local-stats-pixel fb-conv-api

Raudekļi - FunFaceTV!141

743 26

Pēdējā gada laikā šajā portālā parādījusies aktuāla problēma - FunFaceTV.

.. Jeb citiem vārdiem sakot - itkā pieauguši vīrieši, kuri uzvedas, kā 13 gadīgi puikas. Par viņiem šodien arī vēlos parunāt.

Vai esat pamanījuši, ka FunFaceTV raksti ir vieni no visnīstākajiem šeit? Cilvēki, kuri bieži uzklikšķina uz šo divu ''vīriešu'' rakstiem šajā portālā, labi zina, par ko ir runa. FunFaceTV ( turpmāk kontekstā - FFTV ) to tikai vien dara, kā nosoda, heito un mētājas ar necenzētiem vārdiem un aizvainojumiem. Šie divi vīri nespēj pieņemt pat ne vimazāko kritiku, neviens šī portāla aktīvs lietotājs viņus nespēj izprast un rast loģiku viņu videoklipos vai komentāros.

Ņemsim mazu piemēru - Tu, pēc darba noguris vēlies ienākt Spokos un izlasīt kādu izglītojošu; smieklīgu vai vienkārši labu rakstu. Tu uzduries uz virsraksta - '' Kā es nopelnīju savus 50,000 eiro '', un sāc jau berzēt rokas no domas vien, ka raksts būs tiešām foršs! Atver rakstu un te - ieraugi video - atver video - ieraugi divus pamuļķus, kuri nepiepilda Tavas cerības par 50,000 - nospļaujies - aizver video, un nosolies pēc darba Spokus vairs neapmeklēt, lai nesabojātu garastāvokli vēl vairāk..

Runājot tieši par FFTV, vai ir normāli kritikai atbildēt ar kritiku un vēl plusā pakretinēt cilvēkus ar savu uzvedību? Šie džeki, it īpaši bosiks Norberts ir pelnījuši tikt izbanoti no Spokiem vairāku sekojošu iemeslu dēļ:

1. Viņi piesārņo Spokiem.lv vidi un gaisotni ar saviem rakstiem, kuros visbiežāk tiek nomelnota Latvijas tauta, bet vēl biežāk paši Spoki, nemaz neminot to, kā viņi pirms dažiem mēnešiem publiski pazemoja mazu zēnu, publiski izņirgāja. Te man rodas jautājums FFTV - vai paši 13 gados bijāk labāki? Vai citu cilvēku pazomošana Jūsos rada kādu baudu, atvieglojumu, ka esat kādam nodarījuši sliktu? Laikam gan.

2. Komentāri šai portālā. Viņi ir kļuvuši tik ļoti nožēlojami, ka, izveidojot viltus profilu, vai, rakstot savu komentāru zem ''anonīms'', šiem liekas, ka FFTV kādam liksies forši, jo redz, šos taču aizstāv.. emotion Lai gan vienīgie, kas viņus aizstāv ir viņi paši, turklāt - anonīmi. emotion Turklāt šie stulbie izteicieni - nu, no kuras psihenes viņi ir izlaisti? Un kāds bija iemesls? - '' raudekļi, tirpekļi, ''mēs filmējam, lai tādiem pajoļiem, kā Tu būtu ko heitot'', ''aizej paraudi, caurum'', ''zirņsūcbambālis emotion , pautmutes, '''Tavs mirušais opaps'' , un tā varētu turpināt mūžīgi. Tas, ko viņi dara, ne tikai uzdod pa nerviem pārējiem Spoku lietotājiem, bet arī pierāda to, cik zems līmenis viņiem ir.

3. Turpinot iepriekšējo punktu, FFTV mīt neredzēts ļaunums. Vien uzspied uz kādu no viņi video, katrā no tiem tiek lietoti debīlisma kalngala izteicieni, katrā no tiem viņi kādu pazemo + KAS TĀ VISPĀR PAR INTONĀCIJU, KĀDĀ VIŅI RUNĀ??? Šie puikas ( vīrieši? haha! ) neko citu nemāk, kā vien kādam likt justies, kā niecībai. Nu, vismaz viņiem pašiem liekas, ka viņi liek kādam tā justies. Nedomāju, ka kādu var aizskart nicinošs vārds no Latvijā ienīstākajiem jūtuberiem.. emotion

'' Mēs vēlamies motivēt jauniešus'' Interesanti - KĀ UN AR KO? emotion

743 26 141 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://es
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 141

0/2000

 Tie 13 varbūt ir viņu fani, bet ienīst viņus krietni vairāk. Paskaties vien, cik mīnusoti ir viņu raksti. Ne velti viņi tika Topā - gada mīnusotākais raksts. Un pelnīti!  emotion 

6 0 atbildēt
Kas Tev ir ar to raudāšanu? emotion
6 0 atbildēt

Pilnībā piekrītu  emotion 

7 1 atbildēt
/voteban funfaceTV
5 0 atbildēt
Neviens heiteris nenāk un neiet, visi ir palikuši. Fani gan sabrauc ar muti un taisa jaunu profilu.
5 0 atbildēt

Nu kāds viņus skatās, jo cik sapratu "old spice" viņiem pasūtija tiešo reklāmu. Tādi uzņēmumi parasti pārbauda vai tiešām ir reāli cilvēki kas skatās, jo ja tur iesaistīta nauda tad ar "uzskrūvētiem" skatījumiem vai fake kontiem reklāmu nepasūtīs neviens. Protams kad sāc kaut ko tādu tad pirmos 100-200 Followerus nāksies uzskrūvēt, jo neviens negrib būt tas pirmais kas laiko dēļ tā, ka nav pārliecināts vai tas ir forši emotion bet uz 30k followeru fona tas ir sīkums. +Runājot par taviem klasesbiedriem kas neskatās arī nav tik viennozīmīgi. Es to saucu par Džastina Bībera efektu: Nepazinu NEVIENU kurš teiktu ka viņš patīk, bet tai pat laikā sekotāju un fanu pulks tikai auga....bet visi heito emotion Tādā vecumā Tu pakļaujies citu cilvēku ieteikmei. Jo 7. klasē nav praktiski neviena kurš varētu nebaidīties izteikt savu viedokli, ja tas neatbilst vairākumam, bet atceries, ka nekad nezini kurš ko dara mājās emotion Sakam mēs visi vienu, bet ko daram patiesībā ? emotion tas var atšķirties.

Pārsvarā tomēr tā ir auditorija līdz 16 gadiem, jo man nedaudz vecākam neliekas tas interesanti kaut arī es neesmu heiteris un mēģināju izvērtēt viņu "darbu" racionāli. Tādu krievu un ārzemju YouTubā ir daudz.

4 0 atbildēt

par ko te cepiens?

4 0 atbildēt
Ja tu neblefo , es varu palīdzēt ! emotion
4 0 atbildēt
Ko Spoki māk heitot? Neiebraucu...
4 0 atbildēt
Kā pelnīt plusus spokos: 1. Izveido rakstu kurā nīsti FFTV, vai kādu citu Latvijas youtuberi, der arī pseido patriotiskie raksti un naida raksti par Krieviju 2. Gaidi kad spoku 16 gadīgā "elite" sabalsos par tavu rakstu, jo plusot augšā minētās lietas ir stilīgi 3. Apsveicu, vāc plusus un cepumus, kamēr komentāru sadaļa karo 2 frontēs.
3 0 atbildēt
Izskatās ka FFTV mēģina ieviest spokos "clickbait" kas it kā populārs youtube.
3 0 atbildēt
Klausies Tu pats skaties ārzemju youtuberus un b*a attēlo viņu stulbības jūs FFTV (domā pats ko raksti ),ne velti saka citam bedri roc pats iekrīts
3 0 atbildēt

Viņi tiešām runā ,kā tīņi. Bet tas, ka taisi rakstu lai pierādītu to, ka it kā esi labāks/a  padara Tevi par tādu pašu amēbu.

4 1 atbildēt

Nav runa par heitu.... Ja mācētu publicēt kvalitatīvu un intresantu saturu,tad būtu viss super emotion  

Neviss,tikai nofilmēt kaut, ko hu**in ko,lai būtu jauns video.....Kur patēlot atkal retardus....  emotion  emotion 

Kritika ir jauzstver un jāklausa,jo savādāk drīz D(dumb)FTV būs R.I.P emotion 

3 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts! Man pašam jau ir sagatavots raksts par FunFaceTv, kurā viņus vienā vakarā izanalizēju. Pats nožēloju, ka vienā, jo varētu vairāk sarakstīt.

Man visvairāk nepatīk viņu rupjās atbildes spokos. Būtībā man raksts sagatavots, negribās rakstīt vairāk par viņiem abiem.

4 1 atbildēt

FunfailTV

4 1 atbildēt

Vācam parakstus,lai šos nobanotu šeit. Tā jau gaiss piesmirdināts ar viņiem.  emotion 

4 1 atbildēt

es viņu raxtus-atveru,iemīnusoju,aizveru  emotion 

3 0 atbildēt
FunFaceTv vispār vairs nav vajadzīgs. Atdzīšos kādreiz biju liels FFTV fans, bet kopš tās reizes kad viņi pazemoja to mazo zēnu, man no viņiem nāk vēmiens. Un viņi pazemo ne tikai tādus kas vienkārši cenšas kaut ko darīt, bet arī savus fanus
3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »