local-stats-pixel

Lietas, kas tracina dzīvojot Rīgā106

584 35

Lietas, kuras tracina un ir jāatrisina Rīgas ielās, sabiedriskajās vietās.

Daudz no Jums drošvien ir dzīvojuši vai dzīvo, vai ir apmeklējuši Latvijas galvaspilsētu Rīgu un ir saskārušies ar šīm problēmām un tracinošām lietām galvaspilsētā. Ieskats problēmu nomāktajā pilsētā, kuru vada Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
584 35 106 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 106

0/2000

Ir punkti, kuriem varu piekrist, taču ir arī lietas, kuras citās pilsētās ir vēl kaitinošākas kā Rīgā.

Pati esmu dzimusi un augusi nelielā Latvijas pilsētā un teikšu tā, ka tā sajūta, ka visi uz tevi lūr, ir izteiktāka tieši mazās pilsētās. Jā, Rīgā cilvēki reizēm skatās, bet lielajās masās to tā neievēroju kā mirkļos, kad aizbraucu apciemot dzimto pusi. Tur visi viens otru pazīst, tad nu iebraucējs tiek aplūkots no galvas līdz kājām, viens otram aiz muguras sačukstas. Liela daļa jauniešu (kuri nav pārcēlušies vai devušies studēt) deldē soliņus pie daudzstāvu mājām, pēc iknedēļas klubiņa apmeklējuma viens otram skaidro savu taisnību ar dūru palīdzību. Apkārt ir desmitiem jauno (šī vārda tiešākajā nozīmē) māmiņu, kuras uzskata, ka cigarete + bērnu rati viņas krāšņo, bet trotuāra daļa paredzēta tikai viņām. Brīvdienu vakaros uz ielām parādās kapeiku diedelētāji, kuri sūc divlitrīgos aliņus uz atlaidēm, ir arī pietiekami daudz krievvalodīgo un čigānu, kuriem pieder pašiem sava pilsētas daļa, kurā, ja nav palaimējies, esi iespēris kāju nezinot par to, ka veiksmīga tikšana ārā no viņu zonas ir laimes spēle.

Un es nerunāju par kaut kādu mazpilsētu vai Latgales daļu pie Krievijas robežas, bet it kā sakoptu un klusu pilsētu Latvijas centrālajā daļā. No malas jau tas priekšstats neliekas tāds kāds tas paveras tiem, kuri konkrētajā vietā dzīvo. Tieši tāpēc dzīve Rīgā man joprojām liekas rožaina. Protams, ir savas ēnas puses, taču ar šo visu gribu pateikt tikai to, ka ne jau tikai Rīga vienmēr ir tas lielais bubulis.

0 0 atbildēt

nu tu pārspīlē.. tas ir pavisam normāli, mani tas netracina.

0 1 atbildēt

6.ja bilde anglija,kads te sakars?

0 1 atbildēt

Par tiem politiskajiem plakatiem runajot, jurma arī ar šo pašu reklāmu piebāsta pilna, visi autobusi, un uz katra stūra, bet man žēl, ka liela daļa latviešu ir aprobežoti dauņi, kapēc tā? Jo ar truksni Jurmalā bija tā pat, sabāza visu pilsetu ar savu purnu pilnu uz visiem autobusiem un katra stūra, un cilvēki uzķērās, bet problēma tāda, ka visu, ko viņš itkā pats bija izdarijis, nebija viņa nopelns, un es pat nebrīnīsos, ja grigule būs viena no top ko ievēlēs eiroparlamentā!

0 1 atbildēt

Autor, lasot šo rakstu uznāca sajūta, ka Tu vienkārši ienīsti krievus, un pašu Nilu Ušakovu. Domas izteiktas primitīvi, skarbi, draudīgi, un ļoti bērnišķīgi. visus, kas Tev riebjas, nepatīk, vai ir krievs, Tev visi ir SLIKTIE un ĻAUNIE... Kāpēc norakstīt visus uz vienu?? Ej un vēlreiz padomā par to ko uzrakstīji... 

P.S.   KĀDS SAKARS Ušakovam ar klaidojošiem suņiem??? :D:D:D:D:D:D  WTF??  tam ir instances, pie tam TAWI MIĻOTIE PAREIZIE LATWIEŠI.  Un tu esi rasists.  Sviests a ne raksts.

0 2 atbildēt
Vajag lai tevi mamma nopeer. Un ja tu domaa ka jau esi pieaudzis un vari taa atklaati visus dirst, diemzheel nee tu veel neuzaugi jo attiistiits cilveels taadu nekad neteiktu.
0 2 atbildēt
Vot autor, tu lohs esi vai? Taadus vaardus teikt par 9. maiju? Muusdienu jaunatne paliek ljoti nekauniigi, ka pat dirsh var pateilt uz saviem vecteeviem un vecvecteeviem. Vnk nav vaardu...
0 2 atbildēt

Par daudz nīdi emotion

1 3 atbildēt
Piekritu toljikam -.-
0 4 atbildēt

emotion

0 7 atbildēt

Par 10. tēmu, jums smadzenes ir? Jūs vēsturi ziniet vispār? Es vienkārši skatos un brīnos. Kurš bija nežēlīgāks? https://www.youtube.com/watch?v=oO79Zaj-hjM&feature=share Diez vai krievi.

0 8 atbildēt
« 1  2  3  4 »