local-stats-pixel fb-conv-api

Populārākās tūristu krāpšanas shēmas20

351 0

Kādas tik viltības izgudro krāpnieki, ļaundari, blēži, un visi pārējie tumšie spēki, lai tiktu pie tūristu naudas! Turklāt dažādās valstīs tiek izstrādātas savas noziedzīgas shēmas. Ja esat brīdināts, tātad esat bruņots: lai nekļūtu par kārtējā blēža upuri, jums iepriekš jāzina, kas jūs var sagaidīt...

351 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Lohotrons darbojas visā pasaulē  emotion  reiz bračkam Ēģiptē kādā ieskrietuvē astoņas reizes pēc kārtas apmaksas karti noskanēja sakot ka nevar nolasīt, pārbraucot mājās atklājās ka labi bija paēdis, astoņi sotaki noskaitīti par uzkodām, kaut gan padārgi, bet  mācība sanāca  emotion

24 0 atbildēt

Biju šrilankā,tur piecītis viņiem nekas nav.pa to var tur nopirkt kādas 3 čipsu pakas,un viss.Viens čalis mums tur rādīja mākslīgu tarantulu,un pa to prasīja naudu :D

14 0 atbildēt

Aizmirsāt latviju pieminēt - Brāl iedo 2 lat emotion

9 0 atbildēt

Barselonā (ja pareizi atceros) vienaudžiem tūristu apmeklētā vietā pārdeva "zelta ķēdīti" par salīdzinoši lētu summu. Vēl ar nazīti skrāpēja, rādot, ka īsts zelts. Protams, zelts izrādījās "īsts".

Tālāk Gibraltārā cēlāmies kaut kur ar prāmi. Tur arī klasesbiedri nopirka "zāli" uzpīpēšanai. Tikpat īsta kā zelts. 

Shēma vienkārša - katru dienu nāk un iet tūkstoši tūristu - neliela daļa uzķersies, jau būs ienākumi ;)

-- 

 ģeogrāfijas skolotāja stāstīja - Itālijā/Spānijā īpaši jāuzmanās no visādiem krāpniekiem, tur pērc tirgū radio - pārdevējs skaita naudu, palīgs tikmēr iesaiņo kasti. Tūristi iet prom - pamana, ka kastē ķieģelis ielikts, bet radio nav.

Tēvam Ēģiptē arī līdzīgi - pērk preci, iesaiņo to, iet prom - izdomā pārbaudīt. Un jā - pavisam cits kaut kas ievietots, ne noskatītā un samaksātā prece. Aizejot atpakaļ un pasakot, ka šitā neder, vajag otru - tā dabūja. Starp citu, Ēģiptē ir gan daudz tūristu, gan tur savulaik krievi palīdzējuši saimniekot (apūdeņošanu laikam ierīkot vai ko tml). Bet tiešām palīdzējuši, nevis kā Latvijā par nelūgtiem ciemiņiem uzmetoties. Tāpēc Ēģiptē vēl vecie prot krievu valodu, bet jaunie pielāgojušies krievu tūristu milzīgajiem bariem.

Itālijā tur arī redzēju pa gabalu priekšā - iet cilvēks pa kāpnēm lejā, viņam aiz muguras viens pieskrējis un jau rakņājas pa mugursomu.

Un Barselonā, mūsu autobusam apstājoties un parkā nakšņojot, kāds manu superīgo sporta somu aizvilka :( Ar foršām botām iekšā. Nekā vairāk tur nebija, bet vienalga nepatīkami - soma droši vien vēl šobaltdien kādam kalpo, tik laba bija.

9 0 atbildēt

Ventspils autenē pienāk čigāns - ''Brāl iedo 50saņus, biļetei pietrūkst'', saku -''ejam uz kasi nopirkšu'' , nē tad viņš pārdomā ka vairs nevajag vēl esot šādas tādas darīšanasemotion

8 0 atbildēt
Labs raksts. Noderēs katram ceļotājam! :)
7 0 atbildēt

Man bija piedziivojums ka pie mums pienaca vairakas sievietes. cigaanietes un prasija ziedojumu kaut kādam tur fondam un kad izvelc maku un grasies iedod kaut ko vinas izrauj maku no rokam un censas aizmukt 

par laimi mēs viņas sakeeraam un atneemaam maku

3 1 atbildēt

Čigāni Londonā - prasa ziedojumu bērnu fondam, bet ir īstākie krāpnieki!

Un jāuzmanās no visādiem "bezmaksas" pakalpojumi sniedzējiem! Vai arī pasaka, ka par fočēšanos 5 Ls, bet tas nav par bildi, bet par katru cilvēku!

Vienmēr jāuzmanās, kāpjot iekšā transportlīdzeklī - viegli no aizmugures tevi aptīrīt!

2 0 atbildēt

Visi vienmēr grib uzvārīties uz ārzemniekiem. Tā vienmēr ir bijis un tā vienmēr būs 

2 0 atbildēt
Nu stāsts vairāk par Ēģipti! Pirmkārt iesaku runāt angliski valodā! Jo parasti ( un ir pierādīts) ka no.krievu valodā runājošajiem izkāš vairāk naudu! Un ja jautā no.kurienes esi tad saki no piemēram zviedrijas vai somijas! Tā dažreiz ātrāk atkratās! Kā arī līdzīgi bija ar taksi nevis kamieli! Bija runāts par 5$ ka aizvedīs no 1 punkta uz otru punktu! Kad esam galā tad šis aizsledz durvis mašīnai un saka ka 10$ ir pelnījis! Pasēdējām kādas 15 minūtes un tad mēs izdomājām! Paņemam piecīti un tākā plēšam uz pusēm! Un saka ja negrib 5 tad dabūs pusi i vsjo! Nu vēl padinģējāmies un tad piekrita... Vēl bija tas ka staigājot pa.ielām iesaku VISU salikt mugursomā un turēt to uzliktu uz vēdera nevis kā ierasts uz muguras! Un es tā neizdariju... Un gandrīz paliku bez telefona jo kurā tgd.es raxtu šo komentu! Viss notika tā - atnāk kāds cilvēks ar papirosiem rokā un ar otru sāk pa kabatu grabstities! Es par laimi sajutu! Iesitu viņam pa " saulīti" un pēc tam pa riekstiem, tā šis palika gulēdams! Cerams ka būs mācība! Nu protams šādi visur var kko nozagt! Tā kā esiet uzmanīgi ceļotāji!;)
2 0 atbildēt
Ja jau paši mēs sevi varam apkrapt, ārzemniekam tas ir nieks
1 0 atbildēt

Kaut kad skatījos vienu raidījumu un tur čalis bija aizbraucis uz Riodežaneiro speciāli krāpniekus un zagļus meklēt un atklāt viņu metodes un tur bija tā ka čalis brauca ar taksi un beigās kad vajadzēja samaksāt čalis iedeva laikam 50 un tas taksists ātri apmaina banknotes un saka ka pa maz iedots un tā tūristi uzķeres, jo paši nepiefiksē ko iedod un rezultātā iedod viņam vēl stipri pa virsu. Takā ja kaut kur braucat tad skataties cik dodat taksistam.

1 0 atbildēt

Laikam uz Vjetnamu būs jāaizbrauc... emotion

0 0 atbildēt