local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaule ir šokā!434

3360 39

Meitene no Vankūveras apkaimes Amanda Todd, kura izmantoja youtube, lai padalītos ar savu sirdi plosošo stāstu par to, kā viņa tiek pazemota interneta vidē un sista skolā, izdarījusi pašnāvību! Amanda atrada mirušu trešdienas naktī, tikai mēnesi pirms savas 16. Dzimšanas dienas.

P.s. Nesaprotu kā var tā izrīkoties ar cilvēku, kas notiek ar mūsu jaunatni?!

Ja jūs saprotat angliski, nelasiet manus tekstus, noskatieties labāk pievienoto video, jo foto ir tikai īss kopsavilkums!

Raksts izveidots 12.10.2012.

3360 39 434 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 434

0/2000

Psaule ir vienkārši debīla un aizgājusi sen jau pa dirsu...(nu es par tiem pazemotājiem). Bet vispār... Visa pasaule ir tik tālu degradējusies, ka pusei no pasaules iedzīvotājiem vairs negribās dzīvot. Un mani vēl sauc par debīlu, kad es saku, ka priecāšos, ja šogad būs pasaules gals ( saprotu, ka nebūs, bet gribētu tāpat). Varbūt, kad cilvēce sāksies no jauna mēs mācīsimies no savām kļūdām.. varbūt.

2 0 atbildēt

Tas ir tik nežēlīgi drausmīgi kā pret viņu uzturējās skolasbiedri.Ļoti skumji ,ka dzīvi beidza šādi.Vismaz lai tagad cilvēki aizdomas ,ko ar savu rīcību nodara.

2 0 atbildēt

Tas jau pārkāpj visas etiskās robežas . Tiko lasiju rakstu par nāves izspildi ķinā. Es ceru tie cilvēki kas viņu ir aizskāruši tiks sodīti ar nāvi. Tādiem cilvēkiem nav vietas uz šīs pasaules.

2 0 atbildēt

Jūs visi kas saka ka pati vainīga debīli esat? Puse no mums ir stipri lielākas ķļūdas izdarījuši, tāpēc jau nav cilvēks jānosoda. REST IN PEACE :(

2 0 atbildēt

Tik daudz nožēlojamu cilvēku pat šeit. 

2 0 atbildēt

Amanda ir kļuvusi par simbolu.Kādēļ visi tik ļoti ir šokēti un aizņemti tieši ar viņas stāstu?Ir vēl tūkstošiem bērnu/pusaudžu, kuri ir veikuši pašnāvību, bet kādēļ tieši Amandas nāve ir TIK ļoti ievērības cienīga?Un kādēļ jūs visus uztrauc šie cilvēki tikai tad, kad viņi jau ir miruši?Un, vispār, jūs visi esiet pretīgi.Izsakat savu žēlumu un visas parējās lietas cilvēkiem tikai tad, kad to vairs nav.Tiem jūsu žēlums vai simpātijas vairs nav vajadzīgas.I could go on and on.

2 0 atbildēt

nu, kļūdījās meitene. mēs visi kļūdamies. bet lai tas viss aizietu TIK tālu.. tur ir jābūt vienkārši DEBĪLIEM cilvēkiem.. nostādīt viņus šīs meitenes vietā, saprastu, kas ir pazemojums un kā vispār viņa jūtās tajā brīdī.. Slimi, slimi..

2 0 atbildēt

noskatieties filmu-the class. ļoti līdzīga situācija par klasesbiedru atiecībām.par  fizisku un garīgu vardarbību. filma veidota pēc patiesiem notikumiem:)

2 0 atbildēt

 1 foto un reakcija ar šādu iznākumu, tie, kas teiks, ka viņa pati vainīga. kas tur liels ir bilde ar krūtīm.

1) ar fotohshop un gan jau vēl citām programmām var tādas bildes samontēt, ka pat vecāki šaubīsies.

2) stāsts aiz bildes? cik svarīgi var būt patiesība tādam, kas vajā 15 gadīgu tīni? nedaudz antipātijas un izdoma var sākties. pasniedzot attiecīgā gaismā pat nevainīga bildi var uztaisīt par piedauzīgu orģiju izvilkumu.

3) viltus profils. tajā var "dzīvot un veidot" sveša dzīvi pēc saviem ieskatiem, pasniegt kā iegribas. pāris e-pasti vai komentāri "viņas" vārdā un i-neta dzīve ir neatkarīga no meitenes. vēl jo vairāk, ja palikusi 1.

nožēlojami ir reakcija uz pašnāvību. pēkšņi visiem žēl saradies. pirms tam viņa taču balinātāju dzēra, grieza. tad pasmējās. 

abas puses vainīgas? kā viņa ir vainīga pie tā, ka vajāja? vai 1 foto var nodarīt tādu postu vai cilvēks, kas ar šo foto tālāk izrīkojas? pasaule ir DEBĪLA. 

3 1 atbildēt

Nabaga meitene :(

3 1 atbildēt

samērā nesen te pat Spokos raksts bija, ka šis video ir feiks - reklāma, lai jaunieši padomātu kā viens pret otru izturas. stāsts ir izdomāts, meitene - aktrise

4 2 atbildēt

Ok, viņš visiem parādīs krūtis! Ja nav redzama seja,vai kādas īpašas pazīmes uz krūtīm(tetovējumi), pierādi ka tās ir manas krūtis, neviss kādas citas? Pietam web kamerām kvalitāte ir tik sūdīga, ka es knapi savu seju atpazītu, kur nu vēl vai ir fočētas manas vai kādas citas krūtis. Bet nu protams, cilvēki ir savādāki. Man piemēram būtu vienalga, ja manu krūšu bilde uzpeldētu internetā. Pierādi ka tās ir MANAS krūtis

2 0 atbildēt

Ak Dievs! emotion

Kādam losim ir jābut,lai barā uzkluptu skaistai meitenei,pazemotu viņu,pamestu turpat,un vēl youtube ieliktu video,kur viņu sit! emotion

2 0 atbildēt

krutis nav nekas iipašs.... bet mes arii nezinam visu pilniibaa ka tas bija, tapec gruti spriest, jo taa pat 50 cilveki nereagee uz meiteni kura kkad ir raadijusi pupus....tapec ir gruti spriest, kas patiesiba notika.

3 1 atbildēt

Viņa nevarēja izdzēsties no facebook , kas pamatā te ir aprakstīts? Vai tāpēc "jaizdzēšās" no dzīves ?

2 0 atbildēt

p.s noskatoties ierakstu man palika tik ļoti viņas tik ļoti viņas žēl kas ar civekiem notiek drausmas!!! deļ kā tāda nicināt cilvēku tas ir normāli nez vai... gribētos zinat ko domā viņas bijušie draugi tgd  un kā viņi jūtas jo pie tā ir vainiigi  tā teikt līdzdalībnieki un tas cilvēks kas publicēja to bildi viņu visp vajadzeeetu iebāst cietumā!!!

2 0 atbildēt

Pretekļi, kretīni, ko lai saka... Bet pasaule pilna tādu. Žēl, ka meitene neizturēja... Vajadzēja mēģināt atrast citus veidus, kā cīnīties. No paša sākuma tikt ar to kretīnu galā. Vēl bez skolu maiņas varēja nomainīt vārdu, uzvārdu, izdzēsties no facebook. Bilde bija kļūda, bet cik daudzas tādu bilžu netaisa... Tikai nez kāpēc, viņām tādu problēmu nav. Lai vai kā, meitenes, rūpīgi pārdomājiet, ko rādīt citiem, un ko ne, pareizāk - kam rādīt un kam ne. Šis bija vēlviens pierādījums tam, ka pat cūka vai kaķis ir humānāka radība, kā cilvēks pats.

Pašnāvība ir padošanās ienaidniekam. Vajadzēja viņai dzīvot, par spīti norējējiem. Sākumā ietu smagi, vēlāk situācija mainītos.

2 0 atbildēt

cik stulbiem un bērnišķīgiem cilvēkiem jābūt, lai par vienu 'pupu bildi' visu laiku to meiteni tā pazemotu, čakarētu, etc. tas nav normāli. 

no otras puses, jā, meitene pati arī pieļāva vairākas kļūdas, bet tomēr, tas nav attaisnojums citiem tik šausmīgi pazemot cilvēku. un tajā pašā laikā - kur bija vecāki, skolotāji, psihologi? ar mīlestību un atbalstu viņu varētu izglābt.. lai gan, tas jau atkal atkarīgs no paša cilvēka, situācijas nopietnības, etc.

galu galā, stāsts tiešām skumjš, un tomēr - no šī stāsta var daudz ko mācīties. jācer, ka tagad viņai tur augšā klājas daudz labāk!

3 1 atbildēt

Par daudz lai izteiktu vardos ..

2 0 atbildēt

izmet datoru un ej dzīvo mežā

2 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »