local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaule ir šokā!434

3360 39

Meitene no Vankūveras apkaimes Amanda Todd, kura izmantoja youtube, lai padalītos ar savu sirdi plosošo stāstu par to, kā viņa tiek pazemota interneta vidē un sista skolā, izdarījusi pašnāvību! Amanda atrada mirušu trešdienas naktī, tikai mēnesi pirms savas 16. Dzimšanas dienas.

P.s. Nesaprotu kā var tā izrīkoties ar cilvēku, kas notiek ar mūsu jaunatni?!

Ja jūs saprotat angliski, nelasiet manus tekstus, noskatieties labāk pievienoto video, jo foto ir tikai īss kopsavilkums!

Raksts izveidots 12.10.2012.

3360 39 434 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 434

0/2000

ja es ko tādu redzētu es aizstāvētu viņu nevis ar parējiem pazemotu 

4 0 atbildēt

Visi tik gudri žēlinās un tā, paskataties paši ko darat un kā izturaties pret citiem gan skaidrā, gan zem tā paša alkohola! Dodu 100% ka katrs vismaz reizi dienā nosmej kādu, kas ir savādāks.

4 0 atbildēt

Vienkārši vājprāc..... emotion

3 0 atbildēt

Eu es gribētu ar viņu sabīdīt labprāt. Mūsdienu jaunatne ir briesmīga.

3 0 atbildēt

nejauki sagadījās, kā nebeidzamais riņķis - jo vairāk pazemo, jo emocionālāka kļūst, jo emocionālāka, jo vairāk pazemo...

3 0 atbildēt

Stulbie jaunieši, ak dievs.Tik žēl viņas,varu iedomāties kā viņa jutās un manuprāt es arī šo pazemojumu neizturētu.Kaut tiem sasodītajiem jauniešiem neveiktos dzīvē (kas pazemoja viņu)

3 0 atbildēt

Lielākā daļa no jums ir stulbi - nepievieršāt uzmanību detaļām, neprotat secināt, esat aprobežoti. 

Vai vienkārši emocionāli uzplūdā tas jums gadījies. Tad tas ir piedodams, bet jums jāiet ārstēties, jātiek galā ar savām emocijām vai hormoniem, vai savu dzīvi.

Vispirms mēs redzam, ka meitene ir tikusi apcelta jau pirms incidenta ar fotogrāfiju.. Vai nu viņa pati vainīga, vai arī vienkārši nav paveicies ar draugiem. 

Nu ko padarīsi, tā gadās. Bet vai tāpēc jādara pašnāvība vai stulbības? Diemžēl... Daudzi no mums ir gājuši tam cauri, mani ieskaitot. Gan cietuši, gan stulbības sastrādājuši, un galā galā paša vienīgi, ka tiekam apcelti. Vienmēr būtu varējuši cīnīties. 

Lai nu kā, no savas puses varu teikt, ka tas mani padarījis tikai stiprāku. Ja agrāk domāju, ka viņus jāsoda, tad šodien pateicos viņiem par to, kur cilvēki mani noveduši. Man ir stiprs gars.

Tātad meitene meklē draugus internetā. Un nosūta kādam savus pupus. Kurš pie tā ir vainīgs? 

Vēlāk meitene cieš, tiek atspārdīta utt. Kādu iemesli? Nopietni, kas to lai zina? Mēs viņas vai viņas apcēlēju dzīvi nepazinām un nekad nepazīsim. Nevaram secināt, kurš tad īsti ir garīgi slimais (termins nenāk no manis - to man piespēlēja kāds, ar kuru nācās pastrīdīties par šo tēmu).

Dabūja ciest. Izdarīja pupus. Atkal dabūja ciest.

Tam seko pārcēlšanās uz citu pilsētu, uz citu skolu? Un viņa atkal dabū ciest. Kas pie tā vainīgs? Viņa pati. Kāpēc? Tāpēc, ka šī tukšpaurīte turpināja internetā stāstīt par savām problēmām. 

Viņa varēja sākt jaunu dzīvi un dzīvot laimīgi. Bet tā vietā viņa turpina žēloties par savu pagātni un velk to sev līdzi. 

Ko no visa var secināt?

Pati vainīga. Viņai vājš gars. Ja nevarēja izturēt, tad šāds iznākums viņai labāk. 

Kāds mani nosauks neiejūtīgu? Bet es šo meiteni nosaukšu par neiejūtīgu. Viņa ar šādu rīcību liek ciest saviem cilvēkiem un visiem jums, kas jūt viņai līdzi emotion - varbūt arī viņas pāri darītājiem, kas tagad saprot, ko izdarījuši, un cieš. Un jo visvairāk, viņas vecāki cieš.

Vai nav maita? Pati pie visa vainīga. Acīmredzot, viņa to pelnījusi.

Jo vairāk pašnāvnieku, jo mažāk pašnāvnieku.

Uz šādas nots arī varam beigt tēmu. Netaisos aizvilties par meiteni kuru nepazītu vai cilvēku, kuriem par grūtu mani saprast, dēļ. 

Dzīvojiet laimīgi. :)

8 5 atbildēt

probleemas ar dziivi? nebeedajies, clorox par to paruupeesies. 

4 1 atbildēt

1.kārt Cilvēki ir nežēlīgi, pasaule ir nežēlīga, dzīvnieki ir nežēlīgi, daba ir nežēlīga, liktenis ir nežēlīgs, katram savs.

2.kārt Man grūti just līdzi šim video, ja nezinu patiesību, šis viss ir viņas stāstītais, bet varbūt patiesība ir pavisam cita un tajā viņa pati ir vainojama, bet šeit viņa visu piepušķo.

3.kārt Tur viņa vaino to vienu notikumu, kas viņu "piespieda" lietot narkotikas, alkaholu, grauzīties, bet īstenība viņa pati to gribēja, ja negribētu nedarītu, viņai taču nebija draugu, kas to piespeistu.

4.kārt Kāpēc viņa vispār kādam rādīja pupus, tas jau pierāda, ka viņa pati bija tikpat samaitāta kā pārējie, varēja vismaz parādīt bez sejas, tā lai nevarētu pierādīt ka tā ir viņa, bet atkal nekāda loģika.

5.kārt Jūs nezinat vai viņa nomira no depresijas tā notikuma dēļ, kā viņa stāsta, vai arī sākās narkotiku atkarība.

Padomājat pirms domājat.!

R.I.P.

3 0 atbildēt

katra nākamā paudze nāk, stulbāka un stulbāka ..

3 0 atbildēt

šausmas, pilnīgi asara notecēja. 

3 0 atbildēt

es butu devis vinjai iespeju

3 0 atbildēt

pieļāva kļūdu un parādīja krūtis. internetā. prāta nav? un tad brīnās, ka visi to redzējuši.  pazemošana ir bijusi vienmēr un būs. kas ar tīņiem tagad notiek? kad pats augu mazums visādas huiņas gadījās. bet ļoti reti, tiešām reti kad gadījās, ka kāds izdarīja pašnāvību. bet tagad tik to vien dzirdi - neesmu populārs/a, visi par mani smejas, nogalināšu sevi un paliks labāk. kur jēga? sapistas smadzenes mūsdienu jaunatnei...

3 1 atbildēt

samērā nesen te pat Spokos raksts bija, ka šis video ir feiks - reklāma, lai jaunieši padomātu kā viens pret otru izturas. stāsts ir izdomāts, meitene - aktrise

4 2 atbildēt

 1 foto un reakcija ar šādu iznākumu, tie, kas teiks, ka viņa pati vainīga. kas tur liels ir bilde ar krūtīm.

1) ar fotohshop un gan jau vēl citām programmām var tādas bildes samontēt, ka pat vecāki šaubīsies.

2) stāsts aiz bildes? cik svarīgi var būt patiesība tādam, kas vajā 15 gadīgu tīni? nedaudz antipātijas un izdoma var sākties. pasniedzot attiecīgā gaismā pat nevainīga bildi var uztaisīt par piedauzīgu orģiju izvilkumu.

3) viltus profils. tajā var "dzīvot un veidot" sveša dzīvi pēc saviem ieskatiem, pasniegt kā iegribas. pāris e-pasti vai komentāri "viņas" vārdā un i-neta dzīve ir neatkarīga no meitenes. vēl jo vairāk, ja palikusi 1.

nožēlojami ir reakcija uz pašnāvību. pēkšņi visiem žēl saradies. pirms tam viņa taču balinātāju dzēra, grieza. tad pasmējās. 

abas puses vainīgas? kā viņa ir vainīga pie tā, ka vajāja? vai 1 foto var nodarīt tādu postu vai cilvēks, kas ar šo foto tālāk izrīkojas? pasaule ir DEBĪLA. 

3 1 atbildēt

Nabaga meitene :(

3 1 atbildēt

noskatieties filmu-the class. ļoti līdzīga situācija par klasesbiedru atiecībām.par  fizisku un garīgu vardarbību. filma veidota pēc patiesiem notikumiem:)

2 0 atbildēt

Es nekad neļautu sevi kādam pazemot.

 Žēl meitenes ,bet vajadzēja domāt

par sekām pirms sūtīja to bildi...

2 0 atbildēt

Ak Dievs,  cik skaista meitene, nu katrs kādreiz pieļauj kļūdas, nevajag jau cilvēku novest līdz tādai depresijai, ka pašnāvība jātaisa. Tiešām žēl tā meitene. ;(

2 0 atbildēt

Ir cilvēki, kas dara pašnāvības tiešām nopietnu iemeslu dēļ, a te kārtējā dumjā pusaudze...

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »