local-stats-pixel

Lietas, kas tracina dzīvojot Rīgā106

584 35

Lietas, kuras tracina un ir jāatrisina Rīgas ielās, sabiedriskajās vietās.

Daudz no Jums drošvien ir dzīvojuši vai dzīvo, vai ir apmeklējuši Latvijas galvaspilsētu Rīgu un ir saskārušies ar šīm problēmām un tracinošām lietām galvaspilsētā. Ieskats problēmu nomāktajā pilsētā, kuru vada Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
584 35 106 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 106

0/2000

Man arī nepatīk vispār uz Rīgu braukt tikai tā viena iemesla dēļ. Var ignorēt tos suņus un plakātus un vēl visu ko, bet krievi.. vēmiens nāk, domājot vien par to. Sevišķi grūti ir Rīgā būt pēc gadu ilgas pabūšanas vidē, kur krievu vispār nav.

0 0 atbildēt

Par valodu jūtos kā tūrists savā valstī kad sanāk pabūt kādā citā Latvijas pilsētā kur ielās pārsvarā dzirdi Latviešu valodu.Rīga zinu ka maximā(Saharova)atlaida meiteni no darba jo nezināja krievu valodu,kaut tur pilns krievvalodīgo kas pat uz pusi nezin Latviešu valodu.

Nu un jā urlas-gopņiki.....emotionzinu ka LV policijai negribās ar viņiem smērēties,bet tas nav normāli ka policisti aizturēs vai piesiesies pie sakarīga pilsoņa par sīkumiem,vai pat ne par ko(atvērts aliņš,kautiņš kuru neesi inscinējis,bet tas tev pašam vēl jāpierāda,uzsmēķēts ne tur..utt.)urļiki pat mikrorajonos pagalmos sēdēs dzers divlitrīgos,smēķēs,klausīsies caur mobīlajiem savus šansonus,beigās arī izkausies,bet policistu ekipāža tikai lēnām noskatoties pabrauks garām.

0 0 atbildēt

nacionālās apvienības politiskā reklāma spokos.lv.... nu nu... hurš ta nākamais??? sļesars ar savu tautas tur kautkādu kopību????

0 0 atbildēt

- no manis.

0 0 atbildēt

Kad stafords kājā iekodīs, tad atcerēsies visu rakstu no A līdz Z

0 0 atbildēt

Par pārējiem, nestrīdēšos, bet izlasot pirmo, var secināt, ka tev lkm. nav tiesības, tu saproti, ka visiem luksoforiem sarkanais neiedegas pēc tam, kas pusstundu ir mirgojis oranžais, dažos luksoforos, sarkanais iedegas momentā pēc oranžā un ja autobus brauc ar tiem pašiem,pietiks 40-50km/h vai mazāk pat, nav tas pats, kas apstādināt vieglo. +Ja tas ir divdaļīgais vai ja autiņā stāv cilvēki un debīlāk būtu, ja autiņi nenormāli bremzētu un visi kristu gar zemi.

0 0 atbildēt

Tak priecājies par dzīvi un ignorē tizlās lietas. Priecājies, ka ir lēts sabiedriskais, kas nevelkas. Priecājies, ka Rīgā vēl ir daži koki, kas saglabā nedaudz dabas. Priecājies, ka dzīvo Rīgā, jo šeit ir izaugsmes, atpūtas un citas iespējas daudz vairāk nekā mazajās pilsētās.

Be positive!

0 0 atbildēt

Ir punkti, kuriem varu piekrist, taču ir arī lietas, kuras citās pilsētās ir vēl kaitinošākas kā Rīgā.

Pati esmu dzimusi un augusi nelielā Latvijas pilsētā un teikšu tā, ka tā sajūta, ka visi uz tevi lūr, ir izteiktāka tieši mazās pilsētās. Jā, Rīgā cilvēki reizēm skatās, bet lielajās masās to tā neievēroju kā mirkļos, kad aizbraucu apciemot dzimto pusi. Tur visi viens otru pazīst, tad nu iebraucējs tiek aplūkots no galvas līdz kājām, viens otram aiz muguras sačukstas. Liela daļa jauniešu (kuri nav pārcēlušies vai devušies studēt) deldē soliņus pie daudzstāvu mājām, pēc iknedēļas klubiņa apmeklējuma viens otram skaidro savu taisnību ar dūru palīdzību. Apkārt ir desmitiem jauno (šī vārda tiešākajā nozīmē) māmiņu, kuras uzskata, ka cigarete + bērnu rati viņas krāšņo, bet trotuāra daļa paredzēta tikai viņām. Brīvdienu vakaros uz ielām parādās kapeiku diedelētāji, kuri sūc divlitrīgos aliņus uz atlaidēm, ir arī pietiekami daudz krievvalodīgo un čigānu, kuriem pieder pašiem sava pilsētas daļa, kurā, ja nav palaimējies, esi iespēris kāju nezinot par to, ka veiksmīga tikšana ārā no viņu zonas ir laimes spēle.

Un es nerunāju par kaut kādu mazpilsētu vai Latgales daļu pie Krievijas robežas, bet it kā sakoptu un klusu pilsētu Latvijas centrālajā daļā. No malas jau tas priekšstats neliekas tāds kāds tas paveras tiem, kuri konkrētajā vietā dzīvo. Tieši tāpēc dzīve Rīgā man joprojām liekas rožaina. Protams, ir savas ēnas puses, taču ar šo visu gribu pateikt tikai to, ka ne jau tikai Rīga vienmēr ir tas lielais bubulis.

0 0 atbildēt
Visvairāk man besī tie krievu urļiki, spaiseri un tas, ka centrā smird! Totāli smird!!!
0 0 atbildēt

2. Dzīvoju Rīgā 16 gadus, un brīnumainā kārtā, man vēl nav uzbrucis klaiņojoš suns. Lielākoties,ja nebāzīsi viņiem savas rokas klāt, tie liks tevi mierā.

0 0 atbildēt
Nils Tevi nesapratīs, jo raksts nav krievu valodā.;) Krievi ir sērga, šausmīga sērga - kamēr bija iespēja viņus.izraidīt, neviens to nedarīja, so drīz vajadzēs izkārt Krievijas karogus, jo viņi mūs taču aprīs.
1 1 atbildēt

Ok chali apdoma ar galvu kas notiks ar transport sistemu ja no paris marshrutiem kaut uz 20 minutem nonems pariti sabiedrisko un uzliks uz citie marshrutiem ! ??

0 0 atbildēt

Nu guluži vai manas domas, liekas, ka es būtu šo rakstu pats uzrakstījis. TIkai klaiņojošus suņus nu gan īsti Rīgā neesmu redzējis.

0 0 atbildēt
Pagājušajā 9.maijā arī es redzēju tepat Purvciemā sarkanu bembi, kurš burtiski aplīmēts ar RUS karogu, no tâ pa aizmugurējo logu plivinājās nu ļoti milzīgs tās pašas valsts karogs un tiekas sēdēja mašīnā,skaļi kliedza "ROSSIJA,ROSSIJA"! Gribēju iesviest salonā miljons degošus sērkociņus. No viņu puses tā bija klaja necieņas izrādīšana pret Latviju, latviešiem. Jā, droši saku, ka arī es ienīstu šādus krievus. Man jau alerģija uzmetusies pret zilo, sarkano un balto krāsu. Smieklīgi, kad uz ielas (vai kur citur, piemēram, pat klubos) redzi krievu tatības meitenes ar Louis Vuitton vai Prada somiņām, Gucci saulesbrillēm utt, lai gan zinu, ka teiši šādus aksesuārus (vai pat apģērbu) ir iespējams nopirkt Titānikā pretī autoostai vai arī aliexpress.com (es te kedas pērku hehe). Jūtās baigi stilīgas ar saviem viltojumiem, blakus saviem rossijas parņiem ar bmw. Komplektā semenes. Ideāli !
0 0 atbildēt

Vairāk tracina kad piņķšķ!

0 0 atbildēt

Esmu Rīdzinieks, bet tā īsti Rīgā neesmu redzējis klainojošus suņus, kur nu dzirdējis, ka kādam uzbrucis. Kad skaties pats uz citiem, padomā vai tu pats nelūri uz viņiem. Un common tā ir pilsēta, tur visi viens uz otru skatās. Par bomžiem nav jēgas runāt, jo tādi ir visās pilsētās un mazpilsētās. Par pārējo varu piekrist.-_-

0 0 atbildēt

tāpēc arī nedzīvoju rīga.

0 0 atbildēt

Par lielāko daļu piekrītu, itīpaši šīsdienas okupantu dzerstiņu. Es vienkārši mēģinu netērēt vairs tik daudz spēka cepoties par tiem okupantiem, jo tas paņem pārāk daudz enerģijas, bet nav arī tā, ka laižu gar ausīm visu to drazu emotion

Runājot par #8 "Cilvēki, kas lūr uz tevi. Vienkārši tracina.Te ir kāds teātris?"

Nu ko lūr, visi uz citiem paskatamies! Kāpēc? Iemesli dažādi. Piemēram, tāpēc, ka otrajā cilvēkā kautkas vizuāli iepatīkas, piemēram, foršas kedas, jaka utt vai vispār cilvēks kā tāds foršs liekas. Pēc Tava teksta spriežu- man zems pašnovērtējums, viss manī slikti, neskaties uz mani emotion

0 0 atbildēt

Sito visu tev twiterii vajadzeeja rakstiit,jo Prusakovs tur biezzaak atrodaas emotion  

 

0 0 atbildēt

Kāpēc nez uz Berlīni nebrauc ar VAZ ,ja jau krievija tik mīļa, bet ar BMW?

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »