local-stats-pixel fb-conv-api

Ļaunā māte - sadiste un spīdzinātāja.81

2214 6
« 1  2  3  4  5 »
2214 6 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000
Šis raksts mani dziļi satrieca.
5 0 atbildēt
Man trūkst vārdi…
5 0 atbildēt

Es esmu pilnīgā šokā ,tie cilvēki ir slimi mēsli. Nespēju tam noticēt . Vai tiešām tur nebija neviena ,kurš būtu spējīgs iebilst pret šādām šausmām? Zinu ,ka vara tiesāt nav mūsu rokās, bet uzskatu ,ka šādiem cilvēkiem nevajadzētu eksistēt.  Es neatceros ,kad pēdējo reizi biju tik sašutis un šokēts...

5 0 atbildēt

Raksts ļoti labs pluss viennozīmīgi nopelnīts, žēl ka uz pasaules pastāv tik slimīgi vardarbīgi cilvēkiemotion

5 0 atbildēt

Mēsli pilna pasaule. Un šodien joprojām notiek vardarbība, par kuru nezinam, kuru slēpj vai piesedz.

4 0 atbildēt
Palasot komentārus-"tik interesants raksts utt.".. radās sajūta,ka daudziem patīk vardarbība..
4 0 atbildēt
ļoti interesants raksts!gribētu vēl kautko tik pat garu un aizraujošu emotion noteikti pluss tev!
4 0 atbildēt
Vnk WTF ,pat creepypastas (dažas) labākas nekā šie izdzimumi ,Silvijai vajadzēja iet un teikt kādam par to vai ir vai nav kauns ,lkm es to Ğertrūdu pati nomočītu ,ja viņa man pirkstu piedurtu ,viņai vajadzēja itkā zināt ,kad neviens tikkai vecaki drīkst fiziski iespaidot(domāts Silvijai vajadzējanzināt). Nu nav vnk vārdu ,man ir žēl ,kad vsp kautkas tāds ar viņu notika. emotion
5 1 atbildēt
Sausmas
4 0 atbildēt
Lasot visu stāstu likās , ka paula būs ļoti nesmuka pēc izskata,bet kļūdījos! Ļoti skumjšs stāsts. Arī bērni bija pelnījuši cietumu!
4 0 atbildēt

Paldies par interesanto rakstu, izlasīju ar interesi (pats ar reizēm lasu visādas figņas wikipēdijā). Bet drusku kritikas:

1. Tulkojums varēja būt labāks, valoda viet vietām bija smagnēja... gribētos raitāk =)

2. Daudzas bildes plejādē pēc  raksta bez papildus paskaidrojumiem nebija īsti saprotamas. Ok, skaidrs, ka katra no tām vairāk vai mazāk bija saistīta ar notikušo, bet kas bija kas? Jo īpaši tur, kur pliki cilvēku portreti.

3 0 atbildēt
Pīīīīīīīīīīīīi visus na.. elles katlos pīīīī cepināt tos briesmoņus😈
3 0 atbildēt

šausmas nabaga meitene!!! ;(  bed lielaka daļa mira tie kas vinu spidzinaja Dieva sods!!!

3 0 atbildēt

Zēni un Meitenes ziniet man sāp, ko es šo rakstu te ieraugu. 

Tiešām ir žēļ Silvijas. Un jā gan jau šie cilvēki kas ir nodarījuši pret viņu, un es šos sāpīgos vārdus tekstus kurus es ieraudzīju un lasu, tie sadistie nolāpītie ir sen ellē, un pārmāca ,drātē, visu viņu dvēseli,un nodzisīs tos suņas bērnus.  

Tiešām paliek žēl, pat ļoti, kā var teikt. 

Un tā Paula kas tāda ir, vēl dzīva noteikti. Viņi zini ko ir pie velna ir izdarījuši? Jūs visi cilvēki kas ir izdarījuši esat pat ļaunumu nevar pateikt, tas ir pat vairāk ļaunums. Mums paveicās, ka tādi vecāki, nav kā viņai bijuši. Jēziņ tas ir nežēlīgs sāpes krūtīs. Es pats eju uz baznīcu, un dziedu. 

3 0 atbildēt

Izlasīju! Varu teikt <tas tak ir vnk pizgets>

Slimiķi!

3 0 atbildēt

Viens no retajiem, labajiem, garajiem rakstiem ko esmu izlasījis.

Ir kāda filma par šo notiku, jeb grāmata, ļoti vēlos zināt visu sīki un sīki.

Un jā : Fuck the Justice system!

3 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Filma par šo stāstu - http://youtu.be/typY725pjZ4

2 0 atbildēt
Rakstā diskutēts par apkārtējo vienaldzīgo attieksmi, bet, vai skolā neviens no pedagogiem nepainteresējās par nabaga meiteni un viņas stāvokli, jo sākumā jau vēl, cik nopratu, Silvija apmeklēja skolu...vai arī vienaldzīgajiem pedagogiem nebūtu jāsaņem sods?
2 0 atbildēt

Ak, ja vien varētu par šādiem mērgļiem, kas savas sadistiskās fantāzijas uzspiež bērniem, laicīgi uzzināt. Visvairāk kretinē tieši cilvēki, kas spējīgi apzināti nodarīt kādam sāpes, kas nav to nedz pelnījis, nedz prasījis, kādam, kas ir mazāks un nespēj sevi aizstāvēt. Nebūtu iebildumu, ja šādus cilvēkus vairs sabiedrībā atpakaļ nepalaistu.

Tas pats arī par izvarotājiem un pedofīliem. Pretīgi metas domājot, ka tik slimi cilvēki dzīvo mūsu sabiedrībā. Atruna, ka ar pedofiliju nodarbojas, jo pašus kāds izmantoja bērnībā, manuprat, ir diezgan trula un neloģiska.

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »