), kas deklarē, ka cilvēka dzimums tiek konstruēts ar valodas un sociālo lomu palīdzību, un tas ne vienmēr sakrīt ar bioloģisko dzimumu. Tātad dzimumu nosaka nevis dzimumorgāni un hromosomu komplekts, bet gan sociālās lomas un paša cilvēka vēlmes. Šāda dzimumu sajaukšana (vienādošana) un norobežošanās no dzimumu bioloģiskajiem aspektiem tiek veikta caur šādām metodēm:

1) Dzimumu definīcijas izmaiņas – piemēram, “Eiropas Padomes Konvencijas par vardarbības pret sievietēm un vardarbības ģimenē novēršanu un apkarošanu” definīcija: “ar terminu „dzimums” tiek saprastas sociālās lomas, uzvedība, nodarbošanās un īpašības, ko konkrēta sabiedrība uzskata par atbilstošām sievietēm un vīriešiem”;

2) Dzimuma identitātes traucējumu noliegšana, izņemšana no slimību klasifikatora un to uzskatīšana par personas pašizpausmes brīvību;

3) Dzimumu līdztiesība jeb “Gender Mainstreaming”, kas sākotnēji paredzēja nodrošināt sieviešu un vīriešu tiesību līdzvērtību, taču šobrīd ir pāraugusi dzimumu atšķirību nonivelēšanas kustībā un vardarbības pret sievietēm veicināšanā (piemēram, aizsargājot vīriešu ar dzimuma identitātes traucējumiem tiesības lietot sieviešu publiskās labierīcības );

4) Diskriminācija pret ģimenēm, kurās vīrietis uzņemas vadošo apgādnieka lomu, saucot to par stereotipu un paredzot šādu uzskatu izskaušanu jaunajā Latvijas izglītības saturā .

5) Ģimenes un laulības kā vērtības noniecināšana un definīcijas paplašināšana, iekļaujot viendzimuma un poligāmijas attiecības – LGBT (lezbiešu, geju, biseksuāļu un transseksuāļu) interešu lobēšana. Vecāku nozīmības un ietekmes samazināšana;

6) Leģitimizējot jebkuru seksuālu praksi kā pieņemamu, neatkarīgi no sekām, ko rada konkrētā seksuālā uzvedība (piemēram, Zviedrijas seksuālās izglītības asociācijas bukletā pusaudžiem ir prezentēti un akceptēti plaša spektra seksuālās uzvedības un dzimumattiecību veidi);

7) Ieviešot visās izglītības iestādēs (pirmsskolā, sākumskolā, pamatskolā un vidusskolā) obligāto seksuālo izglītību – protams, ar atbilstoši izmanītu saturu!. UZMANĪSIMIES kas būs tālāk!

5 0 atbildēt

Es nesarotu raksta tekstu, kaut kas par vardarbību pret vīriešiem, tad pret sievietēm un tad pēkšņi par gejiem.

6 1 atbildēt

Visu laiku mums ,,kads,,censhas uzspiest kadu huinju... begljus,lezb-gei ismu,veganismu GMOismu...   Ar kadu noluku ? Kapec vispar japienjem kaut kadas ,,paketes,, ,kuras pec tam vares grozit ka iedomajas ???!!!

5 1 atbildēt

Tiek raksstīts, ka "Pievienojoties Stambulas konvencijai, Latvijā būs vairāk instrumentu, lai aizsargātu PERSONU cilvēktiesības dzīvot no vardarbības un spīdzināšanas brīvu dzīvi. Psihiski un fiziski veseli CILVĒKI, KURI NEBAIDĀS PAR SAVU UN BĒRNU DROŠĪBU mājās, pilnvērtīgi strādā, var paši nodrošināt savu dzīvi, tādā veidā sekmējot valsts kopējo attīstību un labklājību, uzsver Labklājības ministrija.........." Bet kuri tad baidījās??? (Mēs zinām.) Un vai nesanāks tā, ka tagad būs jābaidās tradicionālo ģimeņu vecākiem par to, ko mācīs skolā viņu bērniem??? Un par to, ka dabiskā ģimenes savienība starp vīrieti un sievieti tiks uzskatīta par stereotipu, kurš jālauž? Tad varbūt pārrakstīsim arī fizikas grāmatas, kurās ir dabas likumi? Protams, ar likumu nav aizliegts būt stulbiem..............................

4 0 atbildēt

Tagad varēšu brīvi iet sieviešu toletēs un nevienam nebūs tiesības man aizrādīt jo tagad ir jauna fīča - sociālais dzimums, kurš var atšķirties no bioloģiskā dzimuma, mans sociālais dzimums būs sieviete.

4 0 atbildēt

Kāda diskriminācija pret vienādu dzimumu? Nu neredzēsi dabā, ka divas viendzimuma žirafes ņemas pakaļā. Kāpēc jāiet pret to? Ir radīts vīrietis un sieviete, labais un sliktais, Ing un Yang. Viss. Ja cilvēkam ir novirzes, tas nav publiski jāatklāj un kur nu vēl atļaut to ar likumu. Pēc tādas formulas drīz arī zoofīļi un pedofīļi dabūs tiesības, jo redz viņus diskriminē.  emotion 

6 2 atbildēt

vajag pēc iespējas vairāk stiprināt eiropeiskās vērtības, sekot līdzi rietumu paraugam un pazust no tā, kas patiesībā esam. par degradētāku tautu un latviešu kultūras izzušanu

4 0 atbildēt

homoseksualitāti salidzināt ar divgalvainu žirafi emotion emotion emotion

tavs teksts ir tukši stereotipi..neredzi talāk par degungalu.. emotion ar tādu taisnvirziena domāšanu jau rodas tik daudz naidpilnu cilvēku,kam jebkāda novirze no itkā normas liek izsmiet un apdalīt tos "ne normālos"

3 0 atbildēt

Lai nebūtu svarīgas lietas Valstī jārisina, pacepsimies par Stambulas konvenciju  emotion  

3 0 atbildēt

Kāpēc neatļaut pediņu kāzas? vai lezbiešu? ASV var, kad atļāva tad daudzi kko par to dirsa bet tagad ir pārdzīvojuši un tad nomierinājās, atšķirība tāda, ka vairs tik daudz neviens to nepiemin un nemuld, jo sen jau viss ir atļauts.

4 1 atbildēt
Nekādu Stambulas kovcenciju. Tas vuss lai uzspiestu mūsu valstī atļaut viendzimuma laulības...
6 3 atbildēt

Ko lai dara ja baba liek vecim pa ļocku?emotion

3 0 atbildēt

Kas gribēs, jebkurā likumprojektā un normatīvajā dokumentā atradīs kaut ko, kas grauj moralās vērības un popularizē homoseksualitāti. Pa TV iet šovs, kur viena vecene "kantē" precētus džekus - neviens neceļ ne ausu un nekādas petīcijas neraksta.

3 0 atbildēt

Sievietei pat ar ziedu nedrīkst sist!

3 0 atbildēt

Viss tas tiek dalīts lai uzspiestu mums Gejus, jeb Latviski runajot Pederastus, kā normu,,,

3 1 atbildēt
« 1  2  3 »