local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc tev nepatīk Bībers?340

1459 264

Džastins Bībers. Daudziem, izdzirdot šos vārdus, jau slikti metas. Daudziem gribas uzrakstīt kādu kreftīgu komentāru. Mana attieksme pret šo 17 gadus jauno dziedātāju ir pilnīgi neitrāla. Viņš man dzīvot netraucē, bet tajā pašā laikā viņš manu dzīvi labāku nepadara. Tieši tāpēc es īpaši neiespringstu ar viņa noniecināšanu vai cildināšu. (Vispār jau, ja mēs tā filozofiski padomājam, tad pozitīvās lietas, ko viņš manai dzīvei dod, ir vairāk kā negatīvās lietas.)

Taču ir viena lieta, ko es nesaprotu. Kāpēc visiem šis jauneklis tā krīt uz nerviem? Jā, man ir atbilde – JO JUMS NOLĀDĒTI SKAUŽ UN GRIBAT IZSKATĪTIES STILĪGI SAVU VIENAUDŽU ACĪS. Tā teikt, bara instinkts.

Šis nebūs raksts, bet es būtu ļoti pateicīgs, ja jūs, lielie Bībera nīdēji (un, pie velna, Bieber nav bebrs), komentāros uzrakstītu, kāpēc jums viņš tik ļoti nepatīk. Ko viņš jums tik sliktu dara? Es ceru, ka jūs saprotat, ka tie komentāri, kuros jūs caur puķītēm aprakstīsiet, ka jums vienkārši skauž, ka viņš, es atvainojos, bet drāž skaistas meitenes un pelna daudz naudas, būs pilnīgi debili. Nu tā, pasakiet man godīgi, kāpēc jums viņš tik ļoti nepatīk.

Uhh, es jau jūtu, kā „satrakojušies tīņi” mani tūlīt sauks par Bībera aizstāvi, zilo un saliks 982134729384 mīnusus emotion

1459 264 340 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 340

0/2000

Man, piemēram, ir dziļi vienalga, ko par Bīberu domā raksta autors, mans kaimiņš Jānis vai tante, kas Centrāltirgū tirgo zivis! Tiešām! 

Tagad katrs, kam pietiek smadzeņu, lai veido rakstus, kādēļ daudzi neēd burkānus, bet citi nodarbojas ar šahu! Finālā pasakot, ka viss raksts ir tīri manas domas par kko neko!

Par ko te ir salikti tik daudzi plusi- nesaprotu. Ir daudz labu rakstu, kas pazūd tādas drazas jūrā, kā šis raksts. Bet nu, spokos jau nekāda loģika nedarbojas. 

0 0 atbildēt

Pofig.

0 0 atbildēt

es kops si briza esmu neitrals

0 0 atbildēt

eu nu c'moon :D http://www.spoki.lv/slavenibas/JB-kp-mes-vinu-nodiram/289565 pilniig tas pats kas manaa rakstaa :D jauki jauki :D

0 0 atbildēt

Man pilnīgi po* uz viņu. Vienkārši man nepatīk neviena no viņa dziesmām ko esmu kautkādā veidā dzirdējis, un balss arī nav no tām kas manām ausīm radītu harmonisku sajūtu 

0 0 atbildēt

nepatīk tāpēc,ka šādi mēsli ir populārāki par īstu mūziku

1 1 atbildēt

vo tu zilais es tev dotu 999999999999 mīnusus un 1 plusu

1 1 atbildēt

Rieb bībers,patīk raksts +

0 0 atbildēt

padomā chali kuram gribeetos būt par mazu tizlu geju ar meitenes balstinju

ja es būtu tāds kā viņš tad man neviena meitene negribētu tuvoties

un stilīgi var izskatīties arī citos veidos

0 0 atbildēt

Nez,kāpēc pie mistikas.... emotion

1 1 atbildēt

Ja godīgi vecīt tu esi malacis!!!Man pašam bija vel nesen ai fuu benrs u.t.t.,bet tad vienā brīdī bija tā a ko tas čalīts man ir izdarijis un esu neitrāls pret viņu un nedaudz apskaužu ka viņš 17 gados ir tik duadz sasniedzis bet nejau uzreiz sākt pa dirsties!Vienozīmīgi plus!

0 0 atbildēt

Man viņš nepatīk, jo visiem viņš nepatīk.

1 1 atbildēt

tu esi smuiekligs emotionemotionemotion ++

0 0 atbildēt

Taču ir viena lieta, ko es nesaprotu. Kāpēc visiem šis jauneklis tā krīt uz nerviem? Jā, man ir atbilde – JO JUMS NOLĀDĒTI SKAUŽ UN GRIBAT IZSKATĪTIES STILĪGI SAVU VIENAUDŽU ACĪS. Tā teikt, bara instinkts. Man skauž? Jā! Man skauž jo NEGRIBU būt kā viņš smirdīgs gejs!  

1 1 atbildēt

man viņš nepatīk tāpēc ka kādam tas ir nepatika pašos pirmssākumos un tas aizsāka ķēdes reakciju massu psihōzē tādejādi ietekmējot manu zemapziņu. 

bet tā vispār neitrāli.

0 0 atbildēt

man tāpat

0 0 atbildēt

Iemesli, kāpēc viņš daudziem nepatīk, ir vairāk nekā zvaigžņu debesīs. Labāk paskaidro, kā viņš var patikt ?

0 0 atbildēt

vnk daudziem skauž tas ka viņš savā vecumā ir daudz sasniedzis!

0 0 atbildēt

viņa balss man kaulus lauž.. xD

0 0 atbildēt

ai man pohuj , īpaši tas Džastins neinteresē, vairāk uz meičām, zinkā. 

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »