local-stats-pixel fb-conv-api

«Perfektais selfijs»: Kā pusaudzes pārveido savas fotogrāfijas6

86 1

Profesionāls fotogrāfs uzņēma 14 meiteņu portretus, kurus pēc tam pārveidoja un uzlaboja katra meitene pati, lai tas būtu sociālo tīklu vērts.

Rankins, viens no labākajiem modes fotogrāfiem pasaulē, uzskata, ka cilvēkiem būtu jāsāk runāt un pievērst uzmanību tam, cik ļoti tiek pārveidotas un uzlabotas fotogrāfijas ar dažādu aplikāciju palīdzību, pirms tās nonāk sociālo tīklu profilos. Tāpat kā savulaik tika runāts par fotošopa izmantošanu uz dažādu modes žurnālu vākiem.

Pēdējo gadu laikā Rankins ir sekojis līdzi aktualitātēm mūsdienu influenceru lokā, lai pats pārbaudītu to, cik viegli un ātri var pārveidot savu fotogrāfiju. Tas viņu iedvesmoja izveidot jaunu projektu ar nosaukumu «Selfie Harm».

Fotogrāfs uzaicināja 14 meitenes vecumā no 13 līdz 19 gadiem. Viņš uzņēma meiteņu portretus un ļāva pašām meitenēm uzlabot savas bildes, izmantojot «B612» aplikāciju, kamēr uzskatīja, ka tās drīkst publicēt sociālajos tīklos. Rezultātā viņš ieguva divus attēlus - oriģinālu un pašu meiteņu pārveidoto. Abus saliekot kopā, var redzēt, cik ļoti tie atšķiras.

Apskati Rankina fotogrāfijas:

86 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Tas moments gad pirms izskatāl labāk par pēc!  emotion   emotion 

11 5 atbildēt

Un mani tas neinteresē.

5 0 atbildēt
Ierēcu par pēdējo rindiņu... Biedējoši 🤣
1 0 atbildēt

Kuru tas biedē?????????????

1 0 atbildēt

Visi tiecas pēc viena etalona - mazs deguntiņš, pilnīgas lūpas...

1 0 atbildēt

Pieaugušajiem domātā plikumu satura radīšanai visas derēs...

0 0 atbildēt