local-stats-pixel fb-conv-api

Kas var liegt Krievijai sapņot?115

688 10

Vēl desmit gadus atpakaļ ideja par Krievijas impērijas atjaunošanu skaitījās zinātniskā fantastika un runāt par to bija nedaudz nepieklājīgi, tāpat kā par sniega cilvēku vai mūžīgo dzinēju... Ja par to tika izdotas grāmatas, tad inteliģences vairākums novērsās no šī fakta kā no pleķa uz kaklasaites, pieklājīgi to neievērojot. Tā nu tālajā 2006.gadā tika izdots Mihaila Jurjeva daiļdarbs "Trešā impērija. Krievija, kurai jābūt.", un palika pieklājīgi nepamanīts. Nu, jāsaka, kurš nepamanīja, kurš pamanīja un lika aiz auss. Ieskatīsimies grāmatā.

688 10 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.lffb.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000

Krievi laikam ir aizmirsuši latviešu strēlniekus,kā viņi kārtību ieviesa krievijā.

4 0 atbildēt

Kuram gan interesē, ko tu gribi mazais kucēn? Atšķirībā no tevis man ir dzimtene, bet tev nav.  Tādus kā tu te neciena, jo tu necieni valsti, bet Krievijā sen jau visi neuzskata, ka tava dzimtene ir tur...

4 0 atbildēt

Baltijas valstis pilnīgi noteikti ir kā skabarga Krievijai, zinot, cik mierīgi un civilizēti izdevās atbrīvoties no piespiedu dalības padomju savienībā. Ja pirmajā reizē iznīcināja tikai inteliģenci, tad tagad  ir skaidrs, ka ar to vien nepietiek.

2 0 atbildēt

man istenība vienalga. Kamēr neaiztiek mani un manu ģimeni, lai šaujas, duras utt. Muļķi paši sevi izpostīs.

2 0 atbildēt

Kāds ir grāmatas oriģinālnosaukums? Gribētos palasīt...

2 0 atbildēt

Kur varētu šo grāmatu dabūt ?

3 1 atbildēt
Aiztieko Baltiesu mirs pati krievija.tas jau ir pieradijies gadu simtiem.ja uz laicinu mus okuleja un nah nema un sabruka padumija.
1 0 atbildēt

viegli gan latvietim latvijā dzīvot, visu mūžu no krieviem jābaidās un šīs bailes tik daudziem ir izdevīgas lai tautu kontrolētu kā dumju aitu baru. vnk nožēlojami

be free or die trying

0 0 atbildēt

Tiem, kas domā, ka latvijai, igaunija un lietuvai nekas nedraud tuvākajā laikā iesaku padomāt. Ja Putins izdomātu, viņš varētu mūs ieņemt pāris stundu laikā un no NATO vai ASV nekāda palīdzība nebūtu. Reāli viņiem nav nekāds iemesls mums palīdzēt, ja neskaita NATO 5. pantu, kas ir diezgan šaubīgi. Nedomāju, ka viņi riskētu mums nākt palīgā un sākt atomkaru. Vienkārši pievērtu acis, tāpat kā ar Gruziju, Ukrainu un visu citu.

0 0 atbildēt

Es ļoti cienu krievus, par viņu iedzimto inteliģenci un gatavību upurēties. Kaut pats esmu par 1/8 krievs, 1/8 lietuvietis, ceturtdaļu polis, ceturtdaļu vācietis (un par pēdējo daļu vēsture klusē), tomēr uzskatu sevi par latvieti, un būtu gaužām priecīgs, ja vidējā latvietī es varētu novērot to pašu inteliģenci, ko vidējā krievā.

Tomēr tāds scenārijs ir tikai un vienīgi sapnis, kas nekad nepiepildīsies. Sapņot neaizliegsi.

Atzīšu, Krievija var paņemt ciet Eiropu vienā setā, padrātēt Ameriku, bet tās nav vēl nekādas beigas. Lai cik sapuvusi būtu Rietumu civilizācija, jebkurš dzīvnieks, stūrī iedzīts, cīnīsies pretī.

Tāpat kā Hitleram sākums izdevās diezgan grandiozs, arī beigas būtu tādas pašas - saprotot, ka sūdi ir iestājušies un kļūs tikai sūdīgāk, visi pavērstos pret Krieviju.

5 6 atbildēt

Visi te apdirsh krieviju , bet neviens nepamana ko dara ASV , ASV visu dzivi ir karojusi un karo un tagad j vini atkal lien Iraakaa.  jautajums kapec tas ir pilnigi acim redzami naftas resursi, tie visi pilsonu kari ir kartejais ASV gajiens pietuvoties savam merkjim.

0 2 atbildēt

atkal nekam nevajadzigs rakts , kas neko neizmainis...  eiropa iet minusos delj krievijas antisankcijam , ES ir viena bezjedziga savieniba kas neko nevar. ja kas meksikani dedzina ES karogus.

0 2 atbildēt

Nu tagad varat arī vainot to, kas to visu uzsāka - Rietumus. Viņi apdraudēja Krievijas ekonomiku, viņi uzlika sankcijas. Ja arī mūs iznīcinās, tad teiksim paldies visvarenajai Amerikai un NATO par to, ka mūs aizsargā.

0 2 atbildēt

Omg beernu daarzs emotion

Kad jau sapratiisiet, ka NATO un Amerikaniem ir piedraazt uz Latvieshiem?? emotion

0 2 atbildēt

Yeah fuck russia in tha ass bitch!

0 2 atbildēt
Nāksies laikam tiešām nobliest to vadoni
1 3 atbildēt

bļe pareizi dara ka nometā to ameriku ar bumbām , visur karus pasaulē sataisījuši ; @@@

2 5 atbildēt

Nu buus karsh vai nebuus, ne jau mees ko vareesim padariit. Bet nav jau taa, ka es kaadu smirdiigu fashistu krievu sev liidz neaizvilkshu.

 

Bet par tam atombumbaam ir pilniigs murgs, tas autors bish pa daudz dirsaa baazts, ja saaks meetaat bumbas, kaut vai smirdiigie krievelji pret USA, tad cietiis visas valstis, kas ir to tuvumaa un taada nieciiga valstinja kaa muuseejaa tiks izniicinaata taa vai taa. Ja ne krievelju bumba tad no otras puses mestaas.

Un teiksu godiigi ja taada situaacija radiisies kaa tur apraksta, es buushu pirmais rindaa uz bumbu vesti!

0 4 atbildēt

Kam tad vēl Ukrainai lūgt palīdzību? NATO vai? 

NATO pat pirkstu nepakustinās viņu virzienā. 

Krievi pusotras stundas laikā var iznīcināt visu Rīgu, bet mūsu "varoņi"  NATO pie mums ieradīsies tikai pēc 5 dienām, jauki ne?

0 4 atbildēt

Un vispar Eiropu jau gandriz parnema musulmani! Un skatos ka kupinatie babaji, kuri jus par neticigajiem vergiem uzskata ir tuvaki! 

1 5 atbildēt
« 1  2  3 »