local-stats-pixel fb-conv-api

Ļaunā māte - sadiste un spīdzinātāja.81

2214 6
« 1  2  3  4  5 »
2214 6 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000

Manuprāt, pēc šī stāsta ir veidota filma "The girl next door''. Tikai filmā meitene mira no tā, ka pamāte dedzināja viņas vagīnu.

Tik garu rakstu sen neesmu šeit redzējusi un tik interesantu. emotion

87 0 atbildēt

Tādas kuces vajag dedzināt uz sārta!

64 4 atbildēt
Autors malacis - diezgan garš un grūti pārlasāms, taču izlasīju visu, liels pluss par ieguldīto darbu! +++
38 0 atbildēt

Kāda velna pēc viņu vispār izlaida no ieslodzījuma, pie tam saņemot apžēlošanu!?! Te ne runas nevar būt par apžēlošanu, ne mazākās! Es nesaprotu - vai tiešām viņas tā saucamā labā uzvedība cietumā attaisnoja visas tās sadistiskās un slimās rīcības, ko viņa paveica?? 

31 0 atbildēt

Nāves sods ir, no vienas puses žēlīgs sods. Manuprāt, mūža ieslodījums kādā patiešām stingrā cietumā ir trakāks un, ņemot vērā ka cilvēkus par zādzībām vai "normālām" slepkavībām(cik nu normāla slepkavība var būt) soda tā.... Labāk visiem sabiedrības pamesliem kā pedofīliem utt. izveidot atsevišķus, īpaši stingrus cietumus un iesēdināt tur uz mūžu. Var jau arī pielietot kādu no spokiem.lv tik bieži aprunātajiem spīdzināšanas veidiem, bet tos darot mēs paši būsim tik pat zemiski. Patiesībā grūti saprast, vai navessods ir labs vai slikts? No vienas puses mūsu nodokļi netiek tērēti šādu mēslu uzturēšanai, bet no otras, nāvessodi lielākoties ir ātri un nemocoši, kas nav atbilstoš sods... emotion

29 1 atbildēt

Nesaprotu vienu, kur bija tēvs, kur bija māte, kur māsas, kas "neticēja". 3 mēnēšus neredzēt savu bērnu, un pat ne 1x apskatīties, kā viņām klājās, vrb nav dzīves. Un vecākās māsas? Un ta pati Dženija? Viņai iesita, uj nu tagad sitišu savu māsu, galvenais lai man nekas nenotiek. Un tie bērni, kurus "piespieda" to nodarīt silvijai to. Bļin nevaru šito klausīties - piespieda. Nevajaga, berni pasi to gribēja un darīja ar lielu prieku, ipasi vnk iedrosinati. Iedrošinati nevis, piespiesti. Un silvijai vajadzeja begt, nu ka vina to vareja paciest, sausmas, mulka berns. bet nu ja stasts ir tads kāds ir. Skumji, loti!

27 2 atbildēt

Par šo atgadijumu dzirdu pirmo reizi. Ļoti skumji. Taču diemžēl šāda veida notikumi notikās, notiek un notiks, jo pasaulē ir ļoti , ļoti daudz idiotu ( liela daļa sabiedrības), un arī  lielākā vai mazākā mērā ļoti daudz garīgi un psihiski sllimu cilvēku.  

21 0 atbildēt

Esmu šokā! Un visi to pofigistiskie cilvēki, kas nepalīdzēja meitenei. Cerams, ka to Ģertrūdi ellē tagad kārtīgi drāž.

19 2 atbildēt

Neaprakstāmi šausmīga, nežēlīga sieviete un absurdi nežēlīgi bēni. Tā jau likās, ka filmai ''The Girl Next Door'' ir kaut kāda saistība ar šo notikumu. Raksts, protams, ļoti patika. Kaut spokos būtu vairāk šādu saturīgu un interesantu rakstu!

16 0 atbildēt

Tas ir bijis pirms manas dzimšanas, bet tik un ta tik nomacoši, ka gruti lasīt. 

 

Es pats labrāt to trako veceni, vai Paulu kārtīgi samasētu zili melnu un turētu pagrabā bez jabkādiem pārmetumiem.

16 3 atbildēt

Tik sen nebiju lasījusi tik garu un interesantu rakstu. Lieku treknu + un tā tik turpini! emotion emotion emotion

12 0 atbildēt
Vispār trūkst vārdu, kā vispār kkas tāds var ienākt prātā? Un kā to Ģertrūdi var izlaist no cietuma zinot, ko viņa ir izdarījusi?? Nemaz nerunājot par to, ka viņiem visiem vajadzētu ciest vēl vairāk, bet nē - tā vietā tos enģelīšus izlaiž no cietuma! Vienkārši ģeniāli! Un tad vēl visi tie cilvēki, kas par to varēja paziņot policijai, bet izvēlējās nelikties ne zinis. Vsp drusku atgādina Mizeriju.
11 0 atbildēt

Cik slimam jābūt cilvēkam lai ko tādu darītu

11 0 atbildēt

Noskatījos ''an american crime'' ļoti laba filma, iesaku arī citiem noskatīties. Prātā ****a sieviete un vēl tie bērni kuri mocīja viņu, jo uzskatīja ka tā vienkārši var un tas ir pareizi- traki.

10 0 atbildēt
Šoks!!! Tas ir ļoti šokējoši, ko cilvēki ir spējīgi paveikt un ja vēl viņus pēc šādām izdarībām atbrīvo... Trūkst vārdu, vienkārši trūkst vārdu.... Šāda izrīkošanās un vēl saņem apžēlošanu, tas nu galīgi nav normāli tas ir, es pat nevaru atrast īstos vārdus kā to aprakstīt.... Ļoti skumji ka ir arī šādi cilvēki...
9 0 atbildēt

Sen nebiju lasijis tik interesantu "palagu"

8 0 atbildēt
Wow. Godam nopelnīts pluss. Lasot rakstu pašai asaras acīs bija. Es to Ģertrūdi un visus pārējos labprāt.....
8 0 atbildēt
Man trūkst vārdi…
5 0 atbildēt

Es esmu pilnīgā šokā ,tie cilvēki ir slimi mēsli. Nespēju tam noticēt . Vai tiešām tur nebija neviena ,kurš būtu spējīgs iebilst pret šādām šausmām? Zinu ,ka vara tiesāt nav mūsu rokās, bet uzskatu ,ka šādiem cilvēkiem nevajadzētu eksistēt.  Es neatceros ,kad pēdējo reizi biju tik sašutis un šokēts...

5 0 atbildēt

Reāli žēl Silvijas emotion Kamols tagad kaklā sēž. Nesaprotu ,kā var ko tādu darīt.emotion

5 0 atbildēt
« 1  2  3 »