local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviešu bailes no vīriešiem.23

241 0

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Viriesu-bailes-no-sievietem/697432">Vīriešu bailes no sievietēm!

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Viriesu-bailes-no-sievietem/697432">

Vispirms jāatzīmē, ka sievietes bailes no vīrieša bailēm atšķirās ar sieviešu specifisko pasauli un audzināšanu. Tās pat bailes, kas mēdz būt vīriešiem, tāpat sastopamas arī starp sievietēm, bet salīdzinoši mazākā pakāpē. Meitenes tā pat baidās tikt atraidītas, kad mēģina pie mums pienākt. Meitenes baidās no ļoti krutiem džekiem ar spilgtu ārieni, tāpēc, ka domā, ka viņi no viņām aizies ar pārlieku lielu vienaldzību. Viņas baidās likt mums justies sarūgtinātiem, neskatoties uz izplatīto apgalvojumu, ka meitenes par sevi ir pārāk augstās domās. No krāpšanas un brīvības zaudēšanas viņas arī baidās (varbūt saķeršu pāris rupjus komentārus, taču kādam tas ir jāpasaka), Bet ir vēl kas...

241 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

man šim visam ir īsāks padoms - BĒDZ, BĒDZ un neskaties atpakaļ  emotion

5 0 atbildēt

tagad izprintē ,ieliec visur printskrīnus utt. ,lai visas ..... izlasa..trūkst tikai argumentu par loģiku,kura ,diemžēl ,reti kurai piemīt..

1 0 atbildēt

Dažām nav tik bail no vīrieša, kā no iespējamā vakuma viņa makā......

1 0 atbildēt

5. emotion

0 0 atbildēt
what the hell? vai shis ir problemas ar ko parasti cilveki saskaras? ja dikti iedziljinatos raksta, tad tas pateiktu vairak par autoru, neka jebkuru meiteni. :D
0 0 atbildēt

Tikai viens - NAV IESPĒJAMS BŪT VIENKĀRŠĀKAI!

0 0 atbildēt

Hmm vinjš nodomās, ka esmu ma*ka. Bet, ja nenodomās? Negribu svētu baznīcas sveci, kas nevar ne pabučot ne norīt vai ik palaikam trijatā papriecāties. Un tām, kas pirmajā randinjā neatdevās- nekas, man pa kluso bija citas, jo vajadzība vīriešiem ljoti spiež… to meitenes nesapratīs- vinjām tā nav vajadzība, bet bonuss- ir, tad labi, nav- arī labi. Tie, kas uzbrūk meitenēm, ka nav logjika- vinjām ir sajūtas! Var uzaudzēt bēbi, izjust vinja vajadzības. Parūpēties arī par vīrieti ārpus krāninja- emo vajadzības utt! Katram savs! Vīriškjīgas meitenes mums nevajag! Gribošas gan. Un vēl kas, puiši, Davai- kad jums pēc kautinja kaut kas ljoti sāp- pamēgjiniet mīlji smaidīt un labi izturēties- nevar vai ne? Nu re- reizi mēnesī vinjām ir mēnešreizes un vinjas kljūst neciešamas, jo ir diskomforts vai sāp! Tāpēc šīs 3 visriebīgākās dienas liekam vinjām mieru- nekasamies, nesitam (nekad!! Nepatīk? Atrodi citu!!!) liekam vinjām mieru un uz provokācijām neatbildam!!!

0 0 atbildēt

"kaut kamā" "kaut kā" Nopietni ,vecīt, nokaunies tūlīt pat, tava gramtika iespārdīja jau pirmajā rakstā ,tgd arī iespārda, un pamatīgi.Tiešām ir tik grūti izlasīt savu tekstu pirms publicē to?  Un tad tas " velnsparāvis" ,kas ir ,acīmredzami, jāraksta atsevišķi, palabo kļūdas.Par pašu rakstu teikšu tā, daudz zaptes,gluži kā pirmajā rakstā ,tiešām, tiešām , daudz zaptes.

Es kā sugas pārstāve atļaušos pakomentēt, bez ļaunas kritikas, bez jebkā tāda ,nevēlos kāda jūtas aizskart,tiešām nevēlos, mans subjektīvais viedoklis. 

Pirmajam rakstam es nu kaut kādu loģiku redzēju ,bet šeit,šajā rakstā nekādu loģiku neredzu ,bet vairaķ uzbrucienus ,tu raksti ļoti agresīvi, naidīgi  es teiktu, ar tādu slēpto cirtienu .  Pasaki uz reiz ,ko tev sliktās sievietes nodarījušas, vnk nevar nejust to nievu visā tekstā, tu to galīgi nenoslēpi.

1. Unikāli radījumi, starpcitu, zinu diezgan daudzus vīriešus tādus, jā, tādi ir abos dzimumos. Kāpēc ir tādas bailes, es nezinu ,man nav nācies saskarties ,bet es pieļauju ,ka tas saistās ar līdzšinējo pieredzi tām meitenēm, viss balstās uz katra indivīda pieredzi, visas šīs bailes ,kā tu saki, ir balstītas uz to.

2. Līdzvērtīgs pirmā raksta otrajam punktam. Zobu skaitītājas mutē ,tā teikt emotion  

3. Laulība - pirmkārt, tas džeks man nemaz nešķiet gudrs, ja viņš tā saka , viedoklis subjektīvs un visai aplams, otrkārt, tu stipri pārspīlē ar tiem procentiem,treškārt ,tu runā par tēmu par ,kuru tev sajēgas ,kā redzu, pamaz,jo te ir divas uztveres likumiski/mantiskā ,bet otra tīri simboliskā ,un abas tu kapitali noliedz šeit, ja parok dziļāk ,tad sāk izprasti abas nozīmes un ir skaidra laulības institūta funkcija ,bet tu to neesi darījis, tikai raksti un raksti salmus. 

4. Nesaprotu ,ko tu ar šo  gribēji pateikt, parādīt. Doma tev kāda šim punktam, ko tu te esi sagrābstījis ?

5. Šeit ,dārgie , vīriešu sugas pārsāvji esat vainīgi tieši jūs ,jo jūs ,dārgie cilvēki ,esat lielākie nozākātāji tām meitenēm/sievietēm, kurai jūs neesat bijuši pirmie un vienīgie, tieši jūs esat tās saulītes ,kuras uzstāda to standartu.

Rezumējot ,es saku ,ka raksts ir diezgan naidīgi raktstīts ,paliek tāda naidīga pēcgarša man pēc tā, vrb tā neesi domājis ,bet man iespaids tāds radās ,jo stils visai agresīvstev , ko es manīju arī pirmajā rakstā.

P.S. labu apetīti ,norejiet mani ,kuri vēlas emotion

1 2 atbildēt