local-stats-pixel fb-conv-api

Raudekļi - FunFaceTV!141

743 26

Pēdējā gada laikā šajā portālā parādījusies aktuāla problēma - FunFaceTV.

.. Jeb citiem vārdiem sakot - itkā pieauguši vīrieši, kuri uzvedas, kā 13 gadīgi puikas. Par viņiem šodien arī vēlos parunāt.

Vai esat pamanījuši, ka FunFaceTV raksti ir vieni no visnīstākajiem šeit? Cilvēki, kuri bieži uzklikšķina uz šo divu ''vīriešu'' rakstiem šajā portālā, labi zina, par ko ir runa. FunFaceTV ( turpmāk kontekstā - FFTV ) to tikai vien dara, kā nosoda, heito un mētājas ar necenzētiem vārdiem un aizvainojumiem. Šie divi vīri nespēj pieņemt pat ne vimazāko kritiku, neviens šī portāla aktīvs lietotājs viņus nespēj izprast un rast loģiku viņu videoklipos vai komentāros.

Ņemsim mazu piemēru - Tu, pēc darba noguris vēlies ienākt Spokos un izlasīt kādu izglītojošu; smieklīgu vai vienkārši labu rakstu. Tu uzduries uz virsraksta - '' Kā es nopelnīju savus 50,000 eiro '', un sāc jau berzēt rokas no domas vien, ka raksts būs tiešām foršs! Atver rakstu un te - ieraugi video - atver video - ieraugi divus pamuļķus, kuri nepiepilda Tavas cerības par 50,000 - nospļaujies - aizver video, un nosolies pēc darba Spokus vairs neapmeklēt, lai nesabojātu garastāvokli vēl vairāk..

Runājot tieši par FFTV, vai ir normāli kritikai atbildēt ar kritiku un vēl plusā pakretinēt cilvēkus ar savu uzvedību? Šie džeki, it īpaši bosiks Norberts ir pelnījuši tikt izbanoti no Spokiem vairāku sekojošu iemeslu dēļ:

1. Viņi piesārņo Spokiem.lv vidi un gaisotni ar saviem rakstiem, kuros visbiežāk tiek nomelnota Latvijas tauta, bet vēl biežāk paši Spoki, nemaz neminot to, kā viņi pirms dažiem mēnešiem publiski pazemoja mazu zēnu, publiski izņirgāja. Te man rodas jautājums FFTV - vai paši 13 gados bijāk labāki? Vai citu cilvēku pazomošana Jūsos rada kādu baudu, atvieglojumu, ka esat kādam nodarījuši sliktu? Laikam gan.

2. Komentāri šai portālā. Viņi ir kļuvuši tik ļoti nožēlojami, ka, izveidojot viltus profilu, vai, rakstot savu komentāru zem ''anonīms'', šiem liekas, ka FFTV kādam liksies forši, jo redz, šos taču aizstāv.. emotion Lai gan vienīgie, kas viņus aizstāv ir viņi paši, turklāt - anonīmi. emotion Turklāt šie stulbie izteicieni - nu, no kuras psihenes viņi ir izlaisti? Un kāds bija iemesls? - '' raudekļi, tirpekļi, ''mēs filmējam, lai tādiem pajoļiem, kā Tu būtu ko heitot'', ''aizej paraudi, caurum'', ''zirņsūcbambālis emotion , pautmutes, '''Tavs mirušais opaps'' , un tā varētu turpināt mūžīgi. Tas, ko viņi dara, ne tikai uzdod pa nerviem pārējiem Spoku lietotājiem, bet arī pierāda to, cik zems līmenis viņiem ir.

3. Turpinot iepriekšējo punktu, FFTV mīt neredzēts ļaunums. Vien uzspied uz kādu no viņi video, katrā no tiem tiek lietoti debīlisma kalngala izteicieni, katrā no tiem viņi kādu pazemo + KAS TĀ VISPĀR PAR INTONĀCIJU, KĀDĀ VIŅI RUNĀ??? Šie puikas ( vīrieši? haha! ) neko citu nemāk, kā vien kādam likt justies, kā niecībai. Nu, vismaz viņiem pašiem liekas, ka viņi liek kādam tā justies. Nedomāju, ka kādu var aizskart nicinošs vārds no Latvijā ienīstākajiem jūtuberiem.. emotion

'' Mēs vēlamies motivēt jauniešus'' Interesanti - KĀ UN AR KO? emotion

743 26 141 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://es
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 141

0/2000

Manuprāt, FUN FACE ir normāls jauniešu youtube kanāls, kam ir savs skatītāju un atbalstītāju pulks.....nepiekrītu nevienam šī raksta apgalvojumam-gluži pretēji novēlu FUN FACE kanālam augt un attīstities! Turās!

5 9 atbildēt

S1NTA SKAITĀS MODERĀTORS- KAS PĀRKĀPJ NOTEIKUMUS. KĀ VISPĀR VAR IEDOT TĀDAI PERSONAI TĀDU STATUSU? 

0 5 atbildēt

Jocīgi, ja par kādu citu izņirgātos raksts tiktu dzēsts! šeit reāli nievā un ņirgājās par 2 jauniešiem. Kur skatās admini, zemē? 

2 7 atbildēt

zināju, ka kāds šo pieminēs. kapēc vienmēr 12 gadīgi viņiem sekojot? tu galīgi saspiedi pieri, kad no mātes vagīnas līdi laukā? 

0 5 atbildēt

 

tieši tā.

0 8 atbildēt
joprojām nesaprotu kāpēc spoki.lv ir tikai daudz debīlu rauduļu. neesmu. tad ir nebiju neviena pusē. tagad man ir riebums pret tiem kas čīkst un raud par katru viņu video. nu pretīgi un nelabi jau paliek. fui ii fftv fuii. a pag. jāieiet. jānoheito ar komentāru un jāparaud. un vēl raksta autors ir ne līdzsvarots
2 11 atbildēt

Vispār jau Tu tiko viņiem uztaisīji bezmaksas reklāmu, un tie kas nezināja par FunFaceTV - tagad zinās emotion Agrāk kkādus video esmu paskatījies, daži pat bija tīri ok, kkā vienalga ko viņi dara, neviens taču neliek tev skatīties viņu klipus. emotion 

10 20 atbildēt
Spoki vinus visus heitos jo labak nemak 😂😂😂
1 12 atbildēt

citēju rakstu: ``FunFaceTV ( turpmāk kontekstā - FFTV ) to tikai vien dara, kā nosoda, heito un mētājas ar necenzētiem vārdiem un aizvainojumiem. Šie divi vīri nespēj pieņemt pat ne vimazāko kritiku, neviens šī portāla aktīvs lietotājs viņus nespēj izprast un rast loģiku viņu videoklipos vai komentāros.``

------

Neviens? Nerunā par visiem savā vārdā?

Kritika? Kopš kura laika kritika ir `nomirstiet kropļi`? Vai `Jūs esat adoptēti dauņi`? Tā ir Tava kritika? ok.

Viņi dara, ko vēlas, viņiem tas sanāk. Tu heito - Tu esi stulba. Ja jau tā ir kritika, tad došu Tev kritiku par rakstu - Tev nav vīra. Der ķip, ja?

2 15 atbildēt

FunFaceTV raudekļi? Redzu, ka te raud tikai viņu heiteri.

10 26 atbildēt

Ir iespēja neskatīties. Un tie kas viņus te nodiršs arī parāda cik viņiem ir zems līmenis.

13 46 atbildēt

Paldies par reklāmu! Hahaha

19 58 atbildēt
« 1  2  3  4 »