local-stats-pixel fb-conv-api

Kas var liegt Krievijai sapņot?115

688 10

Vēl desmit gadus atpakaļ ideja par Krievijas impērijas atjaunošanu skaitījās zinātniskā fantastika un runāt par to bija nedaudz nepieklājīgi, tāpat kā par sniega cilvēku vai mūžīgo dzinēju... Ja par to tika izdotas grāmatas, tad inteliģences vairākums novērsās no šī fakta kā no pleķa uz kaklasaites, pieklājīgi to neievērojot. Tā nu tālajā 2006.gadā tika izdots Mihaila Jurjeva daiļdarbs "Trešā impērija. Krievija, kurai jābūt.", un palika pieklājīgi nepamanīts. Nu, jāsaka, kurš nepamanīja, kurš pamanīja un lika aiz auss. Ieskatīsimies grāmatā.

688 10 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.lffb.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000

Krievi ir visas pasaules atstumtie,  nācija bez nākotnes.

59 5 atbildēt

latviešus viņiem nepaņemt. 

34 1 atbildēt

Baltija lika pamatu psrs sabruksanai, un palika par visrietumnieciskakajam valstim no visam psrs valstim, tadel ari mus ta ienist.

32 1 atbildēt

Priekš valsts, kurā dzīvo mazāk iedzīvotāju kā Pakistāna ar ļoti zemu dzimstību, ap 20 procentiem alkoholiķu un lielu skaitu nekrievu pierobežās plāni tā vispār neko emotion

26 1 atbildēt

4. Ha ha ha, Tajā brīdī, kad Urlānija sāks uzbrukumu Meksikai, visas NATO un ne tik NATO valstis ap Krieviju uztaisīs zilas bultiņas Urlānijas virzienā. Urlām vienīgais arguments ir kodolieroči, tomēr pat mūsdienu novērošanas un ātrās reaģēšanas sistēmas un, galu galā, kodolieroči - ātri noliktu urlānus pie vietas. Jautājums paliek viens, cik ilgi tā urlānu daļa ar propagandā skalotajām smadzenītēm spēs būt tik patriotiski un brēkt par Kremli kā vienīgo un neuzveicamo varu šai saulē, kamēr mirstot miljoniem cilvēku, daži tūkstoši tupēs kodolbumbu drošos bunkuros un drukās jaunas propagandas lapiņas.

Liela daļa krievijas krievu var aizbraukt uz citu valsti un pateikt, ka ciena tevi, tavu valsti un tavu kultūru, bet tai pašā laikā tādam aiz ādas, kaut kur dziļāk vai netik dziļi zemapziņā ir ieprogrammēts (iedauzīts, ieskalots utt.) sabiedrības masas efekts, tādējādi, ja 100 urlāniem tiks samaksāts, lai iet pret tevi un tavu valsti ar ieročiem kādas melīgas propagandas ietvaros, pastāv liela varbūtība, ka konkrētais eksemplārs ātri vien piebiedrosies tiem 100, pozicionējot sevi, kā savas zemes aizstāvi, kurš gatavs cīnīties pret to, ko nekad pats nav novērojis un sapratis.

22 1 atbildēt

Īstenībā jau nav nozīmes, cik daudz karavīru ir pašā Krievijā, viņiem katrā daudz maz civilizētā valstī ir pa piektajai kolonnai, kas darbosies no iekšienes kā tāda slimība. 

19 2 atbildēt

Un te tu parādīji kādēļ vārds rusofobs Latvijā ie pielīdzināms vārdam inteliģents. Ja no kādas tautas ir jāuzmanās, tad tā ir krievu tauta. Tie, kas dzīvo Krievijā pa lielam ir ļoti laipni, sirsnīgi cilvēki (ar daudziem izņēmumiem protams), bet tie, kas ir ievazāti/ievazājušies citās valstīs ir vienkārši nožēlojami. Kīnietis Latvijā pēc diviem mēnešiem runā vairāk latviski, nekā krievs šeit visu mūžu dzīvodams. Tas arī visu izsaka - necieni valsti kurā dzīvo, brauc uz valsti, kur runā tavā valodā (bet arī tur tevi nevienam nevajag)...

13 1 atbildēt

Tas atgādina sākumskolā sīko sapņus, kā būtu būt supermenam, krievu tehnoloģija līdz ASV nemaz neaizvilks, tā kā neko vairāk par Krimu/ Ukrainu tur nav ko utainajiem cerēt!!

12 2 atbildēt

Viens atrādījās...emotion

9 0 atbildēt
Ko tad tu te sēdi, mēsls, tad skrien uz savu Krieviju!! Āa.. pareizi, tevi "nogalinās" tāpat, kā visus Baltiešus, tu suņa nagla!
8 0 atbildēt

NATO, good buy emotion

9 2 atbildēt

Tev arī nav, anonīmais dirsēj, agri vai vēlu, tavā gadījumā īpaši agri, atstiepsi pekas un mēs tālāk mierīgi dzīvosim

6 0 atbildēt

Vislabākais, ka vnm un visur Krievi bļauj, ka fašisti esot te Baltija (Latvijā it sevišķi), te Ukraina tie parādījušies un vsp iedzīvotajus baida ar fašismu un to izmanto kā iemeslu savai rīcībai.. Man uzreiz radās jautājums: Ko tad jūs 9. maijā svinat? Ko tad jūs 2 P.K. uzvarējāt, ja apkārt viens vienīgs fašisms izplatījies? 

6 0 atbildēt

Kārtējās krievu fantāzijas. Nes pēc komunisma, kad tautai mēģina izskalot ka viņi ir labākie  ivsa pasaule sūka, krievija visvarenākā. Putins jau vecs paliek, laikam nezin ka krieviem arī ir internets un krievi ari lasa ārvalstu ziņas un zin kā ir un kas notiek citur, nevis kā piem ziemeļkorejā, norobežojušies no visas pasaules un klausa tikai ko "līderis" saka.  Un vispār visi krievi vienā maisā nav metami. Piemēram par putina izdarībām viņu ienīst puse krievijas. putinu atbalsta tikai urlas un bezsmadzeņu radījumi, kas tikai zin kā visu graut, zagt, kauties un slepkavot.

6 0 atbildēt

mees noziegushies ar to, ka musu valstii valsts valoda nav krievu, bet latvieshu, tas ari viss, redz neciena, liek sarunaties latviski, dzivot latvijaa, est latvju maizi un nedrikst latvieshus sist, kaa savlaik 80ajos tie darija, vnk nepienjema darbos, ja bija latvietis, ja bija latvietis meirigi vareja nosist uz ielas un neviens neliks ne cietuma, nekur, tahcu, ja tu budams latvietis nepienjemi krievu darba, tev sudi bija... taga protams aizvien ir dirsaa lideji krievu ushu laizitaji un lidzigi pajolinji, bet ko padarisi, taa ir latvija, multinacionala valsts, kur savakti visi iespejamie tautibu cilveki no visas bijushaas psrs regiona, kas vienoti tik ar to, ka redz runaa krieviski sazin kapec...

6 0 atbildēt

Viennozīmīgi +++emotion 

Paldies par rakstu. Tieši šādu attieksmi no pazemoto "glābēju" puses  esmu jutis gadu desmitiem.

6 1 atbildēt
Es braucu dzivot uz Menesi, krievi tik hui*u sitaja pasaule tais
5 0 atbildēt

Krievija ir neattīstīta militārajā nozarē, kas par suņa murgiem, ASV tehnika, ieroči Krievija nestāv klāt ar saviem Kamaziem un AK-47, kuri knapi kko var nodarīt ASV armijai.

Pff, grāmatas autors galīgs lohs, sacerējis pasaciņu un Putins kko mēģina piepildīt no šīs pasaciņas, bet kā zināms kas pasakās, tas īstajā dzīvē nepiepildās!

4 0 atbildēt

Krievi laikam ir aizmirsuši latviešu strēlniekus,kā viņi kārtību ieviesa krievijā.

4 0 atbildēt

Krieviem ir Lācis, mums ir Lāčplēsis. 

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »