local-stats-pixel fb-conv-api

Par viņiem skumst visa pasaule64

1291 6

298 lidmašīnas katastrofā mirušie ir statistika, bet Pola, Karlīnas, Esemikas un citu nenodzīvotās dzīves un nepiepildītie sapņi ir tas, kas liek sažņaugties sirdij...

1291 6 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Un joprojām daudzu cilvēku līķi mētājas izkaisīti apkārtnē, un ne paši seperātisti tos vāc, ne arī ļauj citiem to darīt...

88 1 atbildēt

Gāju pa ielu uz dzirdēju, ka kāds teica šo frāzi: '' Bez JAUNĀ VIĻŅA Latvija nepastāvētu. '' emotion

 

Žēl tos cilvēkus, jūtu līdzi.

39 0 atbildēt

Varēji arī persōnīgi uzrakstīt. Paskatīšos.

35 0 atbildēt

ko tur vel teikt krievi ir krievi

33 2 atbildēt
Šodien 3 krievu "mūziķiem" aizliedza iebraukt Latvijā. Ušakovs twitterī nebaidījās paust savu sašutumu. Necienu tos Latviešus, kuri atbalsta to krievu d*rsā līdēju
25 0 atbildēt

Bez asarām nevar iztikt šo rakstu lasot. Gribētos, lai visi tie, kuri atbildīgi par notikušo, palūkojas šajās fotogrāfijās, lai ieskatās tiem cilvēkiem acīs, lai nekad dzīvē vairs nespēj mierīgi gulēt dēļ tā, ka ir sagrāvuši cilvēku dzīves un izpostījuši likteņus.

Goda vārds, mans prāts laikam nekad nespēs saprast kā pēc kaut kā tāda vispār šajā brīdī mūsu pašu zemē var līksmot un ballēties Krievijas "zvaigznes". Kamēr citās valstīs ir sēras, pie vēstniecībām tiek nolikti ziedi un visi gatavo vēl stingrākas sankcijas pret Krieviju, Latvijā notiek krievu balagāns, bet krievu komponists gatavojas savu dzimšanas dienu atzīmēt Nacionālajā operā. Nu, cik vēl tālu mēs aiziesim bučojot krievu pakaļas? Nosauciet kaut vienu valsti, kurā pēc visa notikušā atplestām rokām sagaidītu krievu baru, ļaujot tiem ēst, dzert, izklaidēties un dzīrot, kamēr valsts no kuras tie nāk, nogalina simtiem nevainīgu cilvēku. Lietuva? Igaunija? Vēl kāda valsts? Neviena! Tikai Latvija ir žēlsirdīgā māsa, kura gatava visus krievus paņemt savā paspārnē un lolot, lai tikai nenokaitinātu lielo Krievzemi. Pretīgi.

24 1 atbildēt

Ja tagad redzu, kādu ar to georga lentiti, man liekas, ka cilvēks neatšķiras no šiem Krievijas algotajiem teroristiem, kas šīs lentītes sien pie automatu stobriem!

19 0 atbildēt

Ir drausmīgi tiktāl zaudēt cilvēcību, ka pat vienalga, ka uz tevi raugās visa pasaule. Šie cilvēki ir pelnījuši cieņu, nevis pārdzērušies krievus sev apkārt.

14 0 atbildēt

uzspert gaisaa to smirdonju pereekli

11 0 atbildēt

Radiniekiem tā ir traģēdija. Putinam tikai statistika! Liks piestrādāt pie raķetnieku apmācībām

7 0 atbildēt

Nez kapēc neviens neskumst par tiem nabagiem Kurus palestīnā nobumbo savās mājās.

Neviens neskumst par to miljonu kas Irākā un Afganistānā ir tipa kļūdas pēc noslaktēti un arī SAVĀS MĀJĀS...

Par tiem nabagiem gan neviens neskumst, neviena valsts nenolaiž pusmastā karogus, un netaisa svinīgigas ar militāru godu apbedīšanas ceremonijas...

LIekuļi...

8 2 atbildēt

ak dievs man ir viņu radinieku žēl un arī mani moca tas kad putins megina attaisnoties no ta ka vins nav vainigs

6 0 atbildēt

Pag, es mazliet padomāšu - izdomāju, labāk EU un US dupsī, nekā Krievijai starp pautiem karāties.

6 0 atbildēt

Nu un ko dotu karš ar tadu Krieviju, kura ir jau vienreiz bankrotējis benzīntanks un nekas vairāk? ASV kaut ko varētu dot karš ar Ķīnu, kurai ASV ir parādos līdz ausīm., jo zaudētājiem neviens nemaksā. Krievija nav nevienam tik interesanta, kā pati ir iedomājusies, tu KiseļTV upuri.

5 0 atbildēt

:( gribas raudāt :(

4 0 atbildēt

es izsaku līdzjūtību šo cilveku radiniekiem, man liekas ka krievijai jāatbild par savu rīcību un u viņu sirdsapziņas ir vairaku cilvēku dzīvības( 80 bērnni, bija idzmašīnā).

9 6 atbildēt

Atkal viens zābaks no apavu sērijas "krimnašdedivojevaļi" Ta jūs laikam gribētu, lai visi pat mazmājiņā uz poda sēdēdami atcerētos tos jūsu ģedus, bet visiem viņi pie kājas, arī jums pašiem, jo visur, kur gajušas kaujas viņi vēl arvien neapglabāti mētājas. ja jūs neuzbāztos parējai pasaulei, visi par jums jau sen būtu laimīgi aizmirsuši- Krievija ir lēts benzīntanks ar nojūgušos apsargu, kurš jebkurā momentā var sakt bliezt visos iespējamos virzienos, un pasaule ir beidzot sapratusi, ka pat Irānas islamisti ir par kārtu gudrāki par jums - nu un drošāki biznesa partneri arī. Pie tam, tā kā Ķīna jūtami uzliek aci gan jūsu teritorijai, gan resursiem, tad drīz jūs vairs nebūsiet pat benzīntanks, bet vienkārsi miskaste.

2 0 atbildēt

Visa pasaule vaino krievu, bet ja nu tie nemaz nav krievi? emotion Pati gan tam neticu, bet ja nu....

2 0 atbildēt

Zel vinu :(

2 0 atbildēt

Cik izskalotas smadzenes tad tev ir? ja vari pateikt ka krievijā ir demokrātija? tiešām viņu ziņu kanālos to stāsta? Aizbrauc uz krieviju, nedaudz ārpus Maskavas uz austrumiem. pietiks izbraukt piepilsētā kā redzēsi kāda čuhņa tā valsts ir.  Krievijā valda vislielākā korupcija un meli. Kādēļ tad putinam nevēlāmie ziņu kanāli tika slēgti, vai pārņemti viņam vēlamo cilvēku rokās un opozīcija novājināta tik tālu, ka nav iespēju uzvarēt prez. vēlēšanās? un kā var ticēt .ru ziņām, ja tiek pausts viens un tas pats viedoklis VISUR? Tāpat kādēļ visi krievu aizstāvji ar putām uz lūpām un var redzēt ka reālu naidu bļauj uz jebkuru, kas viņiem mēģina argumentēt pretī? No viņiem saņemot pretī tikai fašist/nacist??? Un tagad izstāsti, kas īsti uzsāk agresiju un naidu?

2 0 atbildēt