local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaule ir šokā!434

3360 39

Meitene no Vankūveras apkaimes Amanda Todd, kura izmantoja youtube, lai padalītos ar savu sirdi plosošo stāstu par to, kā viņa tiek pazemota interneta vidē un sista skolā, izdarījusi pašnāvību! Amanda atrada mirušu trešdienas naktī, tikai mēnesi pirms savas 16. Dzimšanas dienas.

P.s. Nesaprotu kā var tā izrīkoties ar cilvēku, kas notiek ar mūsu jaunatni?!

Ja jūs saprotat angliski, nelasiet manus tekstus, noskatieties labāk pievienoto video, jo foto ir tikai īss kopsavilkums!

Raksts izveidots 12.10.2012.

3360 39 434 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 434

0/2000

Tiem kas saka-nav ko pupus rādīt svešiniekiem,nebūtu problēmu..

Nez kāpēc čikas,kas aiziet uz bāru,papleš kājas pirmajam pretīmnācējam,tās ir foršās čikas,jo neviens vienkārši nestāv ar sveci klāt un nefočē,bet tās,kuras 7.klasē (!!!) kompleksu dēļ uzticās svešiniekam un ļauj nofotogrāfēt savas krūtis,jo ir beidzot atradies kāds,kurš saka,ka viņa ir perfekta,tad nu šī ir mauka un nezin kas,un viņa ir pelnījusi nomirt.

Think about it.

10 2 atbildēt

Šito nesaprotu, kāda tur citiem daļa, mans krāns kam gribu tam rādu. Viņas vietā es uztaisītu vēl vienu foto par prieku visiem, nevis pardzīvotu un taisītu pašnavību. Stulbie mazgadigie. emotion

8 1 atbildēt

atrast visus kas viņai nodarīja pāri un un tā pēc pilnas programmas parādīt kas ir īsta nežēlība.

7 0 atbildēt

psc, pilns nets ar kkādām m**kām, kuras to vien dara, kā izrāda visu, kas viņām ir, pilnīgi noteikti viņām netiek šāda uzmanība, tad nu nolēma `noēst` vienu, kura krūtis parādīja ... wtf vnk.

nesaprotu, kā tiem cilvēkiem nevarēja ienākt prātā, ka viņai mož ir arī grūti, ka viņai pašai jau pietiek ar to apziņu, ka ir izdarījusi kko tik kļūmīgu, ar ko nelepojas, jo tiešām nav nekāda m**ka, un tā vietā, lai pateiktu, ka `mēs tevi pieņemam tādu, kāda esi un ka tas viss drīz pāries`, ņem un vienkārši norok. Var jau teikt, ka īstais pamatskolas vecums, bet visam ir robežas. Visvairāk mani pārsteidz tas, ka viņa ir pārvākusies no vienas vietas uz citu vaiākas reizes un visur ir bijis viens un tas pats scenārijs, un neviens pat necenšas līdzi just viņai. Tāds daunisms! -.- un tam čalim, kurš to visu iesāka, vnk vajadzētu olas atraut. 

7 0 atbildēt

cilvēki kuri pazemo citu ir vārguļi. Viņi pazemo citus lai justos varenāki un pašiem nedraudētu šīs briesmas. Personas kuras pazemo citus baidas paši būt oazemoti, viņi jau neaizdomajas tālāk.  Cilvēki ir sautīgas būtnes.

Nu un ka parādīja..nekā sslikta tur nesaskatu. Tad jau porno zvaignezes ar vajadzētu pazemot un sist, bet ne pie tiem viņi tik apmierina sevi. (gan sievietes, gan vīrieši). Morāli slimie cilvēki. Lasiju komentāros, ka vina to bija pelnijusi. To kas to raxtija pasu vajadzetu pazemot tā ka āk raudāt. Un pēc tam pasist. Redzētu kā tad justos.

8 1 atbildēt

Lasot dažus komentārus es esmu pilnīgi šokā!! Brīžiem tāda sajūta,ka citi ir tik perfekti ,ka nau ko teikt emotion  Man tik ļoti žēl viņas pilnīgi līdz asarām...   mēs visi daram kļūdas tpc nosākuma kad gribi komentēt padoma ko tieši un atceries savas kļūdas..

7 0 atbildēt

viņai nevajadzēj rādīt krūtis ......bet tā ar viņu rīkoties ir vēl sliktāk tie cilvēli ir pelnījuši šādu pašu pazemojumuemotion

6 0 atbildēt

1. "Kādu dienu kāds palūdza atļauju nofotogrāfēt viņas krūtis... Viņa piekrita. "

Ar to viss izteikts. 

Domājiet ar galvu!!! Dzīve ir dzīve, nevis kaut kādi sūda sociālie tīkli, kas patiesībā ir nekas. Tukšs gaiss. Bet acīmredzot šis tukšums pievelk galvā esošo tukšumu.

7 1 atbildēt

nē viņa bija tik skaista jaun ja butu zinājusi butu palidejusi kaut vai jutūbe kāpēc neuztvarat nopietni:visi cilvēkiir tik stulbi jā 15 gados apsmej iekauj man arī tābija bet es mēģināju atrast kas palidzēses biju bezcerības bet tad es dabūju savu kaķuku kuru joprojām mīlu no visas sirds man asaras nāk par visiem šiem apbižojumiem man sirds lūst jo viņa sev drija pāri un domaja ka labāk būs janomirs bet tā nav nekad nedrīkst padoties NEKAD

6 0 atbildēt
Nabaga meitene emotion
6 0 atbildēt

Abas puses debīlas!

6 1 atbildēt

Bet kāpēc viņa šo palīgā saucienu lika internetā, nevis reāli vērsās pie vecākiem, vai psihologa, kuru, kā pati saka, apmeklēja? Starp citu, internetā ir arī palīdzības lapas, diskusijas no vardarbības cietušajiem... to visu vajadzēja izmantot lietderīgāk.

Žēl, protams, šīs meitenes, un nosodu tos jauniešus, kas līdz šādam solim viņu pamudināja. Bet, piedodiet atvainojiet, par rīcību izšķīrās viņa pati. Arī man skolas laikā bija smags posms, kad tiku apsmieta, puiši darīja visādas preteklības, un romantizēju domu par pašnāvību - kā tas visiem parādīs, un tad viņi sapratīs. Bet reālā zaudētāja tomēr ir viņa pati un viņas ģimene, cilvēki, kam viņa noteikti bija tuva... Pašnāvība tomēr nav ideja, tāpēc, lai cik skarbi tas neskanētu, - survival of the fittest. Ir daudz lielāki sū*i, no kuriem bērni, vienaudži izķepurojušies, jo GRIB dzīvot un neļauj mūdžiem to ietekmēt...

5 0 atbildēt

Vispār ļoti dīvains stāsts... pārāk neticams. Tur noteikti ir vēl citas lietas apakšā, kuras viņa noklusē. Nevar būt, ka tik daudz jaunās vietās viss aiziet galīgi dirsā. Gan jau pati kaut ko arī grēkoja, un ne tikai ar to krūšu bildi. Kaut kā man tas viss nelīmējas kopā.

6 1 atbildēt

Man personigi būtu pilnīgi pofig vai mana klasesbiedrese ir kādam sūtījusi krūtis,vai arī nē.Turpinātu draudzēties.Jo būtībā,viņa sūtīja to bildi tikai vienam cilvēkam,nevis visiem.Vnk bija kaut kāds mērglis kurš to izmantoja savādāk.Ir daudz meiteņu,kas saviem BF sūta pikantas bildes.No šāda viedokļa es spriežu,ka Latvijā jaunatne nav tik traka,kā visur citur.

4 0 atbildēt

Nekas jauns un "Sokejoss" nav noticis. Tas notiek ikdiena ar desmitiem tukstosu pusaudzu, bet viens stasts vienmer ir tas kas visu uzmanibu piesaista. Reali nebutu liela mediju uzmanibu neviens arpus gimenes un draugu loka, par so meiteni neliktos ne zinas. 

4 0 atbildēt

ja es ko tādu redzētu es aizstāvētu viņu nevis ar parējiem pazemotu 

4 0 atbildēt

Visi tik gudri žēlinās un tā, paskataties paši ko darat un kā izturaties pret citiem gan skaidrā, gan zem tā paša alkohola! Dodu 100% ka katrs vismaz reizi dienā nosmej kādu, kas ir savādāks.

4 0 atbildēt

Būtībā  viņa pati bija vainīga, kkāds sods par to būtu tāpat bijis, bet cik ļaunam jābūt lai tā bojātu otram dzīvi ?  Ārprāts

4 0 atbildēt

būtu mācījies tai skolā iedotu pa bieti tam kurš to meitēnu izmantoja...  Kverpļi nolāpītie.... Tiešām bēdīgs stāsts, tik skaista meitene, liekas super jauka, bet tā pazemoja, ka noveda līdz šādam galam :(

4 0 atbildēt

protams, žēl meitenes, bet šis stāsts tikai vēlreiz pierāda, ka daži interneta nostūri nav paredzēti cilvēkiem ar vāju nervu sistēmu. atsaldeņi, kuri nereti paši ir nelaimīgāki par tiem, kurus aizskar, būs vienmēr, bet jāprot objektīvi paskatīties uz viņu rakstīto, izteikt par viņiem nožēlu un ignorēt. to jau visi troļļi vēlas, lai kāds sajustos tikpat nožēlojams kā viņi. 

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »