local-stats-pixel fb-conv-api

Kas var liegt Krievijai sapņot?115

688 10

Vēl desmit gadus atpakaļ ideja par Krievijas impērijas atjaunošanu skaitījās zinātniskā fantastika un runāt par to bija nedaudz nepieklājīgi, tāpat kā par sniega cilvēku vai mūžīgo dzinēju... Ja par to tika izdotas grāmatas, tad inteliģences vairākums novērsās no šī fakta kā no pleķa uz kaklasaites, pieklājīgi to neievērojot. Tā nu tālajā 2006.gadā tika izdots Mihaila Jurjeva daiļdarbs "Trešā impērija. Krievija, kurai jābūt.", un palika pieklājīgi nepamanīts. Nu, jāsaka, kurš nepamanīja, kurš pamanīja un lika aiz auss. Ieskatīsimies grāmatā.

688 10 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.lffb.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000

Un vispar Eiropu jau gandriz parnema musulmani! Un skatos ka kupinatie babaji, kuri jus par neticigajiem vergiem uzskata ir tuvaki! 

1 5 atbildēt

Nu buus karsh vai nebuus, ne jau mees ko vareesim padariit. Bet nav jau taa, ka es kaadu smirdiigu fashistu krievu sev liidz neaizvilkshu.

 

Bet par tam atombumbaam ir pilniigs murgs, tas autors bish pa daudz dirsaa baazts, ja saaks meetaat bumbas, kaut vai smirdiigie krievelji pret USA, tad cietiis visas valstis, kas ir to tuvumaa un taada nieciiga valstinja kaa muuseejaa tiks izniicinaata taa vai taa. Ja ne krievelju bumba tad no otras puses mestaas.

Un teiksu godiigi ja taada situaacija radiisies kaa tur apraksta, es buushu pirmais rindaa uz bumbu vesti!

0 4 atbildēt

Komentaros ozh pec rusofobijas :( palasiet kas ir FOBIJA!

1 10 atbildēt
Visi shie latvishi kuri domaa ka ES un Amerika ir glaabeeji un kautkaadi dievi, vienkaarshi ir dibena laiziitaaju. True story.
1 11 atbildēt

Nu  tas, ka Nato un ASV ir piedraaz* uz Latviju ir fakts. Latvieshu mentalitaate visiem jau pieriebaas, nav briinums kaapeec Lietuvieshiem un Igaunjiem veemiens naak no Latvieshiem. emotion

1 11 atbildēt
« 1  2  3 »