local-stats-pixel fb-conv-api

Raudekļi - FunFaceTV!141

743 26

Pēdējā gada laikā šajā portālā parādījusies aktuāla problēma - FunFaceTV.

.. Jeb citiem vārdiem sakot - itkā pieauguši vīrieši, kuri uzvedas, kā 13 gadīgi puikas. Par viņiem šodien arī vēlos parunāt.

Vai esat pamanījuši, ka FunFaceTV raksti ir vieni no visnīstākajiem šeit? Cilvēki, kuri bieži uzklikšķina uz šo divu ''vīriešu'' rakstiem šajā portālā, labi zina, par ko ir runa. FunFaceTV ( turpmāk kontekstā - FFTV ) to tikai vien dara, kā nosoda, heito un mētājas ar necenzētiem vārdiem un aizvainojumiem. Šie divi vīri nespēj pieņemt pat ne vimazāko kritiku, neviens šī portāla aktīvs lietotājs viņus nespēj izprast un rast loģiku viņu videoklipos vai komentāros.

Ņemsim mazu piemēru - Tu, pēc darba noguris vēlies ienākt Spokos un izlasīt kādu izglītojošu; smieklīgu vai vienkārši labu rakstu. Tu uzduries uz virsraksta - '' Kā es nopelnīju savus 50,000 eiro '', un sāc jau berzēt rokas no domas vien, ka raksts būs tiešām foršs! Atver rakstu un te - ieraugi video - atver video - ieraugi divus pamuļķus, kuri nepiepilda Tavas cerības par 50,000 - nospļaujies - aizver video, un nosolies pēc darba Spokus vairs neapmeklēt, lai nesabojātu garastāvokli vēl vairāk..

Runājot tieši par FFTV, vai ir normāli kritikai atbildēt ar kritiku un vēl plusā pakretinēt cilvēkus ar savu uzvedību? Šie džeki, it īpaši bosiks Norberts ir pelnījuši tikt izbanoti no Spokiem vairāku sekojošu iemeslu dēļ:

1. Viņi piesārņo Spokiem.lv vidi un gaisotni ar saviem rakstiem, kuros visbiežāk tiek nomelnota Latvijas tauta, bet vēl biežāk paši Spoki, nemaz neminot to, kā viņi pirms dažiem mēnešiem publiski pazemoja mazu zēnu, publiski izņirgāja. Te man rodas jautājums FFTV - vai paši 13 gados bijāk labāki? Vai citu cilvēku pazomošana Jūsos rada kādu baudu, atvieglojumu, ka esat kādam nodarījuši sliktu? Laikam gan.

2. Komentāri šai portālā. Viņi ir kļuvuši tik ļoti nožēlojami, ka, izveidojot viltus profilu, vai, rakstot savu komentāru zem ''anonīms'', šiem liekas, ka FFTV kādam liksies forši, jo redz, šos taču aizstāv.. emotion Lai gan vienīgie, kas viņus aizstāv ir viņi paši, turklāt - anonīmi. emotion Turklāt šie stulbie izteicieni - nu, no kuras psihenes viņi ir izlaisti? Un kāds bija iemesls? - '' raudekļi, tirpekļi, ''mēs filmējam, lai tādiem pajoļiem, kā Tu būtu ko heitot'', ''aizej paraudi, caurum'', ''zirņsūcbambālis emotion , pautmutes, '''Tavs mirušais opaps'' , un tā varētu turpināt mūžīgi. Tas, ko viņi dara, ne tikai uzdod pa nerviem pārējiem Spoku lietotājiem, bet arī pierāda to, cik zems līmenis viņiem ir.

3. Turpinot iepriekšējo punktu, FFTV mīt neredzēts ļaunums. Vien uzspied uz kādu no viņi video, katrā no tiem tiek lietoti debīlisma kalngala izteicieni, katrā no tiem viņi kādu pazemo + KAS TĀ VISPĀR PAR INTONĀCIJU, KĀDĀ VIŅI RUNĀ??? Šie puikas ( vīrieši? haha! ) neko citu nemāk, kā vien kādam likt justies, kā niecībai. Nu, vismaz viņiem pašiem liekas, ka viņi liek kādam tā justies. Nedomāju, ka kādu var aizskart nicinošs vārds no Latvijā ienīstākajiem jūtuberiem.. emotion

'' Mēs vēlamies motivēt jauniešus'' Interesanti - KĀ UN AR KO? emotion

743 26 141 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://es
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 141

0/2000

Labs raksts. Nav tikai vienkārša heitošana, bet pamatots viedoklis.

77 3 atbildēt

Neesmu noskatījies ne vienu viņu video un netaisos to darīt. Piekrītu tev, iesaku izbanot. +8cepumi no manis Tev

57 2 atbildēt

Godīgi sakot, par FFTV viss jau sen ir pateikts.  Atliek vien gaidīt zāles pret stulbumu.

32 0 atbildēt

Ne visiem tajā podā,,ko sauc par galvu ir kautkas iekšā

33 2 atbildēt

Uzreiz saku, ka man ir paralēli visa tā fftv darbība: tie ir video bērniem un tas ir galvenais ko vajag saprast. Es pozitīvi skatos uz youtube, bet lai cik censtos, tie fftv video nav interesanti kgan arī man patīk muļķoties un neesmu nekāds nopietnais, bet tur ir bērnudārzs ar "kantainu" runu (tā es saucu to stilu kā runā viens no viņiem). 

Atceraties tikai to, ka šī ir viņu kanāla tiešā reklāma un nekas cits. Nav tādas lietas kā slikta reklāma. Publika viņiem ir 13gadīga - attiecīgi arī uzvedās. 

Bet šeit ir nogalināti divi zaķi: Bezmaksas reklāma viņiem un pašam sev piesaistīta uzmanība, jo kā es sapratu (esmu šeit nesen) funfacetv virsrakstā noteikti garantē skatījumus (it īpaši ja raksts ir negatīvs attiecībā pret fftv).

Redzu tikai divus šos iemeslus šim rakstam. Ja tiešām nevari ciest fftv tad vnk cepumu ievākšana uz populāra nosaukuma (šajā gadijumā fftv) 

Piaugušam cilvēkam veidot aprakstu par tādu bērnudārzu ir tas pats kas apsmiet pirmklasnieku, kurš raksta ar ar daudz kļūdām tekstā. Vairāk vai mazāk normālam (ne dumam) cilvēkam jau viss šitas ir tāpat skaidrs. Ja cilvēks skatās fftv un šis raksts viņu pārliecina, ka to nevajag darīt ( emotion ) tad tas cilvēks pats par sevīm tāds ir un rītdien palasot kādu citu viedokli/āģitāciju pārleks uz to.

Turklāt, kā jau teicu: ja šeit vismaz būtu pat "netīrā" veļa vai kaut kāds cits materiāls nevis vnk pastāstīt par to kas jau skaidrs ...

Es nekādus mīnusus nelieku un manī nav negatīvisma pret autoru un viss ok vispār emotion Ceru, ka mana doma ir saprotama

29 0 atbildēt
Agrāk man pret viņiem bija visai neitrāla attieksme, īpaši nepievērsu uzmanību tām stulbībām un izgājieniem, bet visu attieksmi sabojāja tas video par to 13-gadīgo puisēnu. Goda vārds, gribējās viņiem iekraut par zēna pazemošanu. Jāpiekrīt, ka tā viņu nīšana ir pamatota.
26 1 atbildēt

mazs jautājums- kāpēc lielākā daļa no tiem cilvēkiem kas aizstāv funfacetv ir anonīmi?  emotion  

16 0 atbildēt
Es nesaprotu kāda x pēc viņi vēl nav izbanoti, admini, tas ir joks? Man liekas ar viņu valodiņu savu video komentāros pilnībā pietiek, lai liegtu tiem deģenerātiem lielāko viņu skatījumu ienesumu vietu.
12 0 atbildēt
Kas es Tev par vecīti? Pirmkārt, esmu sieviete. Dažus video paskatījos, pat pēc pirmās pusminūtes rodas vēlme pārtraukt skatīšanos. Un viņu komentāri Spokos - palasi tos. emotion
12 0 atbildēt

а че я тут потерял ?

12 0 atbildēt

Nez kāpēc neesmu redzējis nevienu pašu FFTV atbalstītāju, kuram profilā kaut vai vecums būtu minēts nemaz nerunājot par vārdu un uzvārdu, kas jums kauns pašiem no sevis, ka atbalstat viņus?  emotion 

11 0 atbildēt

Piedodiet visi. Mēs esam sīki stulbi pajoliņi.

10 0 atbildēt

Viņi ir parādījusi jebkādu imunitāti pret kritiku un saprātu... Bet par laimi citā rakstā varējām izlasīt, ka zināniekiem ir izdevies izaudzēt smadzenes laboratorijas apstākļos. Viņiem ir cerība

10 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu šim rakstam. Šie eksemplāri visu uztver pārāk nopietni. Saņēmu no viņiem draudu vēstuli par dažiem komentāriem spokos..

Neesmu komentējis viņu rakstus kopš janvāra, un arī netaisos atsākt. Pašsaprotami, ka šie liek iekšā tikai pilnīgāko murgu.

9 0 atbildēt

Ja jau visi met pagalis krāsnī, piemetīšu arī es. Mans subjektīvais viedoklis.

Ir spoki, kuri raud/heito par šiem čaļiem, jo tas ir mainstream, jo redz lielāki zēni to dara. Tiri balstoties uz to kā lohs, tāpēc ka lohs. Novēlu mirt, pakrist un citi idiōtismi. etc. Jup, tas ir jobnuta. Saki ko gribi.

BET.

Ir auditorija, kuri spēj analizēt iegūto informāciju. Un izsaka viedokli, tiešām, VIEDOKLI par šo indivīdu veikto darbu. Izteiktais viedoklis, 90% gadījumā tiek apslāpēts ar to ka - Bļ*, nu kas tev liek skatīties, Viņi ir sasnieguši dzīvē vairāk, viņiem ir pie dirsas viss, viņi nodarbojas ar to kas patīk. etc.

Saliekam pa plauktiem.

Nepatīk neskaties. Kas liek Tev skatīties? Psiholōģija. Zēni ir iemācījušies un ieguvuši fīču no krievu auditorijas, aļā - Tu nespēsi noticēt savām acīm, Tu nekad neticēs, Kā var nopelnīt tūkstošus neko nedarot un citi mēsli, ko pamazam piekopj arī citi spoki, malači. BET. Puikas arī rēķinas ar to, ka dabūs hu*ņu savos komentāros un mīnusus par savu "ģeneālo gājienu" ar virsrakstu un ieguldīto darbu.

Ok. Video kvalitāte un skaņa, varbūt montāža dažreiz ir augstākā līmenī nekā citiem, taču šo potenciālu viņi realizē pamatskolas auditorijai, attiecīgi no gudrākiem cilvēkiem, viņi saņem negatīvus komentārus un mīnusus.

Tālāk mīļakas atbildes TOPs ir - Viņi ir sasnieguši dzīvē vairāk nekā Tu. 

Ģeneāla atbilde, 70% no spokiem, ānuss deg vairāk neka vajag. Teorētiski Effekts panākts, 13.gadīgais puika ir aizstāvējis savus elkus. Beat that you lil' byach. Cik tur tie tūkstoši ar pamatskolniekiem auditorijā, tas ir rādītājs dzīves sasniegtājam mērķim?

Un noslēdzot topu. - Viņi dara to kas viņiem patīk.

Šī ir viena no perfektākam atbildēm. Dibens kūp dažiem vēl vairāk. Varbūt arī viņi dara to, kas viņiem patīk, Bet zīdainīm arī patīk dirst pampēros, taču tas nenozīmē, ka tas ir lietderīgi.

Savu melno slavu viņi ir nopelnījuši, paši vainīgi. Ja iemācītos realizēt savu potenciālu un pastudētu humora teoriju, varbūt arī tiktu ārā no dziļas dirsas. Bet pagaidām, ir jāsamierinās ka adekvāti cilvēki un arī mazgadīgi viņus heitos. Tā teikt ir par ko. 

Peace. I'm out. emotion 

9 0 atbildēt

Dibināšu tādu partiju ''Nost ar FFTV'' 

8 1 atbildēt

Ja kādam pietiktu apņēmības, tad mierīgi varētu viņus no spokiem izbanot un būtu miers. Pietiekami daudz materiāla sanāk no viņu komentāriem tepat spokos, vēl dzirdēju, ka esot pat bijušas draudu vēstules spokos. To arī visu vajadzētu varēt noskaidrot.

2.3. Lietotājs apņemas nepublicēt reklāmu (Izmantojot spoki.tvnet.lv ir aizliegts nosūtīt ķēdes vēstules un reklāmas, kā arī komentāros, rakstos, čatā vai savā profilā reklamēt uzņēmumus, produktus, pakalpojumus, sociālo portālu linkus u.tml.), spamu un naidīgu saturu, kā arī ievērot Latvijas likumus, kas regulē bērnu tiesības, pornogrāfijas izplatīšanu, autortiesības, personas goda un cieņas aizskaršanu, fizisko personu datu aizsardzību un citus normatīvos aktus.

Un, ja kādam pietiktu apņēmības, tad arī youtube ir savi noteikumi, kurus viņi domājams arī ir pārkāpuši ne reizi vien. Bet nu, šādi turpinot ienaidniekus viegli atrast, jēga riskēt ar saviem 25k abonomentu, lai troļļotos te spokos ar saviem video? Nedomāju vis.

7 0 atbildēt
Runā, ko gribi. FunFaceTV ir un paliks ienīsti. emotion
7 0 atbildēt
Atvainojos visiem par pēkšņo raksta kvalitātes maiņu - kļūda tiks izlabota pavisam drīz.
7 0 atbildēt
Ziniet vot lieta ,ko es nesaprotu , ir + - skaitšana , ja parastie mirstigie dod plusu , tas ir +2 , ja minuss ,tad -1 ,viñim jau pēc šadas statistikAs ,bezmazvai visi video ir mīnusos , tad kamdēl turpinat likt video ,ja tu pats pēc logiskas domāšanas redzi , ka bezmazvai 90% tie nepatīk , tad vai nu uzlabo vai aizej no ši biznesa jeb spokiem ,youtube jau var likt ,tikai ne te - jo tas bezmazvai tiek uzskatíts par spamu.
7 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »