local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc tev nepatīk Bībers?340

1459 264

Džastins Bībers. Daudziem, izdzirdot šos vārdus, jau slikti metas. Daudziem gribas uzrakstīt kādu kreftīgu komentāru. Mana attieksme pret šo 17 gadus jauno dziedātāju ir pilnīgi neitrāla. Viņš man dzīvot netraucē, bet tajā pašā laikā viņš manu dzīvi labāku nepadara. Tieši tāpēc es īpaši neiespringstu ar viņa noniecināšanu vai cildināšu. (Vispār jau, ja mēs tā filozofiski padomājam, tad pozitīvās lietas, ko viņš manai dzīvei dod, ir vairāk kā negatīvās lietas.)

Taču ir viena lieta, ko es nesaprotu. Kāpēc visiem šis jauneklis tā krīt uz nerviem? Jā, man ir atbilde – JO JUMS NOLĀDĒTI SKAUŽ UN GRIBAT IZSKATĪTIES STILĪGI SAVU VIENAUDŽU ACĪS. Tā teikt, bara instinkts.

Šis nebūs raksts, bet es būtu ļoti pateicīgs, ja jūs, lielie Bībera nīdēji (un, pie velna, Bieber nav bebrs), komentāros uzrakstītu, kāpēc jums viņš tik ļoti nepatīk. Ko viņš jums tik sliktu dara? Es ceru, ka jūs saprotat, ka tie komentāri, kuros jūs caur puķītēm aprakstīsiet, ka jums vienkārši skauž, ka viņš, es atvainojos, bet drāž skaistas meitenes un pelna daudz naudas, būs pilnīgi debili. Nu tā, pasakiet man godīgi, kāpēc jums viņš tik ļoti nepatīk.

Uhh, es jau jūtu, kā „satrakojušies tīņi” mani tūlīt sauks par Bībera aizstāvi, zilo un saliks 982134729384 mīnusus emotion

1459 264 340 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 340

0/2000

Kas jums visiem par problēmām. Man personīgi viņš vispār neko neizsaka, bet dažas viņa dziesmas ir labas...

Labs raksts!

0 0 atbildēt

man patīk transsemotion

0 0 atbildēt

Nu man arī pret bīberu ne silts ne auksts bet tagat visiem viņš tākā ir neitrāls ,jo tagat nīdēju topā pirmā vieta ir Rebekai Blekai ar savu stulbo dziesmu "Friday".emotion

0 0 atbildēt

Bībers mani netarucē un manā dzīvē neko nav izdarījis,bet viss sākās ar to ,ka viņš kļuva par dziedātāju.Daudzam meitenēm viņš iepatikās,bet citiem viņš nemaz nepatika.Es labāk teiktu ka Rebeca Black ir FUJJJ nekā Džastins Bībers.

Ko mums viņš ir izdarijis,ka mēs viņu tik ļoti ienīstam?

Es zinu,varbūt sabojājis jauniešu dzīvi ar savu mūziku,bet tā jau viņa dzīve,lai dara ko grib!

0 0 atbildēt

esmu pilnīgi par šo mūziķi ! :)

0 0 atbildēt

Nesaprotu, kāpēc vispar kādu cilvēku apskaust, tas tač ir slimi!!!

Dzīvojam katrs savu dzīvi, pelnam naudu, kā katrs protam. 

0 0 atbildēt

nozagi man raksta ideju. (dull)

0 0 atbildēt

Mūsdienu mūzika iet, varbut pat jau ir galīgā dirs*.

Nu ja, man poh, es klausos 90's :)

0 0 atbildēt

neskaties viņa video, diezgan vienkārši :D

0 0 atbildēt

Man liekas,ka pat Džastins Bībers ar savu balsi labāk dzied nekā tā

Rebecca Black ar savu jauno dziesmu Friday.

Domāju,ka daudziem Džastins besī pēc izskata,bet man liekas,ka nejau izskats ir galvenais cilvēkā,bet gan tas,kas slēpjas viņā iekšā.(cilvēka īpašības)

Ko jūs zinat?moš viņš ir forš`. Satiksiet īstajā dzīvē un kļūsiet par viņa faniem,tapēc neviens nav jānodirš no malas.UN tā Rebeca Black,-varbūt viņa ir normāla,bet dziedāt noteikti viņa neprot.

0 0 atbildēt

Es nevaru iedomāties, kā lielākā daļa mūsdienu jaunatnes spētu vispār izdzīvot dajebkuros citos laikos, ja visi ir tik drausmīgi trausli, ka iegūst nervu sabrukumu no bannera ar Bībera seju. Mūsdienās tu kādam kaut ko tik pasaki un nabadziņam visas ekstremitātes nokritīs. Godīgi sakot gandrīz gribētu dzīvot kādā citā gadsimtā, kad cilvēki nevarēja atļāuties čīkstēt par tādiem sūdiem.

0 0 atbildēt

Man viņš nepatīk ,, jo viņš tiekas ar manu "Idol"

0 0 atbildēt

Visvairāk jau besī ārā pats mūzikas stils kuru viņš izpilda, kā arī pilnīgi neloģiskās dziesmas, kuras ir pārņemušas vai 90% mūsdienu jauniešu galvas! POP`s ir viens liels mēsls, kuru veidojot, netiek ieguldīts nekāds diženais darbs, kā arī slava tam pašam bīberam, par neko, jo manuprāt īstā slava pienākas cilvēkam, kurš producē, nevis izpilda mūziku!

0 0 atbildēt

Manuprāt, viņām vienkārši nav paveicies, ka viņš savu popularitāti ir ieguvis laikmetā, kad savu uzplaukumu piedzīvo sociālo mediju sistēmas, un vārda brīvības ļaunprātīga izmantošana. Viņš vienkārši ir viegls mērķis 16-20 gadīgajiem, kuri jūtās "pieauguši" un kuriem to patīk apliecināt "noliekot" par sevi jaunāko <15 gadīgo grupu, kuri principā ir Bībera mērķauditorija. Pieaugs šī paaudze un nomainīs viņus nākošie, kuri izmantos atkal kādu citu upuri, lai pašapliecinātos un mānītu paši sevi definējot sevi kā dumpiniecisko sabiedrības daļu, kas redz cīnās pret popkultūras ikonām, lai gan patiesība ir tāda, ka tādi paši popkultūras upuri vien viņi ir industrija ir tā pati tikai aizmālē acis iestāstot tiem nabagiem, ka viņi ir dumpinieki, pārdod tev Mensona albūmu ieskaidrojot, ka tādā veidā tu protestē pret saldo Bīberu, bet nauda ta krīt tajā pašā industrijā.

0 0 atbildēt

šim raxtam mīnusus salika meitenītes vecumā līdz 13 gadiem :D

0 0 atbildēt

zin kapēc viņš besī? jo viņš ir ticis slavas virsotnē pateicoties NAUDAI, NEVIS DARBAM.  lai kā viņš dziedātu, viņš pats saviem spēkiem nekad nebūtu izsities, visticamākais ka jau būtu miris no kāda crips pārstāvja uz ielas stūra.

man nav tādu žanru, kurš man patīk kā vienīgais.... bet bībers labāk varēja nomirt, lai EAZY-E augšām celtos.

kādu ieguldījumu viņš ir devis mūzikas attīstībai visā pasaulē? :D:D:D

NEKĀDU. oh baby, baby, baby ohhhh. lool

viņam tekstus raksta kāds cits, nevis viņš pats. viņš dzied tā itkā būtu bijis 1000 reižu iemīlējies un būtu kazanova, kautgan viss ko viņš var dabūt ir mazgadīga čura kura rubī kā spiegt.

 

pietiks tev iemeslu kpc cilvēkiem besī bībers. un protams - no manis, jo tu kustini sūdus.

0 0 atbildēt

Jo tā nav mūzika kuru viņš tur dzied, ir dīvaini, ka kādām viņa dziesmas patīk emotion

0 0 atbildēt

Netēlo psihologu, man neskauž. Gluži pretēji. Būdams bebrs es lkm nošautos. Man viņš besi, dziesmas sauc tiek sauktas par mūziku. Mūsdienu,  jaunatne, vismaz lielākā daļa, vairs nejēdz, kas ir īsta mūzika. Un nevar nepiekrist par viņa faniem, tie ir vnk debīli.

0 0 atbildēt

Man nav komentu par šāda veida rakstiem! Ej sit dibenu pret zemi.

0 0 atbildēt

nah biberu un viss ko tur citu teikt emotion

0 0 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »